Perfect !

I am absolutely satisfied with the order! Because everything is on top, the product corresponds to the description, delivery is fast at the specified time, the price is excellent. Thank you!

• Levertijd

Keurig op tijd bezorgt op afhaalpunt

Communcatie via mail omtrent bestelling en verzending perfect evenals wijze van betalen.

• Levertijd

Prima bestelmethode, nette prijzen en snelle levering.

• Levertijd

Prima site en snelle levering.

• Levertijd

Zij maken waar wat ze bieden!

Mijn bestelling probeemloos ontvangen. Snelle sevice.

• Levertijd

Ben heel tevreden over de snelle levering en eerlijke prijs. Het is een cadeau dus gebruikservaring nog niet actueel

• Levertijd N.v.t.

Netjes

Moest mijn vraag mailen er was niemand die gelijk antwoord had. Over het aansluiten van mijn dashcam.

Uitmuntend

Het besteld product werd snel geleverd, was perfect verpakt en is aan een zeer concurrentiële prijs verkocht. Maar dat laatste deed helemaal geen afbreuk aan de geleverde kwaliteit.

Snel binnen

Het was snel binnen en apparaat werkt prima.

• Levertijd

Artikelen op voorraad en scherp geprijsd. Snelle levering.

Gewoon super

Volgende dag geleverd.

Laagste prijs.

• Levertijd N.v.t.

Supersnel geleverd

Zo ongeveer per omgaande ontvangen, zonder een hele bundel veel e-mails.

• Levertijd

Snelle service en top kwaliteit producten. Ook de goedkoopste tot nu toe! Ga zo door

top,schnell

sehr gute Ware, qualitativ sehr gut

Very happy

Very fast shipping and great price. I will be back again.

snel en goed

s'avonds besteld, dag later stonden mijn censoren al in de planten.

schnell und gut

Donnerstag Nachmittag bestellt und Samstag Mittag schon in Ostdeutschland. Preis deutlich besser als irgendwo anders.

• k.A.

Incomplete levering tweede kans product, maar snel hersteld.

Bij Techpunt een tweedekans tv besteld. Product snel geleverd en in goede staat, echter miste er een stroomkabel en de afstandsbediening. Na telefonisch contact (direct iemand aan de lijn) een mail gestuurd en dezelfde dag nog een track en trace naar de missende onderdelen ontvangen. Prima klantenservice en prijs, maar matige controle op tweedekansjes.

Gewoon goed

Product bleek na bestelling toch niet op voorraad. Via persoonlijk contact netjes opgelost. Zoals het hoort.

• Levertijd

Snel afgehandeld, prima ontvangen en direct opnieuw de webshop bezocht voor verdere orientatie. Top !

Très bon service

Très bon service

Everything was great!

Very fast delivery.

Parfait, produits et service client

Parfait, produits et service client. Réactivité rare. Expédition et suivi.

Super Schnell

Sehr kompatibel und schnelle Lieferung