Snelle levering.

Duidelijk website, het juiste product en keurig de volgende dag in huis.

Goede en snelle verzending

Toppie mijn bestelling werd binnen een half uurtje al verzonden, volgende dag in huis.

• Levertijd

Men reageert niet op mijn email

Product op de website besteld, 2 seconden na de bestelling zag ik dat ik een fout had gemaakt door een verkeerd product te bestellen. Direct een mail gestuurd, de ontvangen zending direct aan de bezorger mee gegeven als retour. Dat is nu een paar dagen geleden en taal noch teken van Techpunt. Vandaar de onvoldoende. Het logistieke proces is top!

snel geleverd

Bij de bestelling had ik avondlevering aangevinkt maar het kwam gewoon overdag. Aan wie dat ligt weet ik niet. iets om voor Techpunt om uit te zoeken. Verder geen probleem en snel geleverd.

• Prijs N.v.t.

Schnelle Abwicklung

Sehr schnelle Bearbeitung der Bestellung, zügige Anlieferung. Super

Very good

VEry good

Alles super!

Alles gut geklappt

Von der Bestellung bis zur Lieferung war alles sehr schnell und zuverlässig, der Roller ist top!

Ein toller Roller zu einem unbestechlich günstigen Preis und einer unkomplizierten und schnellen Lieferung nach Süddeutschland!

snelle verzending, overzichtelijk, correct dus TOP-site

snelle verzending, overzichtelijk, correct dus TOP-site

prima bedrijf

snelle levering en een goed product

Op tijd prima product

Goed bedrijf

Goede service, snelle verzending, goede producten.

• Levertijd

Everything is up to my expectations

I was able to buy most of the items I was looking for but I wish I could buy more items. In the end the sold items are not so many. Mostly I am looking for Xiaomi Scooter parts.

moderat

ik heb vrij genoemen voor thuis om te wachten voor mijn bestselling, maar het is twee dagen later pas gekomen.Verder heb ik mening.

• Levertijd

Super snelle levering en goed product

Einde van de middag besteld en de volgende dag al bezorgd. Product zoals omschreven.

Goed en snel

Goede levering, zoals aangegeven. Netjes per mail op de hoogte gehouden. Gewoon zoals het hoort

Bestellung nicht zugestellt

Hallo Also meine bestellung mit der Nummer 051120450 21051 ist noch nicht zugestellt. Es befindet sich im Dpd Paket zentrum und wird nicht zugestellt. Bitte umgehend klären oder die Kaufsummme zurück überweisen. Andreasü

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

snel

snel en goed geleverd prijs kwaliteit goed

Sehr schnelle Lieferung.

Perfekt

Very good

Very good serwis, 4 days after order got stuff home , looks very good and quality is on top level, thanks.

Great purchase!

It was a pre-purchase, so the scheduled period was left, but I was able to receive the item faster than expected. In the meantime, I was notified of the progress through a guide message, and I am happy that I purchased a product with friendly service and a good price!

Super webwinkel voor elektronica

Ik was op zoek naar een dashcam en had al een type in gedachten. Hiermee kwam ik uit bij Techpunt als een van de goedkopere aanbieders. De prijzen zijn scherp, het assortiment compleet en divers en de service (uitleg op website en verzendsnelheid) waren ook uitstekend. Hier kom ik graag nog eens terug!

Günstiger Preis und schnelle Lieferung

Ich habe einen Ventilator vorbestellt, das genannte voraussichtliche Lieferdatum wurde eingehalten, lediglich DPD hat das Ganze dann verzögert. Der Preis war deutlich günstiger als bei Konkurrenten.

• k.A.

Snelle verzending en goede communicatie.

Super Preis & schnelle Lieferung

Die Ware wurde am gleichen Tag noch versendet und der Preis war mit abstand der günstigste im Vergleich. Bin sehr zufrieden und kann der Onlineshop bedenkenlos weiterempfehlen.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld