Laden reviews...
877 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en scherpe prijzen. De productomschrijvingen zijn over het algemeen duidelijk en de klantenservice reageert meestal snel. Sommige reviews melden af en toe leveringsproblemen, maar over het geheel genomen is de ervaringen positief en kiezen velen herhaaldelijk voor Techpunt.
Instructies op YouTube. Super gedaan. Mijn step rijdt weer super.
Bas
Brandwijk
Große Auswahl, schnelle Lieferung, Kontakt sehr freundlich. Alles Perfekt und unkompliziert Verlaufen. Ich kann den Shop wärmstens weiterempfehlen! Vielen Dank!
Yasin
Mannheim
Malwina
Rijswijk
Product werdt de dag na bestelling geleverd.
Maurice
Bussum
Ik heb 3 ventilatoren gekocht, en die kwamen perfect op tijd toe. Ik heb helaas nog geen tijd gehad om ze in gebruik te nemen, dus de toestellen kan ik nog niet beoordelen. De winkel daarentegen is, hoop ik, een blijvertje.
Gert
Zoutleeuw
Ich bin sehr zufrieden mit dem kompletten Bestellvorgang bis hin zur schnellen Lieferung Unter diesem Textfenster werde ich um die vergabe von Sternen gefragt. Das steht da aber nicht in deutsch. Darum musste ich k.A. wählen.
Frank
Wasserburger
Betrouwbaar, mooie duidelijke website.
Sylvia
Nuth
Die Bestellung kam super schnell an, der einzige Kritikpunkt war die Kartonage, etwas instabil und etwas zu groß, so das die Ware ziemlich umher geschleudert wird. Aber ansonsten bin ich zufrieden. Werde bestimmt wieder bei euch vorbeischauen.
Wolfgang
Mannheim
Prima overzichtelijke site, snelle levering en prima materiaal zoals beschreven. Wat ik ook top vond was de verpakking, zuignappen netjes in een doos geschikt ipv in een zakje gesmeten. Dus alle materiaal in prima vorm.
Alex
Averbode
Ich habe den Mähroboter von Techpunt bestellt. Da dieser nicht mehr lieferbar war, wurde ich kontaktiert und ich habe alternativ einen anderen angeboten bekommen. Der Kontakt war sehr freundlich und die Anworten kamen immer am selben Tag. Die Zahlung sowie Lieferung lief einwandfrei. Angaben zu dem Produkt kann ich jedoch noch nicht geben, da der Mäher noch nicht im Gebrauch ist.
2 July 2026
Jennifer
Garstedt
Gemakkelijk bestellen en direct met factuur kortom top service!
1 July 2026
Jeroen
Aalst
30 June 2026
Han
Veldhoven
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen en krijg ook geen updates meer. Zie hier de track en trace code https://secure.dhlecommerce.nl/lnk/AWMAAJ1J7yIAAAAAAAAAAZFxL5oAAAAClbwAAAAAACjwDwBqPhgTzpkAq6dKSXKLDOijni4GiAAMky4/2/qYaQvxTyf8XSjcUINkXIAw/aHR0cHM6Ly9teS5kaGxlY29tbWVyY2UubmwvZ28tdHJhY2stdHJhY2U_cGlkPUpWR0wwNjQwMDQ1MTAwMDk0Njc2NzY3MCZzcmM9ZGhsLW5vdGlmaWNhdGlvbi1lbWFpbCZsYW5nPW5sLU5M Graag ontvang ik alsnog mijn bestelling
30 June 2026
Esmee
Waarder
J'ai commandé un pèse personne Xiaomi Mybody scale 2 à 24€ environ, plus frais de port 10€ environ+ paiement PayPal 1.50€ environ. Soit près de 40€ pour recevoir un pèse personne Xiaomi Composition S400 a 13€ sur Aliexpress. Je sens que le remboursement va prendre une éternité. Je met pour le moment 1 étoile, je verrai pour réévaluer ma note des que le remboursement sera effectué. C'est bien dommage, car ce site propose beaucoup de matériel Xiaomi, certe plus chère que sur les autres site marchand mais ils ont des références que les autres non pas (enfin dans mon cas, il ne l'avait pas non plus).
Patrick
France
Ik heb een robotstofzuiger van Xiaomi aangeschaft. Zeer tevreden over de prijs en de snelle levering.
Peter
Tholen
Ik wacht nog altijd op mijn toestel!
Pieter
eeklo
quick delivery
Julia
Amsterdam
2 ventilators besteld en slechts 1 geleverd. Met weekend er tussen zijn er 3 dagen verloren om op te lossen en dat net bij een hittegolf.
Ellen
Leuven
Goede prijs/kwaliteit en snelle levering!
Vincent
Oss
Dag later in huis dan gedacht. Verder alles goed gegaan.
Daniëlle
Emmen
Bestellung aufgegeben, Lieferstatus erhalten, Lieferadresse nochmal geändert und Produkt geliefert innerhalb von 3 Tagen! So wie es sein soll! Danke dafür!
Simone
Stuttgart
Top Preis und schnell geliefert. Kann mich nicht beklagen, alles super gelaufen.
Thomas
Deutschland
Ich habe einen Ventilator aus der Not bestellt und diesen schon nach 3 Tagen erhalten. Super schnell.
Davis
Rimpar
Rond 10 uur besteld, rond 11 uur verzonden via dhl. Volgende dag rond 14 uur in huis
Kevin
Apeldoorn
Alius
Haarlem
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan.
Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten.
Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen!
Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld