aan te bevelen website...heel tevreden.

Ben heel tevreden over de aankopen die we deden. heel veel keuze, en de kwaliteit mag er zijn...tenminste toch op de aankopen die wij gedaan hebben/ voor ons een aan te raden site.

Levertijd product perfect

Mmm

Mmm

Geen opmerkingen

Beloofd voor dinsdag, maar dan doorgestuurd naar Belgische post en pas geleverd op donderdag 12 november. Woensdag 11 november is feestdag in België... Geen probleem echter.

Top, zowel het hoesje als de levering !

vanaf,bestelling tot levering is alles,efficiënt en vlot verlopen.

vanaf bestelling tot levering is alles efficiënt en vlot verlopen.

Snel

Snel en correcte levering, gemakkelijk te bestellen, geen problemen gehad.

die er niet in slagen een hoesje intijds te versturen

Ik bestel een hoesje en een screenprotector en betaal 1,5€ bij voor snellevering en traceernummer. Heb ik al direct het traceernummer nodig want ze blijken maar mijn spullen te verzenden als het al lang bij mij moest zijn. Natuurlijk schuiven ze het in Bpost hun schoenen maar pakketten worden altijd gescand door Bpost bij ontvangst dus is het mij wel duidelijk dat de schuld daar niet ligt maar wel bij GSM-hoesje. Ik haat en met zo'n mensen ga ik niet in zee. Ze mogen hun troep terug hebben

correcte bestelling

Mooie kwaliteit

Ruime keus mogelijkheid om hoesje te ruilen Netjes verpakt dus naar wens

Mooi hoesje, schitterend kwaliteit en dit voor een zeer redelijke prijs

puik

snel, eenvoudig om te bestellen en direct thuis gekregen

Prima levering

Vlotte verzending .

Heel goede ervaring

Heel goede aankoop correct en op tijd

Snelle levering, goed verpakt.

Toffe hoesjes, prijs/kwaliteit uitstekend. Supersnelle levering, en goed verpakt!

Snelle service en goede prijs kwaliteit

Ik ben zeer tevreden

Snelle reactie en levering !

Ik had snel 20 hoesjes nodig voor een nieuw type toestel. GSM-hoesjes was de enige die ze al kon leveren en snel ook !

Goed en snel ontvangen

Goed en snel ontvangen niet te duur

Goede, gemakkelijke en snelle levering door een duidelijk geïnformeerde website.

De levering is snel gebeurd, zonder verzendingskosten te moeten betalen. Het hoesje zat in een beschermende verpakking. Alle documenten omtrent de bestelling zijn snel meegedeeld. Er is de optie om te retourneren, maar dit had ik niet nodig.

Snel geleverd, prima service

- handige bestelling - super gemakkeijk met post geleverd - het hoesje is wel niet zo transparant als lijkt op de foto. vroeger had ik een hoesje van Samsung zelf en dat was veel transparanter. Dat was beter.

oke

alles volgens plan

Heel tevreden.

Kwalitatief, estetisch hoesje. Vlotte leverering

Correct

geleverde Screenprotector was te klein,direct geld teruggekregen zonder problemen

Snelle en makkelijke levering, overzichtelijke site

Heel klantvriendelijk, levering in brievenbus pakketje. Je hoeft niet thuis te zijn of je pakje ergens gaan op te halen. Heel efficiente service.

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith