Rappe levering

Zeer tevreden van het hoesje.

Zeer tevreden!

Vlugge service en klantvriendelijke contacten!

Gewoon fantastisch

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde,moet zeggen alles is naar wens. De levering perfect verlopen zelfs een dag eerder of gepland. Dus jullie zijn fantastisch!!!

Alles naar wens

Tevreden

Correct

Correct en op tijd geleverd

Snel Correct Quality

topverkoper

snelle verzending ,

Zou er nog duizenden bestellen op die manier, héél ok!!!!!

OK!!!!!

Ik ben uitstekend geholpen. Chapeau

Dubbel betaald, direct teruggestort. Materiaal is Oké.

Snel. Prijs/kwaliteit goed

Ruime keuze met een correcte prijsverhouding. Daar bovenop gratis verzending. Correcte, snelle levering.

Correcte afhandeling en levering

Gemak van bestellen, duidelijke website Correcte afhandeling Levering zoals vermeld Heel degelijke verpakking

Kwaliteitsvolle artikelen, ruime keuze en prijs/kwaliteit zeker een aanrader

Geweldige service

Mijn zoon had zich van type toestel vergist, stom van hem. Toch werden hoesje en screenprotector zeer vlot en zonder gedoe vervangen door de goede exemplaren. Fantastisch

Alle kosten, i.v.m. verzending, staan duidelijk op de website waardoor je niet voor een verrassing komt te staan. De site is overzichtelijk en de filter is gemakkelijk te gebruiken. Beschrijving van de goederen zijn naar behoren zodat je een goed zicht heb op wat je koopt.

SNEL en goed

Zoals ik al zei, zeer goed

Ik koos er eentje zonder lipje als sluiting. De magneet is jammergenoeg niet sterk genoeg om de case dicht te houden als ik in beide gleufjes een kaart steek. Met één kaart lukt het wel nog. Anders wel tevreden over de aankoop. Was goed ingepakt.

zeer goede levering

Hoesje beantwoordt aan de verwachtingen van de klant.

Correcte afhandeling

Hoesje, zoals afgesproken ontvangen in goede staat, en op voorziene datum

Goed product, correcte levering.

Perfect!

Een gemakkelijk overzicht van alle verschillen hoesjes. 1 dag later al gekregen!!

prima service

ondanks het digitale karakter slagen jullie erin je service een persoonlijke toets te geven, problemen direct aangepakt op een correcte en vriendelijke manier in orde gemaakt,voelde mij als klant echt fijn bij jullie en het product voldoet aan de vereisten, tevreden en zal het aan iedereen aanraden

Goede kwaliteit

Stevig en veilig product

Duidelijke webshop. Gratis verzending. Correct verpakt. Zeer tevreden

super

prima hoesjes en snelle levering

past perfect!

goede kwaliteit, snelle levering !

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith