Probleem installatie

Ik heb de 70mai dashcam netjes ontvangen. Installatie was zeer moeilijk omdat gebruiksaanwijzing in veel talen behalve nederlands was en deze zeeeer beknopt is.Na het vinden van een Indiaas instructie filmpje uiteindelijk toch kunnen installeren

• Levertijd

Order was goed and snel binnen.

Ik had niet verwacht dat de bestelling so snel gebracht zou worden. Was erg fijn!

• Levertijd

Zeer tevreden en snelle verzending.

Voor 15 uur besteld en volgende dag al in huis.

Snelle service 10/10

Behulpzaam en vriendelijke klantendienst. Snel geleverd na ontvangst betaling. Prijs uitermate correct. Product zoals omschreven.

Duidelijke website, snelle verzending

Goede ervaring, zoals verwacht. Fijn dat de verzending zo vlot was.

Snelle service, Top product

Als je op zoek bent naar een betrouwbare dashcam met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, dan kan ik deze absoluut aanbevelen!

Good, Fast, fulfilled my expectations

Fast buy, easy payment, fast information and good delivery selection (no cheap company) Easy to contact, will order more

Snelle levering en support reageert snel

De levering was een beetje vreemd vanwege Oud en Nieuw, maar het pakket werd toch snel geleverd. Ik had kort contact met de supportafdeling; ze reageerden snel en boden direct een passende oplossing. Product was hier stukke goedkoper dan elders.

• Levertijd

In eerste instantie onder de indruk van het snelle beantwoorden van mijn vragenlijst.

Hulpvaardig bij het beantwoorden van mijn vragen over het product online via e-Mail. Dit heeft me doen besluiten dat ik het product bij Techpunt besteld heb en ik heb direct daarop de betaling verricht Wederom is dat bestellen goed uitvoerbaar verlopen . Ik kreeg direct bericht dat mijn bestelling de volgende dag bezorgd zou worden op een bepaalde tijd . Echter tot mijn verbazing de volgende dag een E-mail ontvangen dat het product uitverkocht was en dat ik een onbepaalde tijd moet wachten tot het weer binnen is. Dit komt wat amateuristisch over bij mij.

• Levertijd

Groot assortiment, snelle levering!

Uitgebreid assortiment van geweldige Xiaomi smart-producten, scherpe prijzen en snelle levering.

Erstkauf mit vielen Hindernissen

Bezahlung mit MasterCard via Lightspeed Payments funktioniert nicht, Sofortüberweisung funktioniert nicht, Transfer war erst durch normale Banküberweisung möglich. Dadurch verzögerter Versandbeginn. DPD als Versanddienstleister versagt völlig. Neben unzumutbar langer Lieferzeit Auslieferung an falsche Adresse mit anschließender wahrheitswidriger Lieferbestätigung per Email. Sehr positiv hervorzuheben: die blitzschnelle und stets freundliche Kommunikation mit TechPunt per Email. Hier war echtes Bemühen klar erkennbar.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Besteld en snel geleverd

Gekregen wat ik zocht en snel ontvangen..

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering. Geen op of aanmerkingen aan het gehele proces. Product is van goede kwaliteit en werkt.

Top aankoop!

Mooi product voor een goede prijs en snelle verzending.

• Levertijd

Snelle levering, prima service.

Eerste kerstdag besteld omdat het kon, en werd dus meteen na de kerst bezorgd. Pluim voor de snelle levering, pluim mag ook naar PostNL. De dashcam heb ik zelfs al ingebouwd. Dank.

Top außer Lieferung

Grundsätzlich keine Beanstandungen, jedoch ist der Logistikpartner DPD nicht der Richtige, dadurch kann die Gesamtbewertung nur mit drei Sternen erfolgen! Schade

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Nach einer Woche noch keine Lieferung.

Ich gebe zu, es lag Weihnachten dazwischen. Aber das waren ja maximal 2,5 Tage. Dafür, dass eine Lieferung am Folgetag versprochen wurde ist das Ergebnis ziemlich mau. Ihr müsst aufhören mit DPD zu versenden. Das ist der schlechteste Paketdienst aller Zeiten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • k.A.

Snelle service en alles juist ontvangen

Gewoon uitstekend, producten sneller ontvangen dan verwacht en alles zoals omschreven.

• Levertijd

Duidelijke website en zeer snel geleverd

Naar aanleiding van een duidelijke beschrijving op de website besloten een dashcam te bestellen. Die werd zeer snel geleverd en ben dus zeer tevreden.

• Levertijd

Snel geleverd en product is goed

Snel betrouwbaar en product is goed zoals omschreven staat voor wat ik moest hebben

Snelle levering, goede producten

Producten waren snel aangekomen, compleet en zagen er goed uit.

• Levertijd

parfait du début à la fin

j ai commandé un trépied pour mon vidéo projecteur wanbo tt le prix est bon la livraison rapide merci je vais commander mon écran 120 pouces maintenant

Snelle levering en goede prijs!

Duidelijke omschrijving van het product en een prima prijs. Ook werd het nog een supersnel geleverd. Top!

• Levertijd

Simple, réactif. Un très bon site !

Je recherchais depuis longtemps un article et c'est ici que je l'ai trouvé et en plus à un très bon prix.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld