Alles zoals het hoort

Ik ben tevreden over product en levering Dank u

Het pas perfect en snel geleverd

Het pas perfect en snel geleverd

Doen wat ze beloven

Als je geen haast hebt.

Top prijs en super snelle levering.

Ruime keuze, goede prijzen. Super snelle levering en opvolging.

Vlot, correct

Bestellen gaat gemakkelijk en vlot, Communicatie via mail over je bestelling/levering is top via mail, zeker een aanrader

is wat ik zocht.

prijs kwaliteit ok en ook vlot geleverd

Ruime keuze en snelle levering.

Ruime keuze. Je hoeft niet naar verschillende winkels te gaan om en kleur, en model en prijsvergelijkingen te maken. Degelijk materiaal. Snelle levering. Geen onnodige verplaatsingen. Gen onnodig tijdverlies.

Zeer snel en correct geleverd

Zeer makkelijk het correcte hoesje te vinden op de site. Bestelling geleverd op afgesproken tijdstip. Een aanrader!

Aanrader.

Zeer snel en perfect.

Heel snelle en juiste levering.

Producten makkelijk te vinden en snel geleverd

Website is prima opgezet en producten zijn gemakkelijk te vinden. Ondanks de coronacrisis toch erg snel geleverd. Top!!!

prima!

Snelle en correcre levering, duidelijke communicatie qua verwerking en opsturen van de goederen. Hoesje past perfect en voldoet aan de prijs/kwaliteitnorm.

Snelle levering en hoesje voldoet aan de verwachtingen.

Snelle levering en hoesje voldoet aan de verwachtingen.

Heel goede prijs/kwaliteit!!

mooie cover, lijkt heel goede kwaliteit en voelt duurzaam aan. Past perfect op de s10. Gemakkelijk online te bestellen en dag erna geleverd, zelfs in deze corona tijden!

Duidelijk en snel

Duidelijke website Snel geleverd Gewenste kwaliteit van hoesje

correcte service en snelle levering

uitgebreid aanbod, snelle en correcte opvolging en levering

Vlotte service

Goede afhandeling van onze bestelling en bovendien een correcte prijs voor een goed product.

Vlot

Alles vlot verlopen, top!

Snelle levering, prima hoesje

Heel tevreden.

Mijn bestelling voldeed volledig aan mijn verwachting en de bezorging daarvan ,was op de data dat mij belooft werd.

madam is kontent

Supper snelle correcte levering

Snelle levering. Heel veel keuze. Leuke en gemakkelijke website . Prijs kwaliteit

vlot en kwalitatief... top!

Ik ben zeer tevreden met mijn gsm hoesje en beschermglaasje! Vlotte bestelling, was ondanks de corona vertragingen binnen enkel dagen in huis ( vrijdag besteld en maandag in de bus) ook is precies zoals op de site mooi en degelijk. Ook voor het bevestigen van het glaasje zit er een duidelijke/eenvoudige beschrijving bij. Top!!!

in orde

in orde

gewoon perfect!!!

Heel gemakkelijk om de bestelling te doen en super snel geleverd.

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith