Super service!

Zeer snelle levering. Ook geen enkel probleem om mijn verkeerde bestelling om te ruilen, en dit ook weer zeer snel

zoals het moet zijn

goede service, snelle levering, normale prijzen en een lokale onderneming! wat kan een mens meer willen.

Correct en goedkoop

Heel correcte afhandeling met zeer gunstige prijzen en een groot aanbod

Voldoet aan mijn verwachting.

Prima!!!

Vlugge levering en goede kwaliteit!! Doe zo verder!

Alles perfect- 10

GSM Hoesje paste perfect

Als ik er nog een moet hebben bestel ik zeker bij jullie. Ik raad iedereen aan bij jullie te bestellen. Groeten Rik

Mooi hoesje en snel geleverd!

Bestelling was vlotter dan voorzien! Mooi hoesje, zeker voor die prijs!

Effe geduld....

na enig zoeken, vond ik het gepaste hoesje voor 'mijn slimme telefoon'. Volgens de website zou het een aantal (werk)dagen duren voor ontvangst. Helaas was het effe wat langer wachten. Contact opgenomen met de klantenservice, die me vertelde te wachten tot een bepaalde datum en bij niet ontvangst op die dag, even terug contact opnemen met de klantenservice. Zo gezegd, zo gedaan: effe gewacht en enkele dagen voor de gestelde deathline werd mijn bestelling mooi afgeleverd in mijn brievenbus. Het product zelf was zoals verwacht en wordt naar tevredenheid in dienst genomen en effectief gebruikt. Dus effe geduld.... en alles komt in orde!

Het hoesje is nog mooier dan op foto.

Zoals gehoopt!!!

Vlugge levering, mooi hoesje. Tevreden

Prima service!

Super service

TOP

Mooie site, veel keus en snelle levering

Prijs kwaliteit heel goed en past perfect

Correct en tijdig geleverd !

Zie hierboven

Geen klachten

Levering snel en correct, goed verpakt, goed produkt, goede prijs.

Super tof

handig om te bestellen via site en supersnelle levering en kwaliteit.

Precies wat ik wenste, stipt geleverd

De levering voldoet aan al mijn eisen.

Super service.

Vlugger geleverd dan voorzien en voldoende ecologisch verpakt om niet beschadigd te zijn. Super.

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop!

De snelheid waarmee ik de bestelling ontving veraste mij. Er was gezegd dat het hoesje 13 ten laatste 14 april zou toekomen, maar maandag 12 april zat het al in de brievenbus. Het is een hoesje van heel goede kwaliteit en voldoet volledig aan mijn wens. Dank u en vriendelijke groetjes Nicole

Bijzonder tevreden!

Het gevraagde gsm hoesje, veilig en compact verzonden en vlugger geleverd dan verwacht!

Heel tevreden over de correcte en vlugge levering.

goede service

Duidelijke website, gemakkelijk de juiste hoesjes gevonden. Bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd. Top!

In orde

Zoals afgesproken

Bestelling GSM hoesje

Alles verliep zeer vlot , de bestelling ,betaling ,levering . Het hoesje is wat ik ervan van verwachte en prima kwaliteit .

Friedensstrasse 4

4780 Sankt Vith