uitstekende prijs en vlotte levering

de beste prijs voor een kwaliteitsproduct en vlotte levering

Excellent service.

Placed order and was delivered to Ireland in 5 days. Very happy with my order. Had no issues at all.

Was goed

Ging allemaal vlot!

Bonne expérience

Commande reçue rapidement Prix très bons Bien emballé Je recommande ce site très Pro. Merci

Bestelling keurig geleverd

IVM met het niet voorradig zijn van artikel op de hoogte gehouden door Techpunt

• Levertijd

Snel een oplossing gevonden voor een kapot product bij levering. Erg blij met techpunt. Producten die je gewoon elders niet kan vinden.

Einfacher und schneller Bestellvorgang

Zum ersten Mal ein Produkt bestellt. Der Bestellvorgang ging zügig und die Lieferung erfolgte zeitnah. Das Produkt ist einwandfrei. Rundum sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Werd binnen 12 uur bezorgd & goede prijs!

• Levertijd

Site de qualité avec de nombreuses références

Site clair avec de nombreux produits de références, sui de commande et retour d’informations très professionnel. Très satisfait de mes commandes chez Techpunt

Snelle professionele levering

Geleverd zoals op de website gemeld, goed verpakt en optijd! Er worden redelijke prijzen gehanteerd, ook voor de nieuwste producten.

Super snel

Levering zoals beloofd. Vele websites zeggen wel, voor....besteld volgejde dag in huis. Maat dat qordt zelden waargemaakt. Techpunt levwrde zoals beloofd. Goed verpakt allemaal. Scherpe prijzen. Vind het niet elders voor een lager prijs.

(Fast) Alles bestens, gerne wieder

Gutes Preis-Leistungsverhältnis. Ware wie bestellt erhalten. Einziger Wehrmutstropfen: Die angegebene Zustellung (am nächsten Tag, bei Bestelleingang bis 20:00 Uhr) wurde deutlich verfehlt; Aber bei einer Lieferung ins Ausland kann ich dies verstehen.

geweldig

super goed en snel geleverd

• Levertijd

Duidelijke site met snelle levering

Alles Super

Ich habe original Ersatzteile gesucht und bin bei Techpunt fündig geworden. Es hat alles reibungslos geklappt. Ich werde hier wieder bestellen. Vielen Dank.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Article d’occasion vendus comme neuf

Attention à ce vendeur malhonnête !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Beste prijs, snelle levering

Zeer positief

Goede service!

Beste prijzen voor Xiaomi producten die ik kon vinden op internet en goede service. Een van mijn producten was niet op voorraad en dat liet Techpunt mij netjes weten. Rest van de zending snel verstuurd.

• Levertijd

Duidelijke site en snel geleverd.

Zoals ik boven al geschreven heb, duidelijke site en snel geleverd. Gr Frank

Goede Prijs en Kwaliteit

Speakers besteld, op tijd binnen, goede kwaliteit, voor weinig centjes, de zelfe speakers van SONOS kosten 5 X zo duur. Jammer van de gebruiksaanwijzing kleine letters, geen Nederlands

Sehr zufrieden

Die Bestellung wurde schnell abgewickelt und die Ware ist einwandfrei,kann ich nur empfehlen

Très bien

Très bien , bon site, produit parfait , livraison rapide et de plus les prix sont très concurentiels.

Super: snelle levering en vlot bereikbare klantendienst

Ik bestelde een wandelband en daarbij ook een schokdempende mat. Slechts 2 dagen later werd dit al geleverd, netjes zoals gecommuniceerd. Echter ik merkte dat het matje er niet bijzat. Een mailtje naar de klantendienst en nog dezelfde dag werd dit nagestuurd. Echt top! en ik ben ook heel blij met het product.

• Levertijd

Bestellte Ware(DashCam A810 mit Zubehör) wurde schnell geliefert.

DashCam A810 mit Zubehör zum günstigen Preis, bezahlt über PayPal, gekauft. Die Ware war schnell geliefert, wurde eingebaut und funktioniert einwandfrei.

• k.A.

Sehr schnelle Abwicklung und Lieferung!

Preis -Leistungsverhältnis sehr gut! Top Ware und Verpackung.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld