Techpunt is een uitstekend bedrijf die woord houden .

Dit was mijn allereerste keer dat ik bij TECHPUNT een produkt heb aangekocht van Xiaomi de mi BAND 7 . Uitstekend verpakt , tijdig geleverd , uitstekende kwaliteit , wat wil je als klant nog meer ? Ik zal er zeker nog produkten bestellen en aanbevelen . Hartelijk dank aan Rico en Berend van den Brink , nog veel succes gewenst met jullie bedrijf . MVG .

1ére expérience et première impression excellente

Commande envoyée très rapidement Suivi très sérieux Colis arrivé dans les temps en très bon état et très bien emballé

Snel en de voordeligste

Waterkoker was laagst geprijsd en snel geleverd.

Product niet leverbaar

Jammer dat na meerdere e-mails ter bevestiging van de bestelling & zelfs de bevestiging van inpakken en verzenden, volgde opeens een mail dat het horloge niet op voorraad was. Wel een beetje vervelend als je net (omdat de bestelling al ‘onderweg’ was) extra kosten hebt gemaakt, die je niet vergoed krijgt… Ben benieuwd hoe snel mijn geld retour is. Als eerste ervaring met dit bedrijf dus niet heel positief.

• Prijs N.v.t.

Achtung

Es war sehr großer Fehler hier was zu bestellen.

Schnell und sicher

Abwicklung war perfekt

Fast delivery, item as expected

Current experience very good

Quick and easy

Online page is simple, easy to pay, quick with delivery

Guter Preis generell für alles. Versucht aber was am anfang der woche zu bestellen denn es wird halt erst nächste woche geliefert wenn man etwas am donnerstag bestellt

Good product with quick delivery

I could get the batteries cheaper elsewhere and had not used Techpunt before but they quoted quick delivery and appeared to be a european supplier so I ordered from them. The batteries arrived (in Ireland) 3 days after order, I charged them up and used them and they appear very good. Thanks

Een zeer slechte ervaring

Als je de spullen niet kan leveren binnen de termijn die je aangeeft moet je het niet mensen eerst laten betalen en dan na 3 weken zeggen dat de levering zo snel mogelijk komt om die daarna nog 6 weken te laten duren. Kortom verkopen wat je hebt of kan leveren en niet eerst geld innen en dan kijken of je aan de spullen kan komen.

goed en snel

snelle service. goede kwaliteit

Versand

Versandzeit wird aggressiv beworben was ausschlaggebend für mich war, jetzt ist nach 5 tagen (inkl wochenende) immer noch keine Ware da

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Supersnelle levering topkwaliteit!!

• Levertijd

Goede prijs en snelle levering

Voor de eerste keer bij Techpunt gekocht. @ filters voor de luchtreiniger. Website was mooi overzichtelijk en kon mijn spullen snel vinden. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling met diverse mails. De levering was erg snel.

Super snelle levering!

goeden levering op tijd

product

Snel verzending, professioneel

Excellent

Great communications. Quick international delivery. Good value.

Snel ,duidelijk, accuraat

Snelle levering, duidelijk in communicatie, en scherp geprijsd. Goede ervaring!

Schneller Versand trotz Vorbestellung

Sehr schneller Versand trotz Vorbestellung.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld