Juiste product, snel verzonden. Tijdens proces keurig mail met status ontvangen.

alles is in orde, het horloge kwam zoals verwacht

alles is in orde, het horloge kwam zoals verwacht

Uitstekende service

Duidelijk omschreven product, precies wat ik moet hebben, originele componenten.

Très bon produit

Rapide et efficace

Excellent

I was quiet surprised at how fast I received my redmi pad to Ireland I will be ordering from techpunt from now on thanks guys

Goede service, goed product.

Ik heb een product besteld (Mi band 8) welke niet op voorraad was (preorder). Bij mailcontact levering vragen binnen 24 uur reactie, top! Product ontvangen op datum zoals aangegeven na contact. Horloge nu een paar dagen in gebruik, werkt super en doet het zoals omschreven op de website. Al met al top! (Levertijd wegens preorder langer, daar kan de verkoper echter niks aan doen en wordt ook duidelijk aangegeven in een extra mail)

• Levertijd

Telefonisch gebeld over de laagste prijs garantie en dit klopt ook, Prima komen de afspraken na.

Bequem

Bequem, Preis, Schnell

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

geen ervaring

Eerste keer

Ist alles reibungslos gelaufen

Bei Möglichkeit mit Versand abklären ob es eine Möglichkeit giebt die Sendungen schneller bei Empfänger zu sein dann habt ihr alles top!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlot en correct

een vlotte en correcte afhandeling. snel geleverd.

Parfaite

Rapide - Sérieux - Livraison Express

Super efficient!

I am very impressed with the speed of dispatching and delivering my purchase. Thanks so much.

Zeer goed bedankt

Erg goed

Zeer snelle levering.En een hele goeie prijs

goed, snel en duidelijk

positief

• Prijs N.v.t.

Verrassend

Snel en netjes geleverd, en een goed mooi product. Past prima en makkelijk te verwisselen met het hulp setje erbij top!!! Word hier blij van.

Levering zoals beloofd

Soepele bestelervaring op vrijdag en zoals beloofd op zaterdag door PostNL bezorgd

• Levertijd

Netjes en goed verzorgde zending

Prima.

• Prijs N.v.t.

Super rapide

Très bien

Prima en snelle service

Ik had nog een vraag over het product en hier werd snel op geantwoord zodat ik vervolgens het juiste kon bestellen wat snel geleverd werd. Prima service!

flexibel en servicegericht

Toen bleek dat het aangekochte product dan toch niet voorradig was (volgens de website was dat wel het geval), hebben we snel kunne omschakelen naar een alternatief.

Très rapide

Produits reçu rapidement

• N/A

Very efficient and easy delivery to the UK

Was slightly concerned with ordering from the EU since brexit (all the taxes etc), but this was easy. The price had the EU tax removed, and I was notified by their courier (DPD) a day or so after ordering to pay the UK VAT. Had the item within days of ordering.

Geleverd op de afgesproken tijd en de juiste kwaliteit spullen

Ik heb een tas en een spatbordsteun voor mijn estep besteld Beide delen binnen een dag geleverd en goed van kwaliteit

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld