Levert defect apparaat wil dit niet vervangen

Deze reviews op de site van Techpunt komen niet overeen met Trustpilot en Google review ZEER slechte service, after sales Heb een niet werkende powerbank geleverd gekregen. Willen niet helpen om een werkende te ontvangen.

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd

Goede kwaliteit en snelle levering

De producten die ik gekocht heb zijn van goede kwaliteit. De levering is ook top. En over de prijzen kan ik ook niet klagen.

Levering correct zoals vooropgesteld

Perfect geleverd!

Efficace et rapide.

Très fiable et sécurisé, jamais déçu.

Fast delivery and great quality!

I bought a vacuum cleaner through the “Second Chance” program. The delivery was even one day earlier than expected! The product quality is excellent, everything works perfectly. I’m very happy with my purchase — I really like it!

• Levertijd

Ging gewoon goed was een cadeautje voor een autistische jongetje hij is er gek op hij hou van tekenen en schrijven hij had er al een maar was aan vervanging toe hh deze is een paar maten groter blij mee En het was mooi op tijd geleverd vriendelijk bedankt R .Rodriguez

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd

Ging super makellijk, en kreeg het pakket binnen in no time.

Colis envoyé tres vite. Recommandé

Je cherchais un écran d'ordinateur et il était en promo. Ils ont envoyé très rapidement. Le colis est arrivé en parfait état. Je vais acheter à nouveau. colis envoyé en France.

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering.

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering met optie voor avond bezorging. Tip voor de website, het kiezen van een aflever datum zou een nog mooie toevoeging zijn.

• Levertijd

Snel bij bestellen, traag bij een vraag

M'n bestelling werd wederom snel en goed verzonden. De vraag die ik dagen ervoor heb gesteld moet nog steeds beantwoord worden waardoor ik het belangrijkste deel van m'n bestelling ergens anders heb gehaald. Op de website staat "binnen 24 uur antwoord", dat blijkt een automatische bevestigingsmail te zijn waarin staat dat je binnen 3 tot 5 werkdagen een reactie krijgt. Ook dat is niet gelukt.

• Levertijd

Goeie kaatje. Werkt perfect.

fast shipping, used product

I received an used product. It works and all is included, but obvious signs of use.

• Would you recommend us? No
  • N/A

Snel en perfect

Niet de 1e keer dat ik hier iets gekocht heb, ook nu (polsbandjes Xiaomi) weer duidelijk bestelproces, snelle verwerking/bezorging, goed verpakt en prima track en trace.

• Levertijd

Goed product en goede transparante levering

Xiaomi TV A Pro 43 inch 2025 gekocht en tevreden met het product. Verder was de levering helder en transparant en mooi op tijd. Overall tevreden met deze bestelling. Ik kom volgende keer terug bij jullie organisatie!

Bestelling nog niet ontvangen

Week lang en nog steeds bestelling nog niet ontvangen

• Levertijd

Communication rapide, service de très bonne qualité

Je recommande ce site, ils sont très réactifs et proposent des prix intéressants.

Ich würde wieder dort bestellen.

Super Service, Schnelle Lieferung aber das beste ist das Produkt war besser als beschrieben und hatt in meinen Augen einen Neuzustand! Also auf jeden Fall empfehlenswert!

Sehr entgegenkommendes Unternehmen!

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles ok! Kleine Probleme mit der Ware wurden unbürokratisch gelöst. Die Firma ist sehr zu empfehlen.

Op vrijdagavond besteld en op zaterdag al geleverd. Super snel en alles werkt perfect.

Snel geleverd goed verpakt

Prima webshop, gaat snel en wordt goed verpakt geleverd.

Sehr schlecht

Lieferung erfolgt nicht. Auf Kulanz gibt es keine preisrabatt durch keine Versand! Kundenservice sehr schlecht. Hier werde ich nicht noch einmal bestellen Ich werde jedem davon abraten und das auch so bei Google, Trustpilot etc. bewerten!!! Andernfalls kommen sie mir im Preis entgegen, da sie sich nicht an die Lieferzeiten halten!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • k.A.
  • k.A.

Einwandfreie Ware zu gutem Preis bei schneller Abwicklung

Zu gutem Preis bestellt - schnelle Autragsbestätigung und zügige Lieferung. Nichts zu beanstanden - alles topp.

Goede. Ervaring

mijn bestelling was heel snel gearriveerd en ook goede informatie

Snelle verzending , en super product Xiaomi bandenpomp

• Levertijd

Snelle levering en artikel zoals duidelijk werd omschreven.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld