top snel en correct

top snel en correct

Gewoon goed

Nette en snelle levering.

GSM hoesje gevonden dat ik zocht Was in voorraad Scherm bescherming aangeraden wat ik ook effectief zocht Betaald en correct geleveld nadien Product was exact wat ik er van verwachte

Heel mooi hoesje en heel snel geleverd.

Vlotte bestelling en levering. Voor herhaling vatbaar !

Heel tevreden! Het hoesje was vlug geleverd en past perfect.

Goede service!

Echte service

Door een onduidelijke bestelsite van BOL had ik het verkeerde hoesje besteld. Geen probleem, gewoon retourneren en het juiste ontvangen. Alles verliep heel vlot. Dankjewel voor de vlotte service

Mooie rode kleur, sterk en handig gsm-hoesje.be Team bedankt sl

Na correcte betaling, snelle levering, nieuwe Nokia 3.2 past perfect.

Bestelling volgende dag al in huis

Heel tevreden

De website was duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling werd vlot geleverd. Hoesje past perfect. Minpuntje: als je effectief kaarten in de voorziene ruimte stopt, sluit het hoesje niet meer volledig. Ik deed ook iets fout bij het aanbrengen van de screen protector, die sluit niet mooi aan bovenaan het scherm. Dat zal ik nog een keer moeten herdoen.

Snel en goed

Overzichteliike website, correcte en snelle levering. Hoesjes passen perfect.

prima hoes voor een prima prijs

Pakketje kwam een dag later. Lag aan de bezorgdienst. Mooie hoes, goed ingepakt en past goed om de tablet. Dochter is er blij mee!

Service was wel ok, aankoop niet

Ik had een hoesje en een tempered glass besteld voor mijn nieuwe Xiaomi Mi9TPro. Het hoesje was ca va, maar de screen protector heb ik er meteen weer afgehaald. Ik heb de procedure uiterst nauwkeurig opgevolgd om aan te brengen en toch sluit het screen niet volledig af. Helemaal rondom zit er zeker 2mm waar het niet aansluit. Ik vind dit zeer spijtig , en weggegooid geld.

Snel geleverd en hoesje is top

Pakje werd snel geleverd en hoesje voldoet aan de verwachtingen . Top !

goede kwaliteit en snelle levering

eerste keer dat ik iets via deze site heb gekocht en de afhandeling verliep super snem

goede en correcte service

een verkeerd hoesje geleverd en nog dezelfde dag een ander met de glimlach

Product zoals beschreven, correcte afhandeling

Mooie keuze, degelijke prijs, stipte levering

vlotte service

top.

Zeer goede en correcte service

Ik had het verkeerde hoesje besteld en gemeld aan de klantendienst. Het juiste hoesje was al aangekomen vooral eer ik het verkeerde had terug gestuurd 👍👍top service

Perfect uitgevoerde bestelling.

Prima.

super!

De kwaliteit van het hoesje is prima. Ik had een probleempje met het beschermscreen maar dit werd super snel opgelost . Super betrouwbare en snelle service. Ik ben helemaal blij!

Snelle levering en in goede staat!

De dag na de bestelling was het pakket reeds geleverd. De inhoud was goed beschermden voldoet aan wat ik wenste. Prima !

Super snelle service, perfecte prijs-kwaliteit

We hebben het product binnen de 48 uur ontvangen in perfecte staat en net zoals we hadden verwacht. Bedankt GSM-Hoesjes.be, we komen nog bij jullie terug!

Precies zoals gedacht

Gezocht, besteld, geleverd... Alles precies zoals gedacht.

Top, correct en snel

Uitgebreid volledig aanbod met marktconforme prijzen. Snelle levering zoals voorzien . Goederen zijn héél verpakt . Zeker een aanrader !

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith