Snellere levering en topapparaat!

Levering gebeurt zoals beloofd op de volgende dag. Toestel wordt zeer duidelijk omschreven!

• Levertijd

Snel geleverd en goed werkend product

De powerbank werd geleverd met een energieniveau van ongeveer 80%, binnen een paar uur was deze 100% en toen ik de powerbank ging proberen gaf mijn telefoon supersnelladen aan, iets wat ik nog nooit gezien had! Zeer tevreden, zal na langer gebruik de review updaten.

Snel en voordelig

Een paar dagen voor mijn vakantie heb ik besloten om een dashcam aan te schaffen voor mijn auto vakantie. Na wat speurwerk was mijn oog gevallen op een 70mai smart dashcam. een handige camera voor een prima prijs en ook nog eens na 2 dagen geleverd! Ik ben een tevreden klant ! Willem

• Levertijd

Preis top und Lieferung per DPD ohne Probleme.

Der Preis für das gekaufte Produkt war hier am günstigsten. Erst hatte ich Bedenken, da der Shop nicht in Deutschland ist, aber die Lieferung erfolgte trotzdem in wenigen Tagen. Danke!

1 product niet geleverd maar een verkeerde.

Hopelijk wordt het goede product geleverd maar was niet voorradig.

• Levertijd

Goede service en zeer snelle levering.

Zeer snelle levering. Vond ik helemaal top. Ga zo door jongens

Product and service brilliant

Easy to order online, and product delivered quickly. Very slick process and delighted.

Heldere deskundige en vriendelijke informatie

• Levertijd

Goede afhandeling van de bestelling, keurig volgens afspraak.

Goede website, goede prijs en aflevering.

Gute Erfahrung

Kleines Problem beim Bestellen aber sonst alles gut gelaufen

Correct

Communicatie over levertijd, kan misschien beter

Gute Preise schnelle Lieferung

Techpunt hat gute Preise und bietet schnelle Lieferung. Der Bestellvorgang ist unkompliziert und schnell. Der Shop ist gut sortiert und übersichtlich. Vielen Dank

Snelle verzending

Zeer tevreden over Techpunt. Het product was goed geprijsd en snel geleverd.

Duidelijke Website een supersnelle levering

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt

Aan te bevelen!

Vlot verloop.

• Levertijd

Techpunt doet wat het beloofd

Ik bestelde pas een Mi Fan 2 vanwege lichtgewicht krachtig mooi en vooral stil. De productbeschrijving van Techpunt klopt helemaal. Klein minpuntje: De stroomkabel is wat kort. De ventilator kwam ook snel. Bestellen en betalen was geen probleem met veel betaalmogelijkheden. Hier ook een klein minpuntje: Betalen met Paypal kost extra. Ik had ook In Ear headphones meebesteld maar die bleken defect. Geen probleem: Ik kon kiezen tussen een vervanging of geld terug. Geen gezeur service. Goede ervaring.

• Levertijd

Techpunt heeft een snelle service en is goed gesorteerd met hun assortiment. Ik kan er alles vinden wat ik nodig heb voor mijn elektrische Mi step.

goede nazorg

Helaas was mijn battery pack DOA. Binnen een week had ik een nieuwe ontvangen. De retour kosten zijn netjes aan mij overgemaakt.

• Levertijd

Product is precies zoals beschreven.

Hoezo verplicht??

Hoezo verplicht??

Product exactly as described

Quick delivery with a nice bulk order discount. Very happy with my purchase.

Probleem netjes opgelost

Ik had een Xiaomi Pad 6 besteld en bestelling werd in orde gemaakt. Techpunt was de goedkoopste bij de Pad 6. Ik kreeg later bericht dat de Pad 6 toch niet op voorraad was. Ik kreeg de keus tussen wachten (enkele weken) of mijn geld terug. Ik koos het laatste en heb het geld snel weer terug gekregen. Al met al snel en goed opgelost door Techpunt.

Great company

Quick, cheap and value for money

Vlotte levering

Snelle levering. Product nog niet gebruikt

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld