2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering (indien track en trace) briefpost duurt langer

Reviews over producten zelf zijn niet mogelijk, heb iets besteld voor mijn moto g5s plus en dit product paste maar half (cover ging niet goed over de hoeken) het afdek rubber van de chargeport past ook niet, omdat de kruisjes die in de port gaan te groot zijn. Dit gaat over de armor hybrid cover.

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit

Pluspunten

Keuirge snelle levering. Kaartje voor zien van mooie bijbeltekst!

Pluspunten

Snel en correcte levering

Pluspunten

Snelle en goede melding van aankoop, was een snelle levering voorzien, maar daar de levering hier in België diende gebeuren, was volgens bpost de levering gebeurt 1 dag na bestelling, zijnde 20/12/17 om maar 14.14h was niets geleverd en geen kaartje in de bus, en wij waren gans de dag thuis. Na kontact om 16h en genomen te hebben bij bpost wat enkel telefonisch kan, niet via email en niet via sms, dus geen bewijs, ging men mij dezelfdendag nog , weer, telefonisch terugbellen, wat niet gebeurde, waarop ik de volgende dag zelf terug belde en men mij melde: u moet kontact opnemen met de verkoper. Op de medeling dat zij hebben gemaild en sms'te dat het de vorige dag en uur was geleverd, maar niet is gebeurd en zouden nakijken, bleef het antwoord, wend untot de verkopers. Gelukkig is alsnog de levering op dinsdag 26/12/17, door tussenkomst van onze postbode, geleverd, waarvoor ik hem bedankte. Hierbij moet ik melden dat leveringen via bpost pakjesdienst, ik op 9 zendingen ik reeds 7 keer problemen kende, en nog nimmer via Postnl, probeer geen leveringen te laten door bpost pakjesdienst. Over de diensten van GSM-Hoesjes.be is het wel goed gegaan, waarvoor dank, maar aub, maak het mogelijk dat niet voor bpost moeten kiezen. Beste wensen voor het volgende jaar en succes, Henri

Pluspunten

Zeer snelle levering! Topkwaliteit vd producten.

Uitgebreider aanbod an de iPhone X hoesjes.

Pluspunten

Knap.

Pluspunten

Artikel zoals beschreven, levertijd zeer goed

Doe zo voort!

Pluspunten

Zeer snelle levertermijn

Pluspunten

Zakelijke alles goed. En als persoonlijke nood een goede bijbeltekst!

Geen.

Pluspunten

Snelle en nette bezorging!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb vorige week donderdag gsm hoesje besteld en we zijn nu een week verder en nog niets ontvangen

Pluspunten

Snelle levering Vriendlijk

Pluspunten

Prima,geleverd niet lang moeten wachten

Pluspunten

Leuk choppen en snelle afhandeling

Geen enkele

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit.

Pluspunten

heel rappe bediening,vandaag besteld(voor 15uur) is wel echt de volgende dag in de brievenbus toppie

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith