Snelle levering, goede producten

Ik zocht een hoesje voor de smartphone van mijn moeder. Gezocht, gevonden en 1,5 dag later in de brievenbus. Super!

Uitstekende service na verkoop

Zelfs al had ik zelf een fout artikel besteld dat bij het verwijderen van de tablet ook nog eens beschadigd was, hebben ze het kosteloos vervangen door het juiste artikel. Geweldige service.

Alles is goed verlopen. Op 2 dagen had ik mijn bestelling thuis goed ontvangen. Ik raad deze site zeker aan.

Snelle en correcte legering

Goede kwaliteit en mooie hoesjes

Prima hoesje

Bestelling keurig verpakt en snel geleverd. Ziet er goed uit en voldoet zeker aan de verwachting!

Past perfect

Ziet er mooi uit en past perfect

vijf +vijf

geachte relatie, heb mijn drie hoesjes in super snelle goede orde ontvangen en het is top vriendelijke groetjes dienstencentrum Andre Kuyckx Hasselt en hou u allen gezond dit ter informatie de post belt niet aan en smijten het product gewoon op de brievenbus misschien toch beter veranderen van levering diensten want de post is echt niet betrouwbaarmeer

Past perfect, is handig en mooi.

Voldoet volledig aan mijn verwachting.

goede snelle service

snelle service

Buitenegwone klantenservice

Het bestelde hoesje kwam snel en was helemaal in orde. Ik had eerst een verkeerd hoesje besteld; de klantenservice hielp me heel vriendelijk en efficient om dat recht te zetten. Als ze altijd zo werken, kan ik GSM-hoesjes aan iedereen aanbevelen. Ik zelf zal in ieder geval graag weer iets bij ze bestellen.

Veel keuze, gunstige prijs en snelle levering

GSM-Hoesjes heeft een breed assortiment, is gunstig geprijsd en levering gaat snel :-)

Zeer tevreden!

Hoesje voldoet aan mijn verwachting, snelle, goed verpakte levering. Ben er heel content van!

Klantgericht en Zeer professioneel

Mijn bestelling werd niet geleverd door de post. Na een e-mail aan hen werd onmiddellijk een ander gsm hoesje op de post gedaan, daags nadien geleverd !

Zoals verwacht.

Snelheid en keurig op tijd.

Prima: volgende dag al in huis en mooie kwaliteit voor kleine prijs

Prima: volgende dag al in huis en mooie kwaliteit voor kleine prijs

Zeer tevreden van het gsm hoesje

Een aanrader en vlugge service zeker de moeite waard

Mooi hoesje

Het hoesje is niet alleen mooi, maar oogt ook stevig. Ook de levering is vlot verlopen.

snelle en correkte levering,zeer tevreden van mijn hoesje

zeer tevreden van mijn gsmhoesje

Zeer snelle levering!!

Alles vlekkeloos verlopen bestellen, levering alles prima Hoesje is perfect

Snelle levering, goede kwaliteit, simpelweg TOP!

Goede kwaliteit, snelle levering, betaling goed verlopen. Simpelweg TOP! Zeker een aanrader!

Gebruiksvriendelijke site

Perfect... Snel gevonden wat ik zocht en nodig had. Ideaal.

S'adapte parfaitement à la tablette !

La housse de tablette est parfaite et s'adapte très bien à ma tablette Très bien

Zeer correcte service. Perfect volgens afspraak.

Zeer correcte afhandeling van mijn aankoop.

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith