Snelle reactie

Snel ontvangen. Erg fijn

Good

The product was received on time!

Blij

Heb mijn e-step band besteld en hij is binnen gekomen. Mijn step kan weer rijden

Goede en snelle levering

Volgende dag de bestelling al binnen!

• Levertijd

Mijn bestelling werd supersnel en goed geleverd, top!

Goede sevice

Goede service en betaalbare prijzen Leuke website.

• Levertijd

SProduct is snel en goed verpakt geleverd.

• Levertijd

Twee sterren voor de snelle levering, maar ook niet meer dan dat.

Hier terecht gekomen omdat ik op Google opzoek was naar een beveiligingscamera die werkt op Apple HomeKit. Na ontvangst blijkt er geen stroomadapter bij de camera aanwezig te zijn, direct telefonisch contact opgenomen maar daar kreeg ik het zelfde antwoord als hier onder iedere review wordt ge copy/paste namelijk een email sturen. Op mijn email kreeg ik als reactie dat ik dit had moeten weten omdat er tegenwoordig nergens adapters meer bijgeleverd worden, een erg vreemde redenatie bij een product dat constant stroom moet hebben omdat er geen accu in zit. Op de vraag waarom dit niet in de productomschrijving staat en of we tot een oplossing kunnen komen, heb ik geen reactie meer ontvangen. Dit bedrijf lijkt dus niet van plan om na de aankoop nog klantgericht problemen op te lossen. Het enige advies dat ik dus kan geven is: BESTEL HIER NIET! Want klantenservice kennen zij niet.

Perfekte Abwicklung

Schnelle Lieferung

Top, heel snel verstuurd!

Na bestelling volgende dag al in huis.

perfekt und vielen Dank - absolut toller Lieferservice

perfekt und vielen Dank - absolut toller Lieferservice

• k.A.

Snelle levering en de beste prijs.

Günstig und schnell

Die Powerbank war hier mit Abstand am günstigsten und wurde sehr schnell versandt und zugestellt. Gibt nix zu meckern.

Goed geregeld

Wilde graag een Elektrische step omdat ik ze in Duitsland en Oostenrijk veel gebruikt heb en het erg makkelijk is. Past mooi achter in de auto, of mee in de Bus/Trein. Helaas zijn ze in Nederland niet toegestaan op de openbare weg. *fingers crossed* dat daar nog wat aan veranderd, een eBike is ook geen probleem. Maar wilde eigenlijk graag de zwarte. Levertijd onbekend. Na bestellen kreeg ik mail dat het minstens 3 weken zou duren. Mailtje terug, dan graag de Witte, die wel op voorraad is. Geen probleem en de volgende dag al meteen verzonden.

Levering slecht product okay

DHL of Postnl gebruiken. Ophalen werkt niet

Weiter zu empfehlen

Alles Top, sehr zufrieden mit dem Produkt, es würde in paar Stunden nach der Bestellung vorbereitet und versandt, Lieferung war schnell auch mit DBD, Gut verpackt , also nur weiter zu empfehlen

Snelle levering binnen 24 uur

Smartwatch gekocht Levering oke. Product prima. Alleen jammer dat er geen Nederlandse handleiding werd bijgeleverd Na veel zoeken op internet eentje gevonden

• Levertijd

Okay, Alles von Feinsten.

Alles Okay, Ich habe die Ware online gekauft. Ich habe mit der Firma kein Kontakt gehabt. Trotzdem ist alles gut gelaufen.

lange Lieferzeit

Die lange Lieferzeit ist nicht so wichtig! Aber das ich durch die Gegend fahren muß + mir das bestellte in irgendeinem Laden abholen gefällt mir nicht! Vielleicht für Deutschland: Hermes? Produkt ist ok. Erik Greiling

Aktuelle Geräte und transparente Abwicklung

Tolle Produktauswahl, freundlicher Kundenservice, schnelle und sichere Lieferung. Insgesamt eine sehr transparente Abwicklung und man ist jederzeit über den aktuellen Status der Bestellung informiert. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anders dan de foto op de website

Ik heb een horlogeband kleur zwart gekozen en ik krijg de kleur donker grijs, bij het gedeelte van je horloge. Ook ziet de foto er op de website heel anders uit dan het gene wat je krijgt. Dit lijkt op de Mi band 6 die ik heb gekregen en heeft een drukknop om hem op maat te krijgen, wat heel moeilijk was vast te krijgen. Terwijl er bij mijn bestelling stond dat het alleen magnetisch hoefde te zijn. Teleurstellend over de keuze van de aankoop bij Techpunt.

• Levertijd

op een zaterdag bestelling gedaan en op de maandag daarna ontvangen. Zeer snelle levering. Perfekt!!!! zo hoort het!!!!

Ich habe noch kein Paket erhalten daher keine positive Bewertung

Habe Ende letzter Woche bestellt und auch bezahlt. Bislang ist kein Paket bei mir eingetroffen, und ich kann der Sendungsverfolgung nicht entnehmen, wo es denn derzeit ist, da sich der Balken nicht weiter bewegt. Jetzt muss ich wegfahren für 3 Tage und hoffe, es ist dann da.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Sehr schnell

Lieferung korrekt. Schnelle Versand. Aus Niederlande in zwei Tagen

• k.A.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld