Ik heb ze vast besteld om ze op voorraad te hebben zodat ik de filters gelijk kan vervangen

• Levertijd

Snelle en correcte service!

Snelle en correcte service!

super tevreden

super tevreden

• Levertijd

goede en snelle service na een op maat gesneden advies

twijfelend over de Tv-stick wel of geen 4k, na de nodige vragen was het advies dat ik dit niet nodig had en zodoende de juiste koop gedaan bij Techpunt

Schneller geht nicht.

Um 19.00 Uhr, bestellt, am nächsten Tag um 11.00 Uhr in Empfang genommen. Perfekt. Gegenüber anderen Shops waren die Räder für meinen Xiaomi 1s auch bedeutend günstiger.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vrijdag bestelling geplaatst en de dag daarna op zaterdag werd het geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden door middel van mail voor wat betreft ontvangst order, dat de order gepickt en gereed voor verzending was en de button van track and trace. Ging allemaal netjes en uitstekend

super goed bedrijf

Erg vriendelijk, snel en goed.

Snelle voordelige bestelling

's avonds nieuwe telefoon besteld en volgende dag al geleverd.

• Levertijd

Die hebben mijn probleem heel snel opgelost

hebben mijn probleem heel snel opgelost

Netjes en duidelijk

Ondanks dat er met de verzending iets was fout gegaan, is het snel en netjes opgelost. Ze waren ook makkelijk bereikbaar en de reactie ook snel.

• Levertijd

Ich bin zufrieden mit der Lieferung! Weiter so!

Ich bin zufrieden mit der Lieferung! Weiter so!

Ok

Ok.

Ich bin zufrieden

Bestellung und Lieferung innerhalb von 4 Tagen. Armbänder sehen gut aus. Ich habe mir zwei verschiedene Farben bestellt und bei einer Farbe war Werkzeug zum kürzen des Armbandes dabei.

• k.A.

Alles ist ehrlich und hochwertig, vielen Dank!

Alles ist ehrlich und hochwertig, vielen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en nette levering.

• Levertijd

Klant gericht en professionele mensen

Ik ben tevreden over manier van handelen van de bestelling. Ze waren klaar voor mijn vragen.

Goede, tijdige service

Zelfde dag verzonden, volgende dag in huis, top! Goed, veilig verpakt.

• Levertijd

Snelle levering en een mooi product.

• Levertijd

Ordered black received red.....waiting to see how the customer service correct it. Wastage of time so far

• Would you recommend us? No

Komt alles na wat Techpunt belooft op hun website. Goed verpakt en de volgende dag geleverd.

Schnelle vollständige Lieferung

Die Lieferung war flott und alles bestellte enthalten.

• k.A.

Professioneel en goede webshop. Kom graag terug

De webshop is duidelijk, De prijzen zijn goed, voor mijn product niet lager te vinden. Verzending was snel, en werdt goed op de hoogte gehouden. Ik weet de weg volgende keer zeker weer te vinden

• Levertijd

Snel en correcte levering.

Kwalitatieve originele xiaomi producten aan een faire prijs en met aandacht voor de klant. Zeer tevreden !!

Toller Onlineshop

Ich bin sehr zufrieden, schnelle Lieferung und gute Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Techpunt is een voorbeeld voor online shops !

Proficiat! Het was een zeer aangename ervaring om bij jullie te kopen. Heb intussen al twee aankoopervaringen bij jullie en telkens heb ik op de website snel gevonden wat ik zocht, aan een aantrekkelijke prijs en zeer snel probleemloos geleverd !!!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld