Doet wat het beloofd

correcte en nette afhandeling

Snel

Laagste prijs voor het product en zeer snel geleverd. Ik ben zeer tevreden!

• Levertijd

Quick delivery of essential filter

Received in good order. The filter was original.and worked well.

Le luxe s'appelle Techpunt

Super super super....!!!! J'ai commandé une imprimante photo, je l'ai reçue même pas 48 heures après alors que sur tous les autres sites elle était pas livrable. Super efficace, juste avant Noel, merci mille fois. Bonnes fêtes Lila

Zeer snelle en correcte levering!

Laat op de dag besteld en de volgende loop dag al geleverd op het opgegeven adres. Zeer goede prijs/prestatie verhouding. Hier red je het mee in de toekomst.

• Levertijd

Batterij voor actioncamera keurig geleverd

Batterij geleverd die ik voor actioncamera nodig had. Netjes verpakt en goede track en trace ook via de postbuszending.

• Levertijd

Snelle levering en goede service

Dashcam 70MAI incl achteruit kijk camera besteld. Bestelling was niet geheel compleet doch na een e-mail en telefonisch contact opgelost zonder problemen. Super snelle levering. Je kan hier met een gerust hart je spulletjes bestellen. Top !

• Levertijd

Serdecznie polecam. Szybko i profesjonalni.

zeer tevreden!

Snelle levering, erg tevreden over het kacheltje.

Gewoon goed

Bestelling (TV stick) binnen 2 dagen netjes ontvangen

• Levertijd

goed werkend product, en snelle levering

Duidelijke website en een super snelle levering! Het product werkt naar behoren.

Sehr gute Abwicklung, schnelle Lieferung, einwandfreie Wahre

Habe das erste mal bei Techpunt bestellt. Der Laden ist ja in Holland und ich war natürlich gespannt wie die Lieferung nach Deutschland klappt. Der Bestellprozess war übersichtlich, die Bezahlung mit PayPal gewohnt einfach. Der Versand trotz der Weihnachtszeit unglaublich fix und die Ware einwandfrei. Das alles zu einem sehr guten Preis. Was will man mehr. Ich werde wieder dort bestellen und kann es nach meinem Erfahrungen vorbehaltlos empfehlen.

• k.A.

Na bezoek aan website had ik toch nog enkele vragen, deze werden heel snel (zelfde dag nog) beantwoord waardoor ik meteen overtuigd was van mijn keuze en tot bestelling van het gekozen product ben overgegaan. Zeer snelle en correcte levering. Goed advies.

Excellent!

Very happy with my purchase and product price. Also, very fast shipping. Thank you very much

Problemlose Abwicklung,Ware wie beschrieben.

Alles perfekt gelaufen

gewoon goed

Snel en correct gehandeld

• Prijs N.v.t.

Scherpe prijs!

Goede ervaring. Levertijd iets langer dan aangegeven, maar desondanks snel geleverd in de december maand.

Gekauft

Ich bin sehr zufrieden und die Preise sind konkurrenzfähig

Goede service en duidelijke website

Snelle levering en duidelijke website en een makkelijke manier van bestellen

Helemaal tevreden

ik had niet verwacht dat rondom kerst mijn pakket de volgende dag nog zou aankomen aangezien het altijd druk is. Maar ik kreeg snel wat ik nodig had en kon maken wat kapot was en mijn step weer de volgende dag gebruiken. Zeer tevreden over mijn aankoop!

Simple and fast

I found what I was looking for at a good price and the delievery was fast.

Snelle levering van t juiste product

Vorige keer bij een ander een filter besteld zonder te zien dat t geen RFID chip had. Deze is geen namaak, heeft een chip en doet t perfect

• Levertijd

Vlotte service en heel scherpe prijzen. Top voor smart home!

Website was overzichtelijk en duidelijk. Veel info bij de producten en dus fijn om een bestelling te plaatsen. Heb zelf geen betere prijzen gevonden in andere webwinkels. Levering zelf heel vlot en correct gebeurd. Niets op aan te merken dus. Alles perfect verlopen!

Goeie ervaring

Heb 2 meters besteld en die waren er met 2 dagen. En werken goed. Dus tevreden klant. Rob

Twijfelend

Optijd geleverd en goed verpakt. alleen jammer dat er geen gereedschap bij de producten zit om te monteren En jammer van het zwevend standaard, die doet het niet (of er moeten nog 2 boutjes bij die niet geleverd zijn?)

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld