Bestelling niet ontvangen

Beste, de bestelling werd vergoed via Visa, maar niet bezorgd op ons kantooradres.

Prima en snelle levering

Makkelijke webshop, goede communicatie en prima levering. Tevreden klant.

Mooie cover voor democratische prijs

Voor de prijs een zeer mooie cover. Goede kwaliteit.

Snelle levering, duidelijke website

Prima product

Hele goede service. Super.

Ik had zelf de foute hoesjes besteld. Deze zijn probleemloos geruild. De nieuwe had ik al binnen voir ik kans had gezien de eerste zending terug te sturen.

Uitstekende service

Echt een aanrader. Je stuurt een mailtje vooraf met uw vraag of inlichting over een bepaald produkt en de volgende dag is er al een uitgebreid antwoord in je mailbox. Het versturen van het pakje loopt perfect en binnen de paar dagen had ik het mooi, stevig en verzorgd mijn pakje in de brievenbus. De artikelen zijn 100% nieuw en je ziet ook, ze zijn geen tweede keer al van ergens anders verstuurd, doet heeeel veel. Er is maar één woord voor: TOP ONLINE WEBSHOP, doe zo voort. Ik maak alvast reclame voor deze site. Bestel zeker nog bij jullie. Vriendelijke groeten. Marc

Snelle en vlotte levering. Goede prijs kwaliteit vehouding!

Snel & correct

Snel een keuze kunnen maken in het woud van tablethoezen. Door duidelijkheid op de site, het artikel conform mijn wensen afgeleverd

goede kwaliteit en snelle leverrinb

Nadat ikzelf foutief formaat besteld had, en dit gemeld via mail naar GSM Hoesje.be heb ik enkele dagen later reeds mijn aangepast GSM hoesje ontvangen, zonder probleem. Ik heb mijn foutief GSM hoesje met de post teruggestuurd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede kwaliteit en snel gelevert

Beetje teleurstelling

Ik bestel normaal bij smarthoesjes.nl, maar nu met corona dacht ik doe het bij julllie , Mijn hoesje waar gsm inpast de achterkant is gekleefd en is al los , eigenlijk gevaarlijk want zo kan mijn gsm (nieuwe)Samsung Galaxy A40 er binnenkort uitvallen terwijl bij smarthoesje.nl heel stevig gestikt is , dus denk de volgende keer daar weer te bestellen Mevr Van Tilburg

Zelf tijdens de corona snelle levertijd, top!

Snelle levering, prima service

Vlot gevonden wat ik zocht op een Belgische webshop. De levering gebeurde uitermate snel. Zeer tevreden!

Handig en perfect passend

Handig en perfect passend

snelle levering correcte levering

Zeer tevreden en snelle levering.Dank u!!

Prima!!!

Mooie kwaliteit en gezien Corona nog redelijk vlot geleverd.

Geen op- of aanmerkingen?

Super snelle en correcte service!

'S avonds besteld, de volgende middag al in de brievenbus! Top service!

Duidelijk, snel en niet te duur

Duidelijke omschrijving van het artikel, super snelle levering (ook tijdens de coronacrisis) en een lage prijs. Aanrader!

Helemaal volgens mijn verwachtingen

Mooi en kwaliteitsvol hoesje in een degelijke verpakking.

Supergoed

Eenvoudig te bestellen, snelle levering, goede kwaliteit!

Super snelle service. En heel leuk 10 procent korting, voor de volgende bestelling

Ok

Zo snel en goed geleverd in deze moeilijke periode! Dankjewel!

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith