Betrouwbaar en snel

Xiaomi steelstofzuiger besteld en de volgende dag binnen. Geen spijt van mijn bestelling bij Techpunt

probleem? GEEN probleem!

250201 - levering was niet compleet door diefstal. met één mailtje werd het opgelost, per kerende post alles geregeld! hulde!

Good quality and service

I bought the Xiaomi DashCam and accessories. The quality was great and the service provided and delivery was excellent. Love it

prima website snelle levering

Prima website. Alleen was verzending met ondertekenen en tonen van ID bewijs enigzins overdreven voor spareparts van 40 euro.

snelle levering, alles is zeer goed

snelle levering, alles is zeer goed

Makkelijk, snel en kwaliteit

Had op een laate vrijdag middag een elektrische schroeven draaier besteld. Zaterdagochtend al binnen gekomen. Het product is zeer goed verpakt tegen stooten tijdens de zending. Het product zelf werkt perfect. Maar alleen de buisjes waar de bitjes in zitten vind ik persoonlijk wat minder fijn. Liever een bakje met schuim waar ze in zitten

Aan te bevelen

Had een dashcam gekocht, wilde nog wat weten. Kreeg snel een keurig en duidelijk antwoord terug. Niet zo'n winkel van gekocht en zoek het maar uit. Erg blij dat ik voor Techpunt heb gekozen

• Levertijd

Professionell! Alles super gelaufen!

Kwam snel

Kwam snel binnen werkte gelijk alles was goed

Prima en zorgvuldig verpakt

Ik heb u lampjes bij een kennis gezien,ze zelf bestelt,en nu ben ik ze aan het opladen

Zuverlässiger Lieferant ordentlicher Ware

Habe bisher zwei Lieferungen erhalten. Diese waren einwandfrei. Vielen Dank.

Enorm handig, als je een kluns in de keuken bent

Snelle heldere levering

Snel geleverde dashcam welke aan de verwachtingen voldoet. Voor een scherpe prijs.

• Levertijd

Prima artikelen maar communicatie kan veel beter

Het artikel werd niet de andere dag geleverd.Na 5 dagen geprobeerd te bellen maar telefoon werd niet opgenomen.Op mailtje werd snel gereageerd met als mededeling dat artikel niet op voorraad was maar eerst op zijn vroegst 14 dagen na nu geleverd zou worden.Het zou veel beter zijn geweest dit na bestelling mede te delen en dat klant niet hoeft informeren waar artikel blijft.

• Levertijd

Schnell und gut verpackt geliefert.

Es wurden zwei Teile bestellt und bezahlt. Da das eine momentan nicht lieferbar ist, wurde das Geld innerhalb von zwei Tagen zurückgebucht. Sehr nette und zuvorkommende Mitarbeiter. Jederzeit wieder

top

Die online bestellung war super einfach. Die bestellte Ware ist gut angekommen war gut verpackt. Das Gerät funktioniert bis jetzt einwandfrei und die Angaben zum Produkt waren auch richtig.

snel besteld, betaald en geleverd.

Ik vond de website omdat ik naar een artikel zocht. Informatie is duidelijk. Bestelproces en betaling eenvoudig. Meteen een bevestiging per mail en het artikel de volgende dag in huis. Prima! Kleine opmerking: de afmetingen van het artikel stond er niet bij. Dat was wel handig geweest.

• Levertijd

Vlotte bezorging en bereikbaar.

Vlotte bezorging en kon telefonisch nog even overleggen. Prima.

Correcte levering

Robotstofzuiger aangekocht, is een zeer goed toestel. Prijs kwaliteit is top. Zeer betrouwbare site alles prima verlopen van bestelling tot levering. Een echte aanrader.

Snelle levering goed verpakt

Super snelle levering en fijn als brievenbuspost ontvangen. De Plantsensor werkt geweldig zeker icm Home Assistant. Ik ga er zeker meer bestellen.

Erg tevreden

Snelle levering en goed product!!

Alles Super

Der ausgewählte Artikel war leider nicht mehr auf Lager. Trotzdem volle Punktzahl weil Kommunikation sehr schnell und freundlich war. Auch die Rückerstattung ohne Aufforderung sofort eingeleitet wurde. Also, alles Super und bei Bedarf jederzeit wieder gerne.

• k.A.

Goed en snel geleverd. Product is zoals omschreven op de webshop.

very freindly, punctual & reliable

always had me up to date converning the delivery reacted immediately within minutes to my order

Erg goed

alles is in orde, dank u

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld