Super schnell geliefert. Alles top !

Viele bezahlmethoden, gute Kommunikation via email

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer goede webshop

Ben zeer tevreden met Techpunt, goede klantenservice en netjes in korte tijd reactie op mijn vraag.Ik bestel hier voortaan altijd.

• Levertijd

Snelle levering, mooi product voor een straffe prijs

Heel tevreden! Dank

• Levertijd

Ik geef een 9 als score. Want niemand is perfect.

Vriendelijk aan de telefoon. Vlotte verzending Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Pakket netjes en goed verpakt.

top snel

zeker de moeite waard om te bekijken.

• Levertijd

Goede prijs en snel geleverd.

Gewoon prima.

• Levertijd

Goede prijs, snelle levering zonder problemen.

Goede prijs, snelle levering zonder problemen.

• Levertijd

Geleverd zoals afgesproken. Kleine verpakt, geen overbodige doos met bubbelplastic gebruikt, prima!

Lightning fast!

From payment to shipment order has been processed very fast! The price has also been best on market.

• N/A

Schnelle Lieferung, super Preise

Bestellung wurde sehr schnell ausgeliefert, Produkt (Vorderrad von Roborock S8), entsprach der erwarteten Qualität und war günstig. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

perfect

snelle afhandeling een aanrader

Topservice

Goede prijs, snelle levering

Reliable

Impressed with Techpunt service. The stuff purchased arrived quickly and had the best price net-wide, even though the shipping charges applied. Would buy again. Thank you!

Dankzij

Het product voldoet en de levering is zeer snel

Ben tevreden!

Ben tevreden, ik ben ook netjes te woord gestaan na wat telefonische vragen. Ik heb ook een punt van kritiek, dat is in mijn geval het door mijn bestelde (robot raamwasser)in de eigen doos van Xiaomi naar mij is toegestuurd. Geen blanco doos, iedereen kan zien wat er in zit. Dat zou anders moeten, ik begrijp ook wel dat het voor jullie veel lastiger is en duurder. Maar ja, het is toch een prijzig ding en er raakt veel zoek en er wordt ook veel gestolen, jammer genoeg. Daar moet u iets doen! Met vriendelijke groet, Cor van Eekelen.

• Levertijd

Artikel wat besteld is, is snel en juist geleverd

Super tevreden

Binnen 24uur had ik mijn bestelling binnen. Alles is netjes aangekomen. Het is voor de verjaardag van mijn zoontje dus we hebben het nog niet getest, maar de verpakking is heel en onbeschadigd aangekomen

• Levertijd

Zeer snelle levering en origineel product ontvangen.

Vaak is Amazon mijn eerste keuze voor producten omtrent Xiaomi. Echter was er alleen een keus voor een 3rd party product. Bij Techpunt hadden ze het origineel en ook nog is voor dezelfde prijs. Heb voor avond levering gekozen, op een vrijdag, en met een beetje geluk was het er zaterdag avond al ipv Maandagavond. Dat betekent dat Techpunt het product op tijd heeft aangeboden bij de leverancier. Product was netjes verpakt en mijn robotstofzuiger kan zijn ding weer doen.

• Levertijd

Angeblich Lieferung am Tag danach wen man vor 20 Uhr bestellt ich habe letzten Mittwoch bestelt unDi

Nicht gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Livraison rapide, bon suivi, je recommande

Commande passée facilement sur le site web techpunt. Les prix sont corrects. La livraison fut rapide. Dommage que ce soit avec PostNL, le transporteur a laissé le colis dans les plantes à côté de la porte sans attendre que je sorte de la maison pour le récupérer...

Snelle levering en goede producten

Voor ons de eerste keer dat we bij Techpunt bestelden. We hadden een nieuwe gong nodig. Zij bleken veruit de goedkoopste te zijn. Na de bestelling werden we goed op de hoogte gehouden van de status. De gong is exact gelijk aan die we hadden maar alleen de helft goedkoper. Goede service, goede prijs en goede service/ communicatie.

Geen probleem ondervonden

Zie boven

• Levertijd

Super fast and smooth experience

On this website, I found a product I loved at the best price. The shopping process was easy and straightforward, and the delivery was super fast. I highly recommend it

• Levertijd

Twee producten gekocht een camera en zonnepaneel beiden kwamen snel waren goed verpakt en prijs was goed.

Nicht zufrieden

Habe mir zu meinem Tablet den passenden original Stift hier bestellt. Zum Produkt selber: Der Stift funktioniert, aber mit Aussetzern bzw. mit fehlerhaften Gesten. Der Akku des Stift ist aber gut, das gilt auch für die Ladezeit. Versand: Der Versand hat länger gedauert als angeben wurde. Ein weiterer Punktabzug Bezahlung: Die Bezahlung per Paypal kostet 7 Euro extra?! Retoure: Die Kosten einer Retoure werden nur dann übernommen, wenn das Produkt kaputt angekommen ist oder fehlerhaft ist in den ersten 14Tagen und man für den Versand zurück in Vorkasse geht. und das alles noch im Jahr 2023 Fazit: Ich werde Hier nicht mehr bestellen da mich weder das Produkt überzeugt hat noch der Service(Versand, Kaufabwicklung) überzeugt haben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Over Techpunt