kwaliteit én snelle levering

Mijn ervaring is zeer positief : -website overzichtelijk : snel gevonden wat ik nodig had -bestelling : probleemloos -snelle levering + communicatie erover : onberispelijk

Mooi en past perfect.

In het echt zo mooi als op de website. Past perfect. Heel tevreden.

Alles goed verlopen

Bestelling, levering verliepen vlot.

Ruime keus

ruime keus, van goedkoop tot duur, voor ieder wat wils

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering voor mijn nokia 7.2 Voor mijn iets ouder model (nokia 6) wel geen hoesje en beschermglas kunnen bestellen...

Super hoes

Hoes is perfect voor mijn iPad! Stevig kleurrijk handig!

NET WAT IK ZOCHT

Prima service!

Ik bestelde per ongeluk een foutief hoesje en dat werd onmiddellijk rechtgezet. Even over en weer mailen en klaar. Wat een service!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ben tevreden over kwaliteit en snelle service. De keuze tussen prints was wel beperkt, maar dat is in alle webshops zo.

Perfecte service

perfect in orde.

prachtig hoesje

zoals verwacht

heel positief

zeer snelle service. heel tevreden van het hoesje

snelle levering en goed product

snelle levering en content van het geleverde product

Zeer positief

Vlotte service en levering

Perfecte service

Alles netjes volgens afspraak

vriendelijke en snelle service

Reeds 2 hoesjes besteld en spijtig genoeg altijd de verkeerde besteld door mij. Maar altijd mogen terug sturen alsook snel naar een oplossing gezocht. Zeker een aanbeveling waard ***** sterren

Snelle levering, goede kwaliteit, schappelijke prijs

heel vlot en corect ontvangen

was mijn eerste bestelling via internet ,mijn hoesjes waren er na twee dagen en ben heel te vrede met de hoesjes

Snel en goed

Snel en goed

Zoals het moet

Makkelijke retour service

behulpzaam, snel, efficient

Verkeerde hoesje besteld. Over de telefoon geregeld (met een echte persoon, geen call center toestanden, automatische antwoorden of "heb je onze website al gezien"). Correcte hoesje was er de dag nadien.

Eerlijke firma.

Correcte en snelle levering van wat er besteld was. De levering is gebeurd op het vermelde tijdstip.

hoesje voldoet aan de verwachting

veel ervaring kan ik nog niet meegeven : hoesje is amper 2 weken in gebruik.

Zeer snelle levering van een degelijk product

Alleen positieve ervaringen met deze bestelling. Heldere klare website waarop je het gezochte product snel kan vinden. Keuze meer dan genoeg, degelijke goedkope prijs voor een goede kwaliteit, gemakkelijk te bestellen en dan een zeer snelle levering waarbij het product echt hetzelfde is als op de foto's van de website. Beter kan niet.

Goede service, zelfs na klein probleempje.

in eerste instantie geen levering ontvangen. Na contact meteen nodige aandacht voor gekregen en nieuwe verzending goed ontvangen

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith