Pluspunten

Ik ben tevreden dank u

Pluspunten

zonder probleem omruilen voor juiste model. Superservice!!

Pluspunten

Prima levering zoals aan gegeven in de brievenbus! Ben zeer blij met mijn hoes voor de iconia 10, mooi strak.

Pluspunten

Eerste levering bleek fout, werd bijzonder snel gereageerd op mijn vraag hieromtrent en werd nog dezelfde dag actie genomen om dit recht te zetten. Prima service dus. Het hoesje voldoet ook perfect, past exact en doet wat het moet doen.

Deze service behouden!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service, namen contact op met mail om mij erop attent te maken dat er verschillende types waren zodat ik mij niet zou vergissen.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen, correcte service, aanvankelijk foute artikelen geleverd (verkeerd gelabeled) maar onmiddellijk en correct rechtgezet

Pluspunten

ik had foutievelijk een hoesje besteld voor een Motorola G5S plus, terwijl ik een G5S heb. Het bedrijf zorgde voor een vlotte vervanging en vroeg geen meerkost.

Pluspunten

Super levering zeer tevreden !!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

Levering ging vlot, probleemloos en snel.

Heb geen ervaring met het efficient runnen van een internet bedrijf maar ik zou zeggen, doe zo verder.

Pluspunten

Alles perfect dank U

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden van de kwaliteit van de producten die ik heb besteld. Een echte aanrader.

Pluspunten

Duidelijke web-side, snelle en goede levering. Afwachten of de kwaliteit van mijn GSM-hoesje ook goed is maar dat denk ik wel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Het product dat ik kocht (screenprotector ZTE blade v8 lite) bleek spiegelbeeld te zijn van wat het moest zijn. Te laat gezien zodat ik het niet kon terugsturen spijtig. Controle op producten zo beter moeten. Zte blade v8 lite is weliswaar geen courant toestel maar als het product wordt aangeboden mag je veronderstellen dat het in orde is. Ik beveel dit product niet aan tenzij het een vergissing in productie was en er een herstel gebeurd.

Pluspunten

ze luisteren naar de klant !!!

geen kan niks bedenken

Pluspunten

Service, een verkeerde levering werd correct hersteld en het juiste hoesje snel geleverd.

De retour-procedure was voor mij niet direct duidelijk, maar de afwikkeling was naar tevredenheid.

Pluspunten

Jullie zijn een superbedrijf heb aan onze vriendin uw site door gegeven.

Doe zo verder

Pluspunten

perfect geen tegenvaller op tijd geleverd

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering van NL naar BE

iets Goedkopere prijzen aanbieden tov concurrenten. Want nu pas gezien dat concurrenten veel goedkoper aanbiedingen hebben voor hetzelfste

Pluspunten

Snel,corret !!!

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith