Top, schnelle Lieferung, Service erreichbar

Kundenservice antwortet schnell per Mail, schnelle Lieferung, alles bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima! Bestelling kwam zoals beloofd de volgende dag nog en het product was goed verpakt en werkt

Ik heb een Roborock besteld via Techpunt. Ik kende de website niet maar na het lezen van reviews en van hun verhaal toch besloten hier te bestellen. De bestelling kwam zoals beloofd de volgende dag nog en het product was goed verpakt en werkt naar behoren.

Een elektrische scooter bestellen

Ik heb 15 dagen geleden een elektrische scooter besteld, er is geen probleem met de service en de prijs, maar met de levering... Mijn scooter van € 400 zou de dag nadat ik hem besteld had geleverd worden (zoals het op de website staat), maar na 15 dagen heb ik de scooter nog steeds niet gezien, ik begrijp dat het niet echt een probleem met de website is, maar het is een zeer negatieve invloed op de ervaring na het bestellen...

Fijne ervaring

Xiaomi imilab buitencamara's besteld. Snelle levering, goed verpakt! Werken heel goed en installatie ging ook vlot. Fijne ervaring

supergoede en snelle service

zo snel heb ik een pakket nog nooit gehad , A+

Alles Super schnelle Lieferung

Preis/Leistung perfekt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super Ware bekommen. Genau das was ich wollte.

Beste Ware und bester Preis im Netz.

Gutes Produktportfolio, da kriegt man viele Xiaomi Teile aus einer Hand

Gutes Produktportfolio, da kriegt man viele Xiaomi Teile aus einer Hand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd voor een goede prijs!

Perfekt

Sehr gute Shop und einfach alles zu haben ! Ich kann euch nur weiter empfehlen! Weiter so und bitte euren Ersatzteilensortiment erweitern! Vielen Dank und viele Grüße Herr Selmanaj

Sehr guter Onlineshop

Schneller Versand, leider gab es Verzögerung auf dem Postweg, was aber bestimmt nicht an Techpunkt lag.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede webshop, snelle levering en afhandeling .

Einfach perfekt!

Super Bestellvorgang, Super Schnelle Abwicklung und eine super schnelle Lieferung. Nur zu empfehlen!

Duidelijke website, schappelijke prijzen

Goed service.

Gute Preise

Es kommt schnell an,man bekommt immer eine Antwort und die Ware ist gut.

Goedkope site

Goedkoop en redelijk snelle levering Makkelijk bestellen

• Levertijd

Super snelle levering en product is uitstekend

Techpunt in 1 woord geweldig. Ik heb iets besteld helaas eigen schuld na de bezorgtijd dat die de volgende dag in huis is maar hij kwam zoals beloofd de dag er na in huis. Keurige verzending en top.

Toller Shop, schnelle Lieferung auch nach Deutschland

Übersichtlicher Shop und aktuell der einzige, welcher den Smartmi Air Circulator Fan liefern kann. Die Bestellung wurde sehr schnell ausgeliefert (Samstag Nachmittag bestellt, Montag war das Paket bei DPD und Mittwoch Vormittag bereits bei mir in Deutschland). Es wurde im Originalkarton ohne Umverpackung versendet, was ich auch ok finde. Hier wäre allerdings noch ein Klebeband an der Unterseite sinnvoll gewesen, da der Karton unten ein wenig instabil ist und Gefahr läuft auseinander zu gehen.

Recomendable genial vendedor

Perfecto y muy rápido el envío Funcionando perfectamente Muchas gracias

Prompte Lieferung ,volle Zufriedenheit.

Xiaomi Pad 5

Thanks. Fast delivery.

Geweldige en goede communicatie

Goed product jammer van de karige handleiding

not being good

It is not being good because the website said that the watch would arrive the other day and so far it has not arrived and I have no update on it , I made the purchase on 07/06 and until now I have not received

• Would you recommend us? No

Bestelling naar behoren uitgevoerd