Pluspunten

Prima levering, past perfect. zal in de toekomst zeker bij bestellen.

Pluspunten

Heel snelle levering, gebruiksvriendelijke website, puik

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De Tempered Glass Screen Protector voor mijn Nokia 8 voldoet aan mijn verwachtingen! GSM-Hoesjes.be heeft netjes en correct alles behandeld en heeft mij vanaf het begin, tot het eind netjes op de hoogte gehouden. In de toekomst zou ik zeker nog eens bij GSM-Hoesjes.bebestellen!

Pluspunten

Communicatie gaat zeer vlot, zo weet je altijd hoe ver het met je bestelling staat, je kan het perfect opvolgen. Probleempje werd zeer vlot en correct opgelost. Zeer snel reactie op bestelling en mail ivm probleempje.

Op dit moment zou ik er geen kunnen bedenken !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte en snelle leverin

Pluspunten

Vlotte en correcte levering zoals voorspeld.

Persoonlijke religieuze overtuigingen hoef ik niet bij mijn aankopen, met alle respect voor uw overtuiging uiteraard. Scheiding van Kerk en Staat heeft zo zijn voordelen, tenzij jullie dat op de website al adverteren dan hebben we een keuze.

Pluspunten

Perfect. Wat beloofd werd, is uitgevoerd ! Supersnel en correct.

Pluspunten

snelle levering,artikel is zoals afgebeeld

Pluspunten

Ik had een bestelling gedaan voor een smartphone hoesje voor een Medion toestel aangekocht in een Aldi filiaal. Ik kan maar een ding zeggen het was top. Goede service en snelle bediening. Ik laat mijn bestellingen altijd komen op een afhaalpunt en dat is altijd in orde. Ik heb nu een nieuwe bestelling gedaan voor een i phone hoesje voor een Aplle s4 en een gesloten cover voor een mini tablet 1/2/3 van aplle. Ik hoop dat deze bestelling mij ook kan bekoren. Alvast bedankt voor alles. M.v.g. Peelaers Ludo.

Pluspunten

Pluspunten

Super duidelijk en correct, goed product.

Pluspunten

Prima geregeld tussen beslist en GSM Hoesjes het product paste goed en het was de volgende dag al afgeleverd. Eerst het zelfde product bij een ander besteld maar de screensaver paste voor geen meter dus alle lof voor GSM hoesjes

Pluspunten

correcte levering en goed materiaal

Pluspunten

Je krijgt feedback over het traject van uw bestelling. Goede en makkelijke website om te bezoeken en te bestellen. Heel goed en stevig verpakt voor verzending. Geen verzendkosten.

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith