Easy and good experience

Quick enough delivery for coming from a different country, price was reasonable. Unable to use a brake disk with the wheel they sent but it works without a brake disk .

Erg tevreden

De powerbank die ik besteld had werd de volgende dag keurig bezorgd. Alles gegaan zoals verwacht en beloofd.

Bis jetzt gut, Logistik verbesserungsfähig

Ich werden die Rezension bearbeiten, wenn das Produkt eingetroffen ist. Der Lieferdienst GLS ist leider im Vergleich zum Standard LANGSAM.

• k.A.

Guter Preis und schnelle Lieferung

Große Ersatzteilauswahl

Bin aber zufrieden

Man wird gut informiert und es sind gute Preise . Die Produkte sind auch super ,alles so wie ich es mir vorgestellt habe .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel snelle levering en prima product.

Rechargeable mini fan besteld en 2 dagen later keurig geleverd. Fan is van een prima kwaliteit en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Everything went well.

A bit expensive for a charging cable, but this is what I needed, and after a long search for it online, they carry it, so happy for me.

Goed product, snel ontvangen

De gebruiksaanwijzing is heel summier maar met rustig de app volgen is het allemaal gelukt. Goed beeld en geluid.

• Levertijd

Zeer te vrede ga zo door.

Prima.

• Levertijd

Uitstekende spullen. Snel geleverd.

Bestelde artikel kwam op tweaker.net als een van de beste uit de test. Daarna besteld bij Techpunt. Snelle service en bezorging. Spullen netjes verpakt. Alles goed verzorgd. Dikke pluim voor Technet!!

• Levertijd

Snellere levering en topapparaat!

Levering gebeurt zoals beloofd op de volgende dag. Toestel wordt zeer duidelijk omschreven!

• Levertijd

Snel geleverd en goed werkend product

De powerbank werd geleverd met een energieniveau van ongeveer 80%, binnen een paar uur was deze 100% en toen ik de powerbank ging proberen gaf mijn telefoon supersnelladen aan, iets wat ik nog nooit gezien had! Zeer tevreden, zal na langer gebruik de review updaten.

Snel en voordelig

Een paar dagen voor mijn vakantie heb ik besloten om een dashcam aan te schaffen voor mijn auto vakantie. Na wat speurwerk was mijn oog gevallen op een 70mai smart dashcam. een handige camera voor een prima prijs en ook nog eens na 2 dagen geleverd! Ik ben een tevreden klant ! Willem

• Levertijd

Preis top und Lieferung per DPD ohne Probleme.

Der Preis für das gekaufte Produkt war hier am günstigsten. Erst hatte ich Bedenken, da der Shop nicht in Deutschland ist, aber die Lieferung erfolgte trotzdem in wenigen Tagen. Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

1 product niet geleverd maar een verkeerde.

Hopelijk wordt het goede product geleverd maar was niet voorradig.

• Levertijd

Goede service en zeer snelle levering.

Zeer snelle levering. Vond ik helemaal top. Ga zo door jongens

Product and service brilliant

Easy to order online, and product delivered quickly. Very slick process and delighted.

Heldere deskundige en vriendelijke informatie

• Levertijd

Goede afhandeling van de bestelling, keurig volgens afspraak.

Goede website, goede prijs en aflevering.

Gute Erfahrung

Kleines Problem beim Bestellen aber sonst alles gut gelaufen

Correct

Communicatie over levertijd, kan misschien beter

Gute Preise schnelle Lieferung

Techpunt hat gute Preise und bietet schnelle Lieferung. Der Bestellvorgang ist unkompliziert und schnell. Der Shop ist gut sortiert und übersichtlich. Vielen Dank

Snelle verzending

Zeer tevreden over Techpunt. Het product was goed geprijsd en snel geleverd.

Duidelijke Website een supersnelle levering

Snel geleverd en goed verpakt