Hat alles super geklappt. Schneller Versand und bester Preis

Alles bestens

Das Ladegerät ist schnell angekommen und es funktioniert einwandfrei. Das Kabel war nicht dabei (was aus der Beschreibung nicht ersichtlich war), ich benutze weiter mein altes Kabel vom alten (defekten) Ladegerät.

Snel en netjes geleverd

Nvt

Goed.

Na een foutje van mijn kant en het probleem ook zelf opgelost, was de reactie geweldig. Ik had iets te voorbarig een email gestuurd. Zij reageerden er erg vriendelijk op. De service is dus helemaal oke. Snelheid van versturen ook super. Gewoon fijn.

Alles klopt

Duidelijke webshop, goede prijzen en snelle levering.

• Levertijd

Ich bin sehr zufrieden mit dem Kauf!

Ich bin sehr zufrieden mit dem Kauf! Der Mopp ist bequem und praktisch, einfach zu montieren, bequem in der Hand zu halten. Das Sprühgerät funktioniert einwandfrei. Er wäscht den Boden gut und lässt keine Scheidungen zurück. Er sammelt Staub und Wolle. Der Mopp sieht stark und zuverlässig aus. Ich würde diesen Mopp meinen Freunden über Freunde empfehlen.

Alles super

Schnelle Lieferung, alles ok

• k.A.

Snel geleverd, goede prijzen.

Tweedekands item gekocht, en als ik het niet zelf besteld had zou ik het niet weten. 1 dag levertijd, en werd op goed op de hoogte gehouden via mails/website

an sich nicht schlecht,

im Grunde genommen bin ich sehr zufrieden, nur das Versprechen der Lieferung wenn ich bis ... bestelle, dann am nächsten Tag bitte streichen. DPD ist nicht in der Lage dieses Versprexhen einzuhalten. Großspurig wird in den Anfangsmails diese Zusage wiederholt, zunehmend werden die Töne dann aber leiser. Die 1. Lieferung bestellt am 10.08.2025 , Sonntag - also zählt ab 11.08., geliefert 14.10.2025. 2 Tage drüber. Erneute Bestellung am 14.08., Zusage Lieferung 15.8. , soeben 14:Uhr mail erhalten, Paket ist auf dem Weg zum Zustellzentrum. Damit werde ich heute kaum noch mit dem Paket rechnen können. Ansonsten ist alles hervorragend.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Probleem betaling snel en goed opgelost

Alles netjes afgeleverd alleen levertijd klopt niet, was 1 dag later

Lervedrtijd niet ok, rest prima.

Retourbeleid niet ok

Aankoop 10 euro + verzendingskosten = 15 euro Retour op eigen kosten = 11 euro Zit dus al aan 26 euro kost. Klantendienst telefonisch niet bereikbaar. Geen idee hoeveel van die 26 euro ik terug krijg ? Positief : levering binnen 1 dag

• Levertijd

Ze zijn vriendelijk en ze helpen je heel goed

Als er iets verkeerd geleverd wordt dan moet je het gewoon melden en ze lossen het zo snel mogelijk op.

• Levertijd

Goede service en snelle verzending

Een ventilator besteld die niet op voorraad was en ook niet meer leverbaar. Gelijk een mailtje terug gekregen met daarin 3 andere opties. 1 gekozen, rest bedrag retour gekregen en de volgende mijn ventilator ontvangen. Beste koop ooit overigens. Draadloos en fluisterstil. Overdag op het terras voor de koel briesje en ‘s avonds in de slaapkamer. Ik kan zeker deze winkel aanraden!

• Levertijd

Gut

Lieferung war schnell.alles gut gelaufen. Ich bin zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wrong order sent

Wrong item was delivered and never replaced!!!

• Would you recommend us? No

Snel en correct geregeld

Besteld op zaterdag en ontvangen op maandag, geen gedoe en alles correct geleverd.

• Levertijd

Goede prijs en snel geleverd.

Goede prijs en snel geleverd.

Zeer tevreden.

Originele producten, supersnelle levering en goedkoopste wat ik op internet gevonden heb.

Alles prima

• Levertijd

8 aug dashcam besteld, 9 aug af te halen op het door mij gekozen afleverpunt. Netjes verpakt en goede communicatie. Je kan met een gerust hart hioer bestellen. Top.

• Levertijd

Op tijd en keurig bezorgd.

Makkelijke website.Bestelling goed te volgen.Nette bezorging.

• Levertijd

Snel geleverd, klein beetje verwarring tijdens bestellen

Bestellen ging makkelijk, had een Postnl punt als aflever adres gekozen echter stond mijn werk adres gewoon vermeld en niet de punt. Na communicatie (snel) met de support was alles duidelijk gemaakt. Op het Postnl punt was ook verwarring omdat mijn bedrijfs naam gebruikt werd ipv me eigen naam. Na 12 minuten was het probleem gevonden en pakket mee gegeven. Verders een prima toko om je spulletjes te bestellen!

Sehr schnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung

Bestellt 3 poliges Kabel, geliefert wurde jedoch 2 poliges Kabel,

Habe 3 poliges Kabel ( lt. Bild) bestellt, geliefert wurde jedoch nur 2 poliges Kabel. Schnelle Lieferung wurde versprochen. (Wenn vor 20.00 Uhr bestellt, Morgen geliefert) Habe am 06.08.2025 Mittwoch nachmittags bestellt, geliefert erst am 11.08.2025 Montag nachmittag.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Anthonie Fokkerstraat 59 C