Boven verwachting

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd.

Super snel geleverd.

Super snelle levering. Zag er keurig uit. Volgende dag al per post in de bus.

Bestelling niet compatibel

Mijn bestelling voor de Xiaomi Essential step is niet echt compatibel zoals men omschrijft.

Die bekannte Spitzen Qualität von Xiaomi

Das erste Versprechen von Techpunt wurde nicht eingehalten: 'Bestellungen bis 20:00 Uhr - Lieferung am nächsten Tag'. Wie könnte das auch klappen? Die Ware ist in Holland und muss nach Deutschland. Das kann nicht funktionieren. Also: besser ist es solche Versprechen nicht zu geben. Ich bin zufrieden wie es gelaufen ist. Drei Werktage. Alles gut. So, nun zum Produkt - der Xiaomi Smart Pen. Ein tolles Teil. Mit meinem Xiaomi Pad 5 ergibt er eine tolle Einheit. Gute Funktionalität. Ich bin sehr zufrieden.

Einfach Top

Preis / Leistung einfach top, schneller Versand. Produkt ist wie beschrieben und einfach super.

Zuverlässig und Produkt wie beschrieben

Günstigster Web-Preis, einwandfreie Lieferung - gerne wieder!

• k.A.

Snelle levering, heldere communicatie

Over de service kan ik nog niet zo veel zeggen. Alles kwam gewoon heel en onbeschadigd binnen. (Dat is al heel wat tegenwoordig ;-))

• Levertijd

Good price, good shipping.

Ordered smartmi vortex robot vacuum. Best price I could find, shipped to Ireland and received after 4 working days.

Netjes snel en voordeelig

Had een slijklap en remblokjes besteld besteld dag later. Al geleverd (belgie) sneller dan bij een verdeler en stukken goedkoper

Volgens afspraak

Zie titel

Livraison conforme et rapide

Seul bémol : un emballage léger (type lettre) ne protégeant pas suffisamment les produits (lampes connectées) - heureusement pas de dégâts hormis les emballages produits.

• N/A

Vlotte bezorging, goede prijzen. Niets op aan te merken.

• Levertijd

Original products, great customer service and VERY fast international delivery!

My car's windshield needs to be replaced and therefore I needed new stickers for my Xiaomi dashcam, which I couldnt find here in Denmark. I wrote an email asking wether it was possible to send the package to Denmark, and I got a prompt reply. The package was sent the same day i placed my order and I got it few days later. Great service, good products!, definitely not the last time I visit your webshop!

Makkelijk bestellen, goede service

Artikel was niet voorradig, maar naar schrijven mailtje. Savonds nog bericht dat er aangevuld was en kon direct bestellen.

Ik ben tevreden.

Snel en professioneel

• Levertijd

SchnellerVersand und gute Kommunikation. Danke, gerne wieder.

SchnellerVersand und gute Kommunikation. Danke, gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Conforme à la commande, rapide.

Aucun problème.

Zoals boven

Heel goede hervaring

Hallo, was heel tevreden met bestelling, vlotte levering toestel in orde .,alles in orde

Very good

great store with low prices

Prima winkel voor degelijke prijs

Enige nadeel was dat ik enkele weken moest wachten op levering. Klantenservice reageerde snel toen ik vroeg hoelang het nou zou duren.

Super schnelle Lieferung

70mai omni hardwire Kit bestellt, prompt und günstig geliefert

Perfekt

Top Qualität und prompte Lieferung, Freitag bestellt und Dienstag vormittag hat es DPD zugestellt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

netjes verpakt en snelle levering

Schnell und unkompliziert geliefert

Preislich sehr attraktiv