Degelijk hoesje

Het hoesje past perfect, is stevig.

top site

snel en eerlijke prijs

ok

ok, zoals het hoort!

Fijn en goed passend hoesje

het is perfect

was mooi op tijd geleverd en paste perfect ( maar tja ik had al het zelfde en na 3 jaar was het aan vervanging toe

Hoes past niet goed

Hoesje specifiek voor de huawei besteld die ik heb ( dus op type tablet) past t niet goed . Camera gat en andere gaten kloppen totasl niet. Terug sturen geen optie . Ik heb er bijna 2 weken op gewacht. Dus tot ie vervangen moet zal ik het er mee doen

Perfecte afhandeling

Een aantal zaken besteld en ze werden allen tijdig geleverd. Goede communicatie. De retour verliep zonder problemen

Heel correct !

Had een bestelling geplaatst voor een hoes van een Samsung Tab S6 Lite maar ik had me vergist. Terugname zonder problemen, ook de refund zonder problemen en HEEL vlotjes afgehandeld (zelfs in corona-tijden) Heel correct !

Lederen hoesje van plastieken koe

We bestellen een lederen hoesje Duc Duxis Wish iPhone se 2020. Enkel aan de binnenzijde is een dun lederen laagje. De buitenkant is plastiek. Jammer van de misleidende informatie.

uitstekend.

prijs - kwaliteit is dik in orde. Heel tevreden.

Perfect!

Makkelijk te bestellen + snelle levering

super aankoop

Goede afhandeling van het bestelde en vlotte levering.

Uitmuntende service

Perfecte kwaliteit

Uitstekende service

Zeer snelle en correcte verzending proper verpakt contact via email uitstekend gsm hoesjes is top

Vlot, goed materiaal, prijs ok!

Snelle service en goed materiaal. Er was ook een zeer ruime keuze aan soorten hoesjes en kleurtjes. Ik weet waar ik moet zijn als ik nog eens een hoesje nodig heb :-)

Machtig snel!

eenvoudig en snel in orde!

Snel en zoals gewenst

Snel ontvangen Veel keuze Net wat je zoekt

zeer goed ,snelle verzending

zeer goed

De keuze is reuze, prijs leuk, ben weer goed geslaagd. Supersnelle levering is ook heel fijn.

Leuk gsm hoesje aan goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle verzending en levering.

alles naar wens

Het kiezen van het juiste formaat, bestellen en het hoesje thuis geleverd krijgen verliep in één vlotte beweging.

Correcte service!

Vriendelijk en behulpzaam.

Snel en goed

Levering was de volgende dag via de post opgestuurd. Producten goed en kort aangekomen. Correcte prijs en kwaliteit.

top binnen de 24 u geleverd

snelle levering - uitstekende service

Zeer goede communicatie via mail. Er werd geen probleem gemaakt van het foute leveringsadres. Het bestelde werd nogmaals verzonden en kwam sneller dan verwacht.

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith