New customer - wrong item + return costs on customer

Ive seen bad reviews on the internet about this webshop but decided to give it a try. I stated clearly also in my order remark that Im new customer and please make sure to send correct item. Delivery time was 2 days which is fine but I received wrong headphones and the facture was ripped off, half of the facture was not ever readable like someone tear it apart and made a ball from it and throw it to trash but then realized its for customer so he took it back from trash. Also return costs I had to pay by myself which is additional 33% of total cost what I bought. Also We will see if I even get my back. I gave them 2 weeks soo we will see. Otherwise I will have to go in person to their warehouse which is additional costs. Really bad.

• Prijs N.v.t.

Super schnelle Lieferung Ware top

Bin begeistert. Guter Preis, schnelle Lieferung und Ware im Top Zustand

• k.A.

Gemakkelijk voor een goede prijs een product besteld en kwam aan zoals beschreven

Teleurgesteld

Ik bestelde een zwart smartwatch bandje en ontving een blauw bandje. Ik las dit ook in een andere review. Omdat ik het erg druk heb, heb ik niet de moeite genomen om het terug te sturen.

Helemaal top

Alles snel en naar verwachting geleverd :)

Zeer snelle levering

Zeer vlotte afhandeling

Alles naar wens

Snel binnen gekregen

Best ok

Product was best ok maar zegel van verpakking was verbroken. Is blijkbaar reeds geopend geweest :-(

• Levertijd

Topservice, snelle levering en vriendelijk contact – aanrader!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij TechPunt. De klantenservice was super vriendelijk en behulpzaam, en de levering was echt razendsnel. Alles verliep soepel en professioneel. Je merkt dat Rico en Berend echt passie hebben voor hun werk – respect voor wat jullie doen! Ik heb voor het eerst bij TechPunt besteld, en dit wordt zeker niet de laatste keer. Product was netjes verpakt en helemaal zoals omschreven. Dikke 10 van mij!

• Levertijd

Prima prijs met snelle levering

Duidelijke website. Scherpe prijs. Snel geleverd. Blij met de aankoop.

10 sterren!!!

Verkeerd product gekregen. Na fijne communicate dezelfde dag de juiste producten verzonden. En de verkeerde producten met een mooie aanbieding over kunnen. Nemen. Service: top Communicatie: top

Prima webshop

Direct verstuurd, jammer dat PostNL er 3 dagen meer voor nodig had. Het bandje is helemaal OK

• Levertijd N.v.t.

Sehr schnell geliefert . Besser gehts nicht. 1+

Schnelle und saubere Abwicklung. Danke, gerne wieder!

Geweldige service

Een week gezocht naar de juiste maat moeren men een fijne Engelse draad. Nergens konden ze mij helpen. Techpunt kon mij met de juiste maat moer helpen en stuurde die mij binnen 24 uur toe. Super.

Snelle en correcte behandeling

Goede prijs, snelle levering.

Nich so toll

Ich habe bei Ihnen bestellt aber eine Nachricht bekomme das dies storniert wird, weil Ware nicht auf Lager .... Warum aber nach fast einem Jahr, habe ich die Ware jetzt erst jetzt bekommen, die ich gar nicht mehr will ?

• k.A.

ruime keuze, betrouwbare merken, scherpe prijzen

gewoon perfect verlopen, niet duur, vlotte communicatie bij bestellen en verzenden, stipte levering

Prima webshop

Op de site staat duidelijk vermeld wat er wel/niet op voorraad is. Ze hebben niet het nieuwste van Xiaomi maar ze hebben wel lage prijzen mbt andere webshops. Als er iets defect is wordt je prima geholpen. De levertijd is wat minder, maar daar kunnen ze zelf wat minder aan doen. Het zou duidelijker wezen dat ze aangeven dat de levertijd betreft hun de volgende dag is, maar of dat werkelijk gebeurd aan PostNL ligt.

Topproduct snel geleverd

Via Techpunt een Xiaomi Mi printer besteld. Direct heldere communicatie over de bezorging: de volgende dag afgeleverd door Post NL. Apparaatje werkt fantastisch. Erg blij mee!

Ruben – Excellent Post-Sell Experience

I’ve just purchased my second Xiaomi X20 Max from TechPunt, and I want to share that my experience this time was excellent — especially thanks to Ruben. He provided outstanding post-sell support, answered my questions, and made the whole process smooth and pleasant. This made a big difference compared to my first experience, and it shows how much your team cares about customer satisfaction. I’m happy with both the product and the service, and I’ll be leaving a positive review to reflect that.

Ik ben erg blij! Alles ging briljant! I highly recommend it!

Mijn originele oplader ging plotseling kapot en ik had dringend een nieuwe nodig. Het was belangrijk voor mij om een nieuwe originele lader te krijgen. Ik plaatste een bestelling op de website en ontving deze twee dagen later. Het apparaat werkt geweldig! Biedt zeer snel 67 watt opladen voor mijn telefoon. Ik was erg verrast, want het is inderdaad een originele lader. En ik kreeg het voor een geweldige prijs. Heel erg bedankt! Ik zal zeker weer bij u terugkomen

• Levertijd

Prima levering en uitstekende uitleg via YouTube

Ik heb niks aan te merken over de levering en ook de uitleg via een filmpje op YouTube was een goede hulp.

Rapide et sans problème

Produit conforme et livraison rapide.

Exellent !!

Bonne service

Helemaal geweldig!

Soundbar besteld voor een goede prijs, supersnel geleverd en speelt als een tierelier Kan niet beter!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld