Snelle levering, het product is als omschreven en de verpakking was stevig. De klantenservice was telefonisch niet bereikbaar, maar op mijn mail werd zeer snel gereageerd en mijn vraag werd naar tevredenheid beantwoord.
Ik heb producten besteld waarvan op de website staan dat ze de volgende dag bezorgd worden en op voorraad zijn. Vervolgens na betaling krijg je te horen dat dit allemaal pre order zijn en dat je maar geduld moet hebben. Het duur minimaal 3 weken en dat alles uit China moet komen. Dan begint het drama met geld terug krijgen. Ze gaan hier niet op in en willen je afschepen met een krediet voor de winkel. Pas na dreigen met aangifte te doen ondernemen ze actie. Zwaar onder de maat.
Beschreibung auf der Webseite ehrlich und wahr. Bestellung und Bezahlung sehr einfach. Lieferung sehr transparent und schnell in einer tollen Verpackung. Sehr Empfehlenswert. Die Produkte habe ich voll funktionsfähig, komplett und 1A erhalten. Dankend.
Kann ich empfehlen. Vielen Dank!
I liked the products, but the delivery service was terrible. Even though I paid for home delivery, my package was sent to a collection point more than 8km away. Since I don't have a car, I had to cycle there in terrible weather conditions. Furthermore, the location felt unsafe for a woman alone. Very disappointed.
Gerne wieder !
J'ai trouvé un article que je cherchais depuis plus d'un mois car il est en rupture de stock en Suisse. Celui que j'ai commandé est une deuxième main mais il est en parfait état, avec son carton d'origine et même une garantie. Ce qui m'a aussi surpris en bien c'est la rapidité de livraison pour un article venant des Pays-Bas. Commandé jeudi et reçu le mercredi suivant, livré par DPD vers un lieu sécurisé près de mon domicile avec un suivi précis de mon colis. Je suis très satisfait car c'est ma première expérience d'achat auprès de Techpunt. Merci
De bestelling werd snel en zoals afgesproken geleverd. Ben er blij mee.
Bestellen en betalen gaat vlot, maar o wee als een foute bezorging (wat kan gebeuren) moet worden hersteld. Dan gaat de beloofde levertijd van dagen naar weken (vooralsnog, ik wacht nog steeds...) met minimale communicatie. Het verklaart wel de lage prijzen.
Placed order has very good price. Delivery was fast, tracked. Dpd driver brought the parcel very carefully.
Fast, high-quality
Alles liep verrassend goed. Ik kende Techpunt niet en heb dus even wat reviews bekeken. Prijstechnisch zeer concurrerend en de volgende dag bezorgd. Alleen DHL is een - punt. Dat gaat bij mij zo vaak mis... Maar ook deze keer kwam DHL netjes op tijd. Ik ging uit van wat strubbelingen maar niets negatiefs ondervonden.
Eerlijk gezegd nog nooit gehoord van Techpunt, maar kwam het tegen via een andere grote bekende webshop. Het loont echt om direct te kijken bij Techpunt zelf. Zij bieden de artikelen die ik zocht aan tegen een scherpe prijs. Verzending was dezelfde dag nog, dus kon snel genieten van mijn nieuwe aanwinsten.
Es wurde nach 3 Tagen geliefert. Hätte bei Temu auch funktioniert. Benelux scheint bei dieser Firma sehr weit weg zu sein. Kann ich nicht empfehlen. Unseriöses Angebot bei Lieferzeit. Finger weg. Das Produkt hingegen ist der Hammer. Gibt es aber wo anders viel billiger und wird auch schneller geliefert. Vielen Dank für nichts. Diese Bewertung wird eh nicht aufgenommen.
Super goed Dashcam besteld en binnen 1 dag geleverd. Product is precies zoals omschreven.
First time ordering with Techpunt, completely positive experience.
Het bestelde artikel 2x "Xiaomi Slimme Temperatuur- en Vochtigheidsmonitor 3" besteld en deze werden zoals aangegeven op de website op tijd bezorgt. Daarnaast goede en duidelijke communicatie over de verwerkings status.
Ik heb siliconeolie besteld, maar die is niet in voorraad. Dit stond niet vermeld, dan had ik die zeker niet gekocht via techpunt. Ben teleurgesteld. ☹
Uitstekende service, prima prijs en snelle levering.
Contact was prima de site mag wat duidelijker ,
Helemaal ruk En ook nog duur.
Die Ware wurde mit Trackingnummer innerhalb von zwei Tagen bei mir in Deutschland geliefert. Alles wie beschrieben. Gerne wieder!
Toestel geleverd in onberispelijke staat en volgens de leveringstermijn lijkt goed te werken
Alles is vlot verlopen. De dashcam nog wel te monteren in de auto ,dat gaat morgen gebeuren. Bart.
Wij kochten een Xiaomi robot vacuum Xpro voor een mooie prijs. Deze kwam goed uit de test van de consumentenbond en werd door Techpunt snel geleverd. Super apparaat!
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.