Zalige kleuren.

De gsm past binnenin prima in het hoesje. De buitenkant mocht net een paar mm kleiner. Maar toch oké.

Supersnelle, nette en vriendelijke service.

Meteen verstuurd, netjes verpakt, geen verzendkosten, duidelijke communicatie! Helemaal top!

Mooie kwaliteit snel geleverd

Snelle levering, prijs kwaliteit een topper!

Na bestelling kwam er onmiddellijk een bevestigende mail. Twee dagen na bestelling was het hoesje geleverd. De prijs kwaliteit verhouding is echt super en ik kan deze webshop aan iedereen aanraden.

2de maal besteld.terug zeer tevreden

.Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit Zeer tevreden!

Super service.

Correcte info en produktomschrijving

alles prima verlopen. Zeer goede service en directe levering.

Goede services

goede service maar het product zelf lig vuinismand.. welgeteld na twee dagen!!! Screenprotector kwam steeds los ondanks de heel zorgvuldige montage.

Levertijd sneller dan verwacht

Ondanks de situatie waarin bezorging langer kan duren, is het pakje snel geleverd

Geweldige

Super snelle levering , alles netjes en goed verpakt . Is niet de eerste keer dat ik bestel en nog steeds 100 % tevreden van de webshop .

Uitstekend hoesje en snelle service

Zelfs in coronatijden wordt de bestelling supersnel geleverd. Het hoesje past perfect en is mooier dan verwacht! Zeker een aanrader!

goed en snel geleverd

uitgebreide keuze en voorraad

Uitstekende en eerlijke service

Top service en degelijke kwaliteit

degelijk

heb een tweede keer de screen glass moeten kopen omdat ik de eerste keer had verprutst. de instructies en het instructiefilmpje was iets te algemeen en mijn glass had nog een zwarte rand wat moeilijker werd om te positioneren Al bij al is het gelukkig goed gegaan de tweede keer en ik ben er heel tevreden mee

perfekt

op tijd geleverd, mooi hoesje, scherpe prijs

bestelling komt geen dag later maar 3dagen later

Het telefoon hoesje voor de samsung A30s is niet helemaal goed nl daar waar de koptelefoon aangesloten moet worden passen de gaatjes niet dus dat moet je wegknippen om het groter te maken dus je moet het tussen stukje er uit halen anders past het niet

Goede ‘overall service’

Snelle reactie naar foutief adres bij verzending. Goed product, tijdig geleverd.

Snelle service, perfect tasje voor mijn samsung S20 en heel goed prijs!

Tasje besteld op zaterdag en aangezien dat de facteur bij ons op maandag niet komt, is het tasje geleverd op dinsdag in de brievenbus! Snelle service en zeer mooi product. Uitstekend firma!! DH

Snel geleverd.

alles is perfect zoals het hoort

Het hoesje is snel en goed geleverd. prijs-kwaliteit in orde en genoeg keuze. Ook het bestellen verliep vlot.

Tevreden

Snelle levering en producten voldoet aan mijn verwachting

goeie deal

goede service

Was super snel ! Maar niet hey bestelde

Hoesje was niet voor een iPhone 7plus . Hoesje terug gestuurd maar nog geen geld terug !!!

Snelle levering en service

Friedensstrasse 4