Alles gut

Alles ist in Ordnung, die Ware wurde geliefert. Alles funktioniert. Alles ist neu verpackt.

Snel en netjes geleverd

Ik heb de klantenservice niet nodig gehad, dus die kan ik niet beoordelen. De levering ging in ieder geval snel en netjes, dus ik ben tevreden.

snelle levering van zendure p1 poort

om 3 uur besteld, de volgende morgen al in huis.

Soepele levering

Enige ervaring die heb ik met Techpunt is met de levering. Ik heb de boxen nog niet ontvangen! Ik woon op Curacao en mijn 2 xiarius boxen zijn vastgelopen zodoende weer terug bij xiaomi P.S. Kan geen juiste aanbeveling geven omdat ik alleen te maken heb gekregen met Uw levering en niet de apparaten én Uw klantenservice. Zodra de 2 xiaomi’s naar behoren werken zal ik via trustpilot mijn beoordeling geven.

• Levertijd

De p1 meter van Zendure tegen een scherpe prijs en vlot geleverd.

• Levertijd

Ik heb een USB-C kabel besteld voor mijn dashcam omdat het dringend was vanwege een reis. Volgens de website zou het de volgende dag geleverd worden, maar het duurde al 2 dagen. Toen het pakket aankwam, bleek dat ik een verkeerde kabel had ontvangen (geen USB-C), terwijl op de factuur wel USB-C stond. Ik heb dit direct gemeld en foto's van de factuur en het product meegestuurd. De volgende dag kreeg ik reactie dat er een retourlabel in de bijlage zat, maar er zat helemaal niets bij. Na opnieuw contact op te nemen, kreeg ik pas een dag later alsnog het retourlabel. Ik heb het product meteen teruggestuurd, maar ondertussen is er al een week voorbij. Zeer teleurstellende ervaring, vooral omdat het product dringend nodig was en de communicatie traag en onduidelijk was.

Correct en snel

Erg gemakkelijk te bestellen en een snelle levering. Perfect!

• Levertijd

Goede prijs en snelle levering

Zendure P1 meter zondag besteld, dinsdag in huis. Helemaal prima.

Succesvol

Overzichtelijk en technisch zeer goed onderbouwde site. Kennis en ervaring is aanwezig, hoewel ik daar op het moment van schrijven nog niet mee te maken heb gehad. Verzending was snel en de communicatie duidelijk. Alle vertrouwen dat ik de aangeschafte "Thuisbatterij" volledig onder controle zal krijgen. :-).

• Levertijd

Ik heb onlangs een Xiaomi weegschaal gekocht bij Techpunt.nl en ik ben zeer tevreden over de service. De verzending was erg snel en het product kwam goed verpakt aan. Ook de prijs was erg scherp vergeleken met andere aanbieders. Een betrouwbare winkel, zeker voor Xiaomi-producten. Ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen

Snelle levering en een scherpe prijs voor de Zendure P1 meterPrima service

Reifen

Beste Qualität der Ware Sogar schneller Versand innerhalb weniger Tage

Vind de website goed0

Attente remboursement

J'ai annulé ma commande et j'attends toujours mon remboursement .

• Nous recommanderiez-vous? Non
  • N/A

Mooie aanbieding via telefonische persoonlijke code, na 3 dagen geleverd. Service en afhandeling uitstekend.

• Levertijd

Duidelijk aankoop advies en snelle levering

Voor de bestelling met de klantenservice contact gehad mbt aankoopadvies thuisbatterijen en werd goed geholpen. Bestelling was de volgende dag al in huis!

excellent

I was very pleased with my purchase from your store.

Makkelijk te bestellen en snelle bezorging

Product is makkelijk te vinden op de website en te bestellen. Bezorging ging vlot. We komen zeker nog eens terug.

Toll

Die Beschreibung des Artikels war sehr gut. Der Versand erfolgte äußerst schnell und die Kommunikation verlief gut.

niet goed

wacht al zo lang en niets gebeurt??

Ondermaats

Onbereikbaar, geen adequate ondersteuning

ontgoocheld

Product wordt volgens website volgende dag geleverd, ik bestelde 18 dagen geleden en heb nog steeds niets ontvangen. Week na bestelling en betaling wordt er plots 182,54€ bebat bijdrage aangerekend, volgens klantenservice zou dit op de website staan, maar ik kan hier tot nogtoe niets van terug vinden. Hiervan werd bij bestelling ook niets vermeld. Communicatie mag eerlijker, correcter en transparanter.

Topervaring bij Techpunt!

Onlangs de Zendure AB3000X besteld bij Techpunt en ik ben meer dan tevreden. De prijs was al erg competitief, maar met een kortingscode werd het helemaal een scherpe deal! Daarnaast was de levering ontzettend snel; voor ik het wist had ik hem al in huis. Goede service, scherpe prijzen en snelle verzending. Absoluut een aanrader!

• Levertijd

Goedkoop en snel in huis

Fijne overzichtelijke webshop, hoop artikelen en snel in huis, top shop.

Netjes en betrouwbaar

De bestelling verliep goed , goed verpakt. Bij vragen reageren ze vlot, eventueel retouren worden snel en netjes behandeld.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld