Super.

Mooi hoesje,zeer goeie kwaliteit. Alleen wat later geleverd door staking post. Maar zeker niet door jullie. Super.

Het hoesje was precies als op de foto

De aflevering was prima op tijd

Top klantenservice

Ik had perongeluk een verkeerde versie van mijn telefoonhoesje gekocht en kreeg zonder terug te hoeven sturen het juiste telefoonhoesje! Het is tevens ook een mooi hoesj!

Snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding

NVT

Alles goed verlopen

Snel geleverd alles perfect aan te bevelen

correcte en snelle levering zonder meerprijs voor de verzending

Beide hoesjes dus de zwarte en de bruine verschillen niet enkel van kleur maar ook van de manier waarop de smartphone wordt ingeklemd Dit staat niet vermeld op de aanbieding

Heel correct

Om 1 of andere reden is de eerste levering door Bpost nooit aangekomen. Na contact is er onmiddellijk een nieuwe zending verzonden.

Heel erg goed

Alles is prima geregeld

alles in orde

Was ok

duidelijke info en goede prijs-kwaliteit

idem

Super tevreden!

Prachtig hoesje besteld en ontvangen. Top kwaliteit voor niet veel geld! Een aanrader!!

perfecte ervaring!

Scherp geprijsd, goede kwaliteit, keurig verzonden. Heel tevreden over mijn hoesje voor mijn pocophone.

Genoeg om uit te kiezen. Snel geleverd

top service prijs en kwaliteit

top service prijs en kwaliteit

Snelle levering en een goed hoesje

perfect

alles is perfect verlopen ,mijn dank hiervoor

vlugge levering

Heel tevreden over de werkwijze en de vlugge levering van het gsm-hoesje

UITSTEKENDE SERVICE.

Goed.

Snelle levering, goed en goedkoop

Fijne site. Goedkoop en snelle levering

vlot

vlot verloop

Degelijke kwaliteit veilig geleverd.

Prachtig

Vlug en gemakkelijk kunnen bestellen en niet te lang moeten wachten op de levering

Blij met het nieuwe hoesje

Omdat de winkels die smartphones verkopen, mijn model niet meer verkopen was ik heel blij om op uw site terecht te komen. Bij u had ik nog een mooie keuze om een nieuw hoesje te kunnen kiezen. Dus ben ik blij met uw aankoop mogelijkheden.

Super en correct

Bestelling was helemaal in orde en werd ook op tijd geleverd.

Mooie producten voor een goede prijs. Goede service.

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith