mooi - degelijk en prijselijk, kortom gewoon goed

de omschrijving is hierboven kort samengevat.

Uitstekende ervaring!

Prijs kwaliteit is uitstekend. Zeer snelle levering ook. Tot de volgende bestelling!!

mooie hoesje, goede service, snelle levering

hoesje was eenvoudig te kiezen, snelle levering en goede service. kleine opmerking: originele hoesjes die de smartphone automatisch afsluiten/opstarten ontbreken, kunnen deze ook toegevoegd worden?

snelle levering.

Zeer snelle levering. prima site met duidelijke beschrijving.

Tophoesje

Al een tijdje op zoek naar een geschikt hoesje. Ben nogal kieskeurig ... Bij GSM-hoesjes.be mijn tophoesje gevonden.

perfect

de dag nadien geleverd ondanks corona door Bpost.

Nogal zwakke hoekjes om tablet in te klemmen

Levering zelf ok

zeer goed

makkelijk om te bestellen ,en in nog geen 2 dagen in mijn brievenbus ,een goed en betrouwbaar adres ,ECHT EEN TOP ADRES ,

Mooi, perfect passend en degelijk

Deze Belgen bieden een ruime keus en goede kwaliteit voor vele merken en typen telefoons en tablets. Zoals gewoonlijk weer een goed passende hoes voor mijn nieuwe tablet.

Klaar duidelijk transparant en niet onbelangrijk snel.

Snel en gemakkelijk en goede service

Perfekt

Mooi en elegant.

Toppers

Snelle levering op juiste leveringsdatum

Past perfect

Lijkt mij voldoende bescherming te geven voor mijn gsm in geval deze op de grond zou vallen .

Vlot en correct

Zoals belooft op de site, zeer snel geleverd.

Heel snelle verzending, goede prijs en topproduct!

Correcte service

Alles prima in orde! Geen enkel negatief punt.

Voldoet aan mijn verwachtingen.

Dik ok.

zeer zeer zeer tevreden, na 1 dag geleverd, duidelijke instructies , prima kwaliteit

200 procent tevredenheid

Het is super

Het is Super.

super service

degelijk product aan faire prijs. zeer tevreden

De MAX

De mooiste beste Smartphoonhoesjes die ik al tegengekomen ben , aan een goede prijs , ik heb er 2 besteld en zal er nog bestellen bij deze firma , ze waren nog redelijk snel geleverd , en dit in Corona tijd , ik ben zeer tevreden , Groeten Benny

Ok

Bestelling ging vlot, de levering gebeurde snel

Mijn ervaring met gsm-hoesjes.be is heel goed. Mijn smartphone moto g9 plus is nog niet lang op de markt en ik vond hier een ruime keuze van passende hoesjes. Het hoesje dat ik genomen heb past perfect. Het bestellen verliep vlekkeloos en de levering gebeurde heel snel in deze moeilijke en drukke tijden.

Ik ben over de gehele lijn tevreden van mijn aankoop.

Ook de snelheid van de levering was uitstekend.

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith