Ik had het verkeerde hoesje besteld, omruilen was geen enkel probleem.Vlotte levering.

Op alles een 5 STERREN

Een dikke 5 sterren voor jullie , super tevreden vlotte en gemakkelijke bestelling vandaag bestellen de dag nadien al thuis.Snel en gemakkelijk betalen. Raad jullie aan iedereen aan.

Goed,voldoet aan de verwachting .

Geleverd zoals afgesproken. Mooi materiaal.

Alles OK

Alles OK, ontvangen op de beloofde dag zonder problemen.

Precies wat ik wou

Praktisch hoesje!

Goede service en communicatie

Desondanks dat het bestelde hoesje niet 100% lukte, een goede dienst na verkoop gehad. Een tweede hoesje werd opgestuurd en gezien het nog niet werkte mijn geld teruggekregen. Ikzelf heb foto doorgestuurd van het probleem als positieve kritiek. Een goede service en vooral communicatie

Happy.

Mijn dochter was heel blij met het hoesje. Mooi en goed afgewerkt.

overzichtelijke website - goede kwaliteit- kortom een tevreden klant

het is de eerste keer dat ik een bestelling plaatste. De website is heel overzichtelijk en het materiaal is van een goede kwaliteit. Korte leveringstermijn. Ik zou het zeker verder aanbevelen.

heel goed

heel goed

Snel geleverd geweest zoals ze beschreven top

Ik kreeg een hoesje waar een hoekje stuk was. Na een mail en een foto gestuurd te hebben, Werd er een gratis hoesje opnieuw verstuurd zonder dat ik ander hoesje moest opsturen. Dat noem ik prima service.

Snelle levering van een mooi hoesje!

Mooi hoesje en snel geleverd, wat wil je nog meer!!

Helemaal zoals besteld en beloofd. Wat kan je daar nog aan toevoegen? Hier kom je zeker nog terug.

Verkeerde producten besteld.

Had een cover en bescherming voor glas besteld maar de verkeerde versie. Na een mailtje is dit onmiddellijk en kostenloos in orde gebracht. Zeer tevreden over deze firma.

vlugge levering, goede prijs kwaliteit verhouding

perfecte kwaliteit

Goed passend product

Snel geleverd.

Ruim aanbod, aantrekkelijke prijzen, snelle levering

goede service na verloren zending

Na verloren BPOST-zending, nieuw pakketje thuis keurig ontvangen.

Perfect !

Vlotte levering, leuk hoesje, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding !

Een verrassend grote keuze aan een leuke prijs en de beloofde leveringstermijn,fantastisch

Zeer grote keuze aan een leuke prijs. Hoesje is echt zoals omschreven. De beloofde leveringstermijn werd gerespecteerd. Veilige verpakking (envelop met belletjes folie) die gewoon in de brievenbus kan, dus hoef je niet thuis te zijn om je pakje te ontvangen.

BRAVO

Conforme à la demande et rapidité de livraison. Merci

perfecte pasvorm

Mooi en degelijk uitziend hoesje

Heel mooie hoesjes !

Mijn leveringsprobleem is Heel snel en vriendelijk opgelost

zeer tevreden en vlotte bezorging

Perfect passend

Ervaring niet nodig