Perfecte service

Zeer snelle service, binnen de 24uur had ik mijn hoesje. Achteraf gezien dat ik verkeerd besteld had, en deze gratis kunnen ruilen. Snelle reactie op mijn berichten. Absolute aanrader.

tevreden

Heel tevreden over het gevraagde product en vlugge levering !

Prima ervaringen

Al meermaals iets gekocht, steeds een vlotte afhandeling en dito levering. Duidelijke instructies wanneer nodig voor een product. Ik raad deze webshop ten zeerste aan.

ik ben heel tevreden

het was snel aan ge komen

Prima product

Stevige hoes, beschermt goed en handig open te klappen

Goede service, snelle verzending Correct, overzichtelijke website

Heb het hoesje niet ontvangen.

Het hoesje is nooit op adres toegekomen .

positief

gebruiksvriendelijke site en goede prijs/kwaliteit verhouding

Fantastisch snelle levering

Bij bestelling van verschillende hoesjes wed me zelfs gevraagd of ik niet verkeerd had besteld (wat niet het geval was). Dit getuigt van een persoonlijke opvolging van elke klant. Proficiat aan jullie team. Ook van de snelle levering (2 dagen) heel erg tevreden.

perfect

Hoesje voldoet perfect aan de beschrijving, en werd snel geleverd.

Snel levering, goed verpakt en was precies wat ik verwacht-past perfect. Zeker aanbevelen!

Kwaliteit mocht een beetje beter zijn

Het hoesje is van de buitenkant heel goed maar de binnenkant waar je de bankkaart inschuift is nogal van slechte kwaliteit en scheurt snel

Zeer snel geleverd!

Snelle en vlotte service. Zeker een aanrader!

Alles liep perfect keuze prijs levering en eindresultaat : mijn gsm als nieuw

Precies zoals ik wilde

Geen enkele klacht

* Goeie producten voor een mooie prijs *

Goeie producten voor een mooie prijs, makkelijke betalingsmogelijkheden en een snelle levering en je word netjes op de hoogte gehouden van alles. Dank.

supper

alles was oke

Veel keuze, correct, snel en goede kwaliteit !

Bovendien enkel verzendingskosten vanaf klein bedrag. Dik in orde ! Tot de volgende keer :))

Mooi hoesje!

Snelle levering.

Correcte service

Stevig hoesje dat goed past op tablet

Snel geleverd met briefpost, hoesje ziet er degelijk uit voor de prijs, werkt zoals het moet, voorlopig geen enkel probleem

super

Het hoesje is van degelijk materiaal en gemakkelijk in gebruik.

Absoluut top!

Uitgebreide keuze, gemakkelijk bestellen en betalen, snel verzonden. Graag mijn volgende hoesjes terug op jullie webshop, ik ben zeer tevreden, top!!

Goede en degelijke service en levering

goede service

gevraagd hoesje goede verpakking.kan niet beter. beloofde afgifte datum. meer kan de klant niet wensen. top service.

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith