Zeer bereikbaar, deskundig en coulant

In het pakket miste ik twee items. De klacht werd sportief opgevat, en ik kreeg één missend item zelfs dubbel!

• Levertijd

goede prijs en redelijk snelle levering

Al meerdere dingen gekocht en altijd goed en leuke prijzen , dus ja aan te raden top

• Levertijd

Prima duidelijk en makkelijke website

Prima,snel

Prjma

• Levertijd

Super Seite und super Preis !

Ich habe zum ersten Mal auf der Seite bestellt und bin echt positiv überrascht. Die Bestellung war total unkompliziert, der Versand ging super schnell und das Produkt kam gut verpackt und in top Zustand an. Auch der Kundenservice macht einen netten und zuverlässigen Eindruck. Ich werde auf jeden Fall wieder dort bestellen, wenn ich was brauche !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede ervaring en snelle surves

Fijnen ervaring

• Levertijd

Schlecht

Ich warte noch auf meine Bestellung. Und ich bekommen keine information. Ich weiss nicht wo und wann komme meine Packet

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel en efficiënt

Website zou handiger kunnen zijn. Service en product zijn prima.

• Levertijd

Goede prijs, snelle verzending en goed verpakt.

Gut

Gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Très bien

Je suis content de la caméra facile à installer je l'ai reçu sans souci elle fonctionne très bien je vous recommanderai bien cordialement

Product was above expectations

The process and product were more than satisfactory

Prima snelle levering

Je krijgt snel wat je hebt besteld

Trage levering

Na een week nog steeds niet in het afhaalpunt, dat ik tijdens het bestellen gekozen heb.

• Levertijd

Kwaliteit met een betaalbare prijs

Het bandje van de smartband 6 was na jarenlang intensief gebruik, nu toch echt versleten. Hoewel dus al jaren geleden geïntroduceerd, zijn vervangers nog probleemloos te bestellen.

Very fast delivery

I bought the used/open air purifier. It was looking brand new, beside one chipped corner that is barely visible. I strongly recommend it.

Goed product, goeie service

Een kwalitatief goed product voor een mooie prijs. Duidelijke website en snelle levering.

Super tevreden

Altijd super xxx

Goede prijs, goede service

Prima webshop. Houdt je goed op de hoogte van de voortgang. Volgende dag in huis. Zou er zo weer bestellen.

perfect

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Excellent vendeur et livraison rapide

Je recommande les produits top qualité et la livraison est rapide

Très bien

Produits toujours à bon prix service clientèle toujours au top. Livraison dans le 2 jour

Zeer snelle levering !

Gaming monitor besteld en produkt precies zoals beschreven en zeer snelle levering.

Alles bestens.

Habe mir einen Fotodrucker von Xiaomi bei TechPunt bestellt und bin mehr als zufrieden damit. Der Drucker wurde innerhalb weniger Tage geliefert und außerdem ist er noch günstiger als wenn ich mir den bei Amazon gekauft hätte und das obwohl noch Porto dazu kam. Ich kann TechPunt nur weiterempfehlen.

Tevreden

Op tijd geleverd en goed verpakt

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld