Mooi hoesje en snelle levering

de website heeft een handige lay-out en het is gemakkelijk om het perfecte hoesje voor je gsm te vinden wegens de handige filters. Daarnaast was de levering ook zeer snel en goed verpakt. Zeer goede website!

Perfecte service

Snelle verzending , vriendelijke naverkoop. Ik had het verkeerde hoesje besteld en zonder problemen terug mogen sturen. Topverkopers !

Zeer snel en zeer betrouwbaar.

Zelf verkeerde hoesje besteld, en dezelfde dag terug gestuurd. En tegelijkertijd het juiste hoesje besteld ondanks mijn fout was gsm.nl zo zo goed van vertrouwen in de klant en heeft mij het geld direct terug gestort. Dat is Klasse ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Netjes

Degelijke hoesjes en instructies zijn duidelijk. Zelf tempered glass geรฏnstalleerd en mijn gsm ziet er uit als nieuw en voelt zelfs beter aan en typt gemakkelijker, heb minder druk nodig. De hybrid armor case beschermt zelfs de usb poort, ideaal in mijn stoffige werkomgeving.

Snelle levering, goede kwaliteit

prima service

duidelijke website en prima service

Besteld, op tijd geleverd....verzorgd ingepakt. In 1 woord: perfect....

Uitstekende service

Uitstekende service!

Betrouwbare top Web-winkel, ZEER BELANGRIJK.

De prijzen en de leveringssnelheid zijn nagenoeg overal hetzelfde, pas als er iets fout loopt blijkt dat je met een goede of slechte web-winkel te maken hebt. In mijn geval ging er iets mis, vermoedelijk door een fout van mezelf, de manier en de snelheid waarmee het probleem opgelost werd, toont aan dat hun zeer hoge score zeer terecht is.

Supersnelle levering, perfece service !

Tempered glass besteld voor nieuwe iphone, volgende dag reeds ontvangen ! Perfecte timing en service

Uitstekende service

Eerlijk, product evenaard de foto een aangeboden product volgens de site.

Snel, duidelijk en netjes

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

in orde

vlot bestellen , snelle levering

Perfecte hoesjes

Staat in het groot op de site voor 22u besteld morgen geleverd.... dagje later dan beloofd maar wel kwaliteit geleverd tegen scherpe prijs. Top.

Een gezellig telefoonhoesje

Dit telefoonhoesje ziet er leuk uit, maar de toetsen(geluid en aan/uit knop) aan de rechterkant van de telefoon en het hoesje werken niet fijn, net of ze te dik cq stug zijn om in te drukken.

Zeer goed, snel en niet duur

De enige plaats waar ik voor mijn oneplus 7 een kwaliteitshoes heb gevonden. heb na 3 miskleunen eindelijk iets degelijk gevonden. een flipcase van CaseMe is topkwaliteit en nog mooi ook; Dank U gsm-hoesjes ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Geweldig en snel

Snelle en betrouwbare levering. Ook op mails wordt de volgende dag al gereageerd. Zou een 10 geven als het assortiment iets uitgebreider zou zijn,

Degelijk hoesje

Vlotte levering

Snel en prijswaardig

Zoals de titel vermeldt.

Past als gegoten voor een schappelijke prijs.

Snel en gemakkelijk

Hoesje werd snel en gemakkelijk per post in brievenbus geleverd

Goede service, slecht product

Had een volledig plakkende screenprotector besteld voor mij s10, maar die plakt alleen op de vingerscan. Schermpje was ook binnen 2 dagen weer kapot๐Ÿ‘๐Ÿป Wel goede levering jammer van het product

Ruime keus

Ik zocht een hoesje voor een wat minder courante smartphone. In een fysieke winkel en op erg veel andere sites wordt dat dan vlug een "nee". Deze webwinkel (zowel .NL als .BE, is zo te zien dezelfde firma) is erg ruim gesorteerd en levert tegen dezelfde prijs als de concurrentie, door de ruime keuze steekt men dus boven de concurrentie uit. Levering per post verliep zoals beloofd en zonder problemen. Product is zoals verwacht en voldoet goed.

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.