Prima bestelden snel binnen gekregen

Prima, besteld en snel binnen gekregen

Einwandfreie Ware, schneller Versand

Alles super

Top Qualität zum guten Preis

Die Ware ist original vom Hersteller und passt perfekt! Die Lieferung war schneller hier als erwartet! Ich bin sehr zufrieden!

Very good.

Good products, fast delivery.

Sehr schnelle Abwicklung

Freundliche, schnelle Abwicklung

Levering was top!

De webshop is Overzichtelijk! En de prijzen zijn concurenceerbaar!

Prima ervaring

Wat ik kocht was precies wat ik moest hebben,. Goede prijs-kwaliteit-verhouding. Snelle. levering.

Snel en goed

Batterij snel geleverd en keurig verpakt. Is weliswaar de verkeerde maar ook dat komt goed door de goede klantenservice.

• Levertijd

Uitstekend duidelijke info en correcte afhandeling

• Levertijd

Super laden sehr zu empfehlen

Sehr zu empfehlen, schon mehrmals da bestellt.

Rapide et efficace

Non seulement le prix est attractif mais la livraison est également rapide et le produit très bien emballé.

Gut

Reibungsloser Einkauf, gerne wieder!

Der Artikel (Xiaomi Stift für das Pad5) war auf Lager und wurde zu einem fairen Preis angeboten. Die Kaufabwicklung funktionierte reibungslos und der Artikel wurde innerhalb einer Woche geliefert. Die angepriesenen 1-2 Werktage konnten also nicht eingehalten werden. War für mich aber trotzdem ok. Der Stift funktioniert wunderbar soweit. Alles gut, gerne mal wieder.

• k.A.

Levering conform afspraak, en goed product voor scherpe prijs

Dashcams besteld 70MAI 800, conform verwachting, goede website met accurate voorraadstatus. Aanrader!

• Levertijd

Zoals elke andere webshop die de naam webshop waardig is

Ik bestelde op dinsdag een pakketje in de webshop. Donderdag kreeg melding dat het onderweg was , mijn eigen schuld , had pas besteld rond 23uur, vrijdag was het in huis, PostNL had een dag vertraging. Niets speciaals te melden, betaling gedaan , track&trace gekregen en daarna pakje in de brievenbus. Ik zou er opnieuw bestellen.

Zeer snel geleverd

Levering binnen 2 dagen en gewoon compleet. Alleen de doos had iets kleiner gekund, verder geen opmerkingen.

Laagste prijs en binnen 24 uur ontvangen

Heldere website met goede prijzen. Artikelen worden direct verzonden.

• Levertijd

geleverd volgens het boekje.

's avonds besteld de volgende dag in huis. prima dus.

Parfait

Envoi hyper rapide, article parfaitement compatible avec mon projecteur comme indiqué (contrairement à tous ceux que j’ai pu essayer chez des concurrents)… un grand merci !

Snelle levering en prima kwaliteit!

Prima vervangende bandjes gevonden voor mijn Xiaomi Miband 4. Beter dan de bandjes bij andere zaken.

• Levertijd

alle producten werken (met aanpassingen)

ik heb een beetje creativiteit moeten gebruiken om mijn rem te installeren in het achterwiel (1 van de schroefgaten waren verkeerd getapped, opgelost met en latex laag tussen de schroef en het schroefgat te steken) en het klepje van het acther spatbord moest bij geslepen worden omdat het 2 - 3 mm te ver naar voor stond en dus het stuur niet kon vast klikken voor de rest werkt alles nu en ik heb geen zin om door nog een bezorgperiode te gaan. sterren voor qualiteit van de producten is een ruime 6/10,... sorry.... maar het dient

Top levering

Zeer snelle levering en top verpakking

• Levertijd

Overzichtelijke webshop, snelle levering en goede prijzen

Vlekkeloze aankoop

Vlekkeloze aankoop

• Levertijd

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd !

Duidelijke website. Eenvoudig te bestellen. Gunstige prijzen. Supersnelle verzending. Aanbevelenswaardig !

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld