Alles top

Dadelijk stuk

Na twee dagen gebruik al een barst in de hoek van het hoesje.

Goed product!,

Het product is correct afgeleverd allen de kleur was rood besteld,ontvangen meer lijkend op donker roze kleur !!

Prijs kwaliteit

Prachtig en stijlvol hoesje

TOP BEDRIJF !!

Amper 2 werkdagen na bestelling ontving ik mijn pakje al. Het hoesje dat toekwam was te groot, ik heb een mail gestuurd en ze hebben mij enorm snel én goed geholpen. Bleek dat ik het verkeerde hoesje besteld had (voor verkeerde telefoon), alsnog heb ik een nieuw hoesje voor hetzelfde bedrag gratis mogen kiezen. Dit is écht een klantvriendelijk bedrijf met goede service, zeker een aanrader!

Goede en snelle lservice

Blij verrast met de snelle levering

Voldoet aan mijn verwachtingen en zeer goed communicatie van jullie uit

N

Degelijke kwaliteit, sterke prijs, snelle service

Degelijke kwaliteit, sterke prijs, snelle service

Vlotte en snelle service

Zeer snel geleverd!

Snelle levering van degelijk materiaal!

Mooie hoesjes, snel geleverd en goede kwaliteit voor niet al te veel geld

very fast and efficient delivery

I ordered a 'hoesje' for my smart phone and I already received it the next day. Everything perfect, I would place an order again

Duidelijke website, Vlotte levering, Producten naar verwachting en tevredenheid.

Mooie hoesjes

Heel tevreden.

Het product past heel goed. Tevreden. Dank je.

Prima service en leuke hoesjes

Vlotte en correcte levering. 1 hoesje was niet wat we ervan hadden verwacht en dat werd dan gratis omgeruild voor een nieuw . Het andere hoesje mochten we zelfs houden en moesten we niet terug sturen .

snel geleverd

snel geleverd, zoals beschreven

Ondanks mijn vergissing bij de bestelling ( en ik dacht dat ik gelijk had) steeds met een vriendelijke mail antwoord op mijn vraag gekregen. Het volgende hoesje komt zeker van jullie.

Gewoon goed

Voldoet aan verwachting.

Eenvoudig, snel en correct

Veel keuze, gemakkelijk te bestellen, snelle levering, kwalitatief correct product.

Schitterend

Heel blij met dit mooie en functioneel hoesje

Gewoon goed

Zoals beloofd goed

heel tevreden over aankoop gsm hoesje voor A41

hoesje werd heel goed verpakt (brievenbusformaat) kwaliteitsproduct, mooie afwerking, past perfect voor gsm zwarte kleur voor leder en pvc houder tevred

Kan niet beter

Friedensstrasse 4