verzendkosten voor verzending en voor retour

Ik begrijp wel dat er verzendkosten is om een product te verzenden, maar dat je zelf dan ook de retourkosten moet betalen is wel belachelijk. de service hier vind ik op niets trekken!

Snelle levering!

Snelle levering, netjes verpakt! Kortom een goede webshop!

Alles ist in Ordnung!

Alles ist in Ordnung!

Betrouwbaar en vlot

Ik vroeg aan chat GPT waar ik Xiaomi Mi Bandjes kon bestellen en ik werd geleid naar Techpunt voor de voordeligste originele bandjes. Heb maandag 2 stuks besteld en dinsdag lagen ze al in mijn brievenbus. Ben zeer tevreden met de kwaliteit, service en vlotte afhandeling van mijn aankoop.

Snelle levering, uitstekend product

Prima beschrijving op website. Goed product tegen scherpe prijs.

• Levertijd

Goede prijzen, goede producten, snel geleverd.

Dit was de 2e keer dat ik er wat bestelde. De eerste bestelling was een product dat ik al 5 jaar had, maar op raakte (Xiaomi compressor). Als rolstoeler, erg belangrijk. Dus urgentie was hoog en kocht het via de eerste beste site die ik vond. Techpunt. Waar het ook veel voordeliger was dan de bekende webshops. En geen dag spijt. - Dus bij het zoeken van een goede dashcam; belandde ik weer hier. En ben erg blij met het ontvangen product, snel geleverd. Enige dat ik mis is een goede zoekfunctie met betere categoriën en filter opties. Het is dat ik precies wist wat ik zocht met de compressor. Maar met de dashcam was dit wat lastiger. En zocht ik via andere sites wat ik wilde, om het vervolgens hier via de zoekbalk op de zoeken. Ik ben ook nog op zoek naar wat andere tech items, zou fijn zijn als dit verbeterd. Want zou het hier dan zeker aanschaffen. Dat zou van mijn 8 een 10 maken!

Afspraken worden nagekomen!

Na filter niet beschikbaar was duidelijk overleg gehad. Er werd zelfs aangeboden geld terug te storten. Dit niet gedaan maar geduldig gewacht tot het weer in voorraad was! Keurig opgestuurd gekregen! Top!

Snelle, correcte levering

Alles is snel en correct geleverd. Ik werd goed geïnformeerd over de status van de levering en het product is in goede orde ontvangen.

Simple et efficace

Ma commande s est bien déroulée assez rapide, paiement ok. Frais de port pour la France un peu élevé mais correct.

• N/A

Heel snelle levering

Hele snelle levering

• Levertijd

Dash cam snel geleverd zoals belooft. Artikel bevalt tot nu toe erg goed.

X

Goede producten, snelle levering, alleen telefonisch niet te bereiken.

snelle afhandeling,

Techpunt heeft een mooi assortiment met een snelle levering. Wij hebben een dashcam daar gekocht alleen niet compleet voor ons. Op de foto was te zien dat er een voor en achter camera geleverd zou worden maar dat was niet zo. Niet echt duidelijk dat er iets anders aangeklikt moest worden. Achteraf de achter camera besteld en deze was er de volgende dag. Mogelijk voor de verkoper om hier een vraag over laten stellen naar de klant, wilt u er niet een achter camera bij hebben ofzo. Scheelt een extra bestelling en verzendkosten. Voor de rest snelle levering goed verpakt en waar voor je geld.

• Levertijd

Razend snel en in goede orde geleverd!

Bestellen probleemloos en binnen 24 u. In goede staat geleverd.

Très très mauvais

Dessus de ne pas pouvoir être remboursé

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prima afhandeling van de bestelling.

Het artikel is op tijd geleverd.

Goede smartwatch met geweldige batterij . Snelle levering

Snelle levering, goed product!

• Levertijd

Preis, Lieferzeit und Lieferung war alles perfekt!

Preis, Lieferzeit und Lieferung war alles perfekt!

Snel en goed

Voor een mooie prijs een bandje voor mijn horloge. Snel geleverd

Great

Great products, prices, very fast delivery!

Super goed een snelle levering

Beter prijs Dan elders

perfect

prima waargemaakt wat er beloofd is. Prijs, keuze en snelheid allemaal puik in orde. Knap hoor, want simpel is het allerminst.

• Levertijd

zeer goed bedrijf, zegt wat ze ook aanbieden

Werkt uitstekend

Très satisfait

Très satisfait de ma commande

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld