Serious Complaint Regarding Defective Product and Lack of Response

I had a very disappointing experience with this company. They sold me a defective dashcam, and after I returned the faulty product, I received no proper response for more than 40 days. I sent several emails, but they did not provide any clear update or solution. What is even more concerning is that their website shows many second-hand dashcams for sale, which raises serious questions about how returned faulty products are handled. In my opinion, this company does not take proper responsibility for defective items and does not provide acceptable after-sales service. Based on my experience, I would strongly advise other customers to be very careful before purchasing from this company.

Alles ging vlot

De bestelling ging vlot en snel geleverd. De prijzen zijn ook redelijk goed.

Keine Bestätigung, kein Lieferschein, falsche Lieferung, zuviel abgebucht

Absolute Katastrophe...werde es an google melden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Gerne wieder!

Schnelle Kaufabwicklung und perfekte Ware.

Zeer toegankelijke website en snelle levering.

perfekt

perfekt

Günstig und zuverlässig

Ein Fachhandel wollte mir 135 Euro berechnen für den Einbau eines Rücklicht dann bin ich auf techpunt gestoßen und habe mir für ein Bruchteil des Preises das Teil selbst verbaut <3

Goede prijs, snelle levering

De webshop heeft scherpe prijzen, overzichtelijke website en een snelle levering!

Good price, good shipping

Ordered the product, was good priced, and delivered as promised.

• N/A

Produit à prix bas mais...

Produit à prix bas mais frais de livraison et bancaire un peu top élevés. Livraison rapide !

Verkeerd model geleverd en daarna geen passende oplossing geboden.

Ik heb bij TechPunt de Xiaomi TV S Mini LED 75" 2025 besteld voor €799, maar ontving in plaats daarvan de 2026-versie. Dat is geen klein verschil, omdat de 2026 op meerdere belangrijke punten een duidelijke downgrade is ten opzichte van het model dat ik bewust had besteld. Na contact met de klantenservice werd erkend dat het bestelde artikel niet geleverd kon worden. In plaats van een passende oplossing kreeg ik alleen de keuze tussen retour met terugbetaling of een zeer beperkte tegemoetkoming om het verkeerde model toch te houden. Eerst werd een bedrag van €75 genoemd, later werd dit zelfs verlaagd naar €50. Wat dit extra frustrerend maakt, is dat ik hierdoor niet alleen het verkeerde product ontving, maar ook de aanbieding van het 2025-model ben misgelopen door een fout die volledig aan hun kant lag. Mijn voorstel werd daarnaast ook onjuist weergegeven in de communicatie. Daardoor vond ik de afhandeling niet klantgericht en onvoldoende. Fouten kunnen gebeuren, maar de manier waarop dit is opgelost vind ik teleurstellend. Daarom kan ik TechPunt op basis van deze ervaring helaas niet aanbevelen.

Snel en goed!

Oplader besteld via de website, die snel en overzichtelijk is ingericht en prima werkt. De oplader was leuk geprijsd en werd snel bezorgd. De oplader tot nu toe slechts eenmaal gebruikt maar doet het prima. Kortom alles ok!

• Levertijd

Goede informatie en snelle levering

Vanaf de bestelling tot de levering ging alles goed. Ik kan hun alleen aanbevelen.

• Levertijd

Goede prijs en met zorg geleverd

Twee Solar Flow 3000X batterijen gekocht. Goede prijs, snel en met zorg geleverd. De klantenservice beantwoordde mijn vraag perfect.

• Levertijd

Zeer scherpe prijzen en supersnel geleverd.

Hier een 70mai dashcam set gekocht. Scherpe prijs. Telefonisch netjes te woord gestaan. Mails snel en goed beantwoordt. De volgende dag al geleverd. Kan niet beter.

Artikel Sonntag bestellt, am Dienstag im Postkasten

Vielen Dank, schnell und unkompliziert, so soll es sein! Weiter so!

Prima producten

Xiaomi producten van grote klasse tegen zeer concurrerende prijzen. Snelle levering.

Alles volgens de beschrijvibg

Alles volgens de beschrijving geleverd. Materiaal perfect verpakt en reageren zeer snel op vragen

• Levertijd

Snelle levering en duidelijke communicatie bij vragen.

Het bedrijf werkt zoals je het zelf ook zou willen. Levering en after sales zijn ook zoals het hoort.

Schnelle Lieferung. Gute Kommunikation

Gute Preise.

Stepbanden

Ik krijg er 2 binnen maar is dat 1 van de band al gebruikt is of al geprobeerd er om te leggen over de velg. Zat vet en wat droog aarde in de gaten van de band. Dat was helaas jammer!

Ladestation falsch geliefert

Ich habe eine Ladestation für einen Saugroboter in schwarz bestellt und bezahlt, geliefert wurde kommentarlos eine weiße. Das Teil funktioniert, dennoch nicht in Ordnung das Vorgehen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Ladegerät bestellt

Super Kontakt, schnelle Lieferung, ich bin sehr zufrieden.

Snel bezorgd

De juiste onderdelen snel bezorgd binnen 24 uur

• Levertijd

Vandaag besteld morgen in huis. Super content

Heel tevreden.

Anthonie Fokkerstraat 59 C