Levering goed verlopen

Toestelletjes doen prima hun werk , geleverd volgens afspraak, wel bijna 3 weken , daarom 4 sterren !

Bestellen eenvoudig, snelle levering

Pneu trottinette xiaomi scooter

Une expérience enrichissante. Commandé reçu le plus rapidement possible, au delà de mes attentes. Je recommande vivement ce site. Aucun problème. Après avoir passé la commande le soir, le lendemain matin le colis a été expédié avec le lien de suivi. Merci à vous. À très bientôt.

Snel betrouwbaar perfect.

• Levertijd

Netjes behandeld en scherpe prijs en product snel in huis!

Goed, netjes, scherpe prijzen en snelle levering! Perfect.

Alles zu voller Zufriedenheit gelaufen

Alles top gelaufen. Innerhalb von 3 Werktagen von NL nach D geliefert. Ware ist einwandfrei, die Hülle passt perfekt zum Tablet.

Great shop

Shop at a high level. Great contact, very helpful staff. Delivery to Ireland went smoothly 3 working days. I really recommend

Helaas niet geleverd

Maar wilde niet 3 wk wachten. Geld binnen3 dg retour op mijn rekening

Friendly customer service!

I had to reach out to TechPunt for warranty replacement. Talked to Patrick, who was really helpful and friendly. I was really happy about how he managed the whole situation. Would recommend TechPunt support!

• Levertijd

Gute Qualität, schnelle Lieferung!

Gute Beschreibung, Preis-Leistung passt. Sehr schnelle Lieferung. Alles perfekt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Op tijd, correct en klantvriendelijk!

!

Snelle levering en goede service , top

Prijs / kwaliteit prima

Product prima volgens afspraak, evt. retourneren kost geld

• Levertijd

Produit bien emballé et délai de livraison rapide ,je recommande.

Produit commandé le mercredi livré samedi en France, délai très rapide

Super schnelle Abfertigung und gute/echte Produkte.

Ich habe mir den smart pen bei techpunt bestellt und habe ihn nach 1 Tag erhalten was mich sehr überrascht hat. Das Produkt ist in einem super Zustand ovp war ja schließlich Neuware. Ein Stern weniger weil in der Produktbeschreibung nicht erwähnt wurde ob das eine globale Ausführung ist oder eine chinesische was bei Xiaomi einen Unterschied bei den Meißen Produkten macht. Würde das da stehen wären es auch 5 Sterne geworden. PS. Wenn ich mich irre und das in der Beschreibung steht dann tut es mir leid.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Très satisfaite de ma commande

Tout à fait conforme à ma commande,je suis très satisfaite !!!

levering netjes op tijd en goed verzorgd

Levering netjes op tijd zoals beloofd. Het pakketje was netjes verpakt en via email voldoende informatie over de voortgang van de bestelling ontvangen. De prijs van het product was ook prima.

Supersnel

Volgens verwachting

Hele snelle levering

S avonds besteld en de volgende dag al geleverd. De smart speaker werkt perfect, veel mogelijkheden.

vlot en correct

vlot en correct

• Levertijd

Heel snel en prima verpakt verstuurd

Supersnel en makkelijk proces. Jammer dat je voor de waardebon dan weer naar facebook moet waar ik een ontzettende afkeer van heb en niets mee van doen heb vandaar geen 5 maar 4 sterren.

• Levertijd

Goed contact prijs en levering

Bij techpunt zijn zeer voordelige prijzen ze zijn in het contact erg prettig en supersnelle levering

Zeer snelle levering

Product met zeer goede prijsstelling, razendsnel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachtingen. Geen cijfer 10 omdat de verzendkosten geheel voor rekening van de koper komen.

• Levertijd

Beloof wat het voor staat!

Beloof wat het voor staat!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld