Heel mooi - voldoet aan mijn wensen

Super service

Goede service en zeer snelle levering

Kwaliteit naar behoren!

Kwaliteit naar behoren, ben tevreden met de service en het geleverde product, goede prijs, service en kwaliteitsverhouding. Ik raad deze verdeler zeker aan.

Erg tevreden van hoesje en service!

Ik was op zoek naar een stevig hoesje voor de iPad van mijn zoontje van 5. Via gsm-hoesjes.be vond ik een exemplaar dat volledig voldeed aan mijn verwachtingen.

Uitstekende service, grote keuze

Snelle levering, heel correct, mooie kwaliteit

Goede kwaliteit prijs

Vermits ik zelf een foute bestelling gedaan had ,is die perfect opgelost met omruiling en bij betaling gezien de prijs van het hoesje duurder was ,uiterst vriendelijke mails en snelle antwoorden gekregen ,ben er zeer tevreden van. Gr Nicole

Volledig in orde. Snel en goed geleverd.

Zeer tevreden met deze aankoop. Besteld en de volgende dag geleverd Prima

Leuk hoesje

alles ok niets aan te merken

Snel en goed

Bestelling en levering liepen zeer vlot, product van uitstekende kwaliteit. Overzichtelijke website.

snel en correct product ontvangen

erg relaxed om bij jullie een hoesje te bestellen. zal het zeker nog een keer doen !

Vlotte behandeling

Levering gebeurde zoals gepland. Product niet 100% in orde. Om de smartphone op te laden, moet deze gans uit het "omhulsel" genomen worden, want de knoppen komen niet overeen.

Correcte en vlugge levering

De hoesjes passen perfect en beveiligen goed

Zeer vlugge correcte levering. Een goed product.

Lage prijs, Snelle en gratis levering wat wil een mens nog meer?

Overzichtelijke website. Gratis levering. Vandaag besteld de volgende dag al in huis. Niet aanschuiven in een winkel vind ik in deze corona tijd zeer handig.

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering en zeer mooie afwerking van het hoesje. Ik ben erg tevreden.

prima service, snel geleverd

snel, duidelijk, eerlijk en prima . Heel tevreden met mijn bestelling

Perfecte afhandeling

Zeer tevreden over de site bestelling en snelle levering en zelfs het omruilen ging prima zeer goede webshop

hoesje

heel tevreden over het hoesje vriendelijke groet

Mooie en handige hoesje

Heb al verschillende keer voor verschillende modellen hoesjes gekocht via deze site. Zeer tevreden, goede kwaliteit, handig en mooi. Daarbij ook nog veel goedkoper dan op vele andere plaatsen of in de winkel

Zoals verwacht

Prijs/kwaliteit en perfecte levering

Diverse keuzes

Veel keuzes uit de verschillende hoesje en super snelle levering

zeer tevreden met de service

het hoesje was volledig naar wens en wat ik wou , was ook zeer vlug geleverd , echt niks op aan te merken ! hopelijk kan ik in de toekomst nog op dezelfde service blijven rekenen indien nodig . mvg

Snelle en correcte levering, en uitmuntende klantenservice. Bedankt Moniek

Snelle en correcte levering, en uitmuntende klantenservice. Bedankt Moniek