Top deals

Alles verloopt correct en mooie producten

Uitstekende service

Echt top - graag opnieuw. Goede communicatie, en heel fijne after-sales service. Bedankt !

Correcte levering, keurig verpakt. Zeer tevreden!

Correcte levering, keurig verpakt. Zeer tevreden!

een aanrader

snelle levering ,prijs kwaliteit zeer goed

Goede en snelle service, mooi product!

Ik ben er helemaal blij mee. Je kunt het alleen niet gebruiken om je tablet rechtop te zetten. Daar had ik niet naar gekeken.

Oké

Had verkeerde hoesje besteld, binnen 3 dagen vervangend hoesje opgestuurd.

Ok

Ik heb een hoesje bestelt en betaalt Dag nadien kreeg ik een berichtje dat dit Hoesje niet meer in stock was ik kon kiezen tussen een ander hoesje die duurder was of geld terug ik koos voor het hoesje alhoewel het duurder was heben ze het verschil voor hun rekening genomen Heel tevreden van deze site

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering. Was zelfs sneller geleverd dan medegedeeld.

Prima product en snelle levering

Het product is exact zoals omschreven. Zelfs de corona-weken was de levering zeer snel.

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Zeer goed en vlug geleverd Mooie en zeer goede hoesjes van degelijke kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit

Mooi hoesje, correcte webshop.

Super snel geleverd

Betaalbaar aanbod! Snelle levering!

Perrfect in orde

Perfect in orde

Goeie service

Heel tevreden . Zelfs als ik moest wisselen omdat mijn smartphone ondertussen kapot was en ik een iPhone had gekocht was dat geen probleem . En direct geld teruggestort gekregen van het teveel betaalde .Super service !!! Dank u wel

Na een foutieve bestelling (mijn fout) heb ik een omruilverzoek ingediend. Binnen 2 dagen had ik het juiste hoesje in bezit. Dit noem ik nog eens servies!! U kunt er verzekerd van zijn dat ik jullie firma aanbeveel voor een bestelling van e.o.a. hoesje. Top!!

prima product

Goede service, snelle communicatie, tevreden

Snel, goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, degelijke hoesjes en screenprotectors, would recommend

Ondanks de Corona druk was mijn levering er zeer snel.

TOP

Snelle levering en goeie kwaliteit

Betaalbaar en prima klantenservice

Levering duurde langer dan verwacht,lag aan b post.bij het sturen van een bericht aan gsm-hoesjes kreeg ik de volgende dag al bericht terug dat ze een nieuw exemplaar zouden sturen.uiteindelijk was dat niet nodig want mijn pakketje zat dezelfde dag in de brievenbus,prima verpakt.Dus een prima klantenservice,snel geleverd,goed verpakt en de mailing was heel vriendelijk (dat is vaak wel anders)

Uitmuntend

Uitstekende service

,toegankelijke winkel voor elk product met betrekking tot mobiele telefoon, zeer ibrigado

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith