Snel en correct

Snel en correct

• Levertijd

Technik von Xiaomi ist wie immer hervorragend und überzeugt.

Produkte wurden schnell und gut verpackt geliefert. Die versprochene Qualität entsprechend der Beschreibung trifft zu 100 Prozent zu. Wir sind sehr zufrieden und werden Techpunt weiter empfehlen. * Die angebotene Technik von Xiaomi ist top. *

HELEMAAL ***

5 dagen geleden besteld en nog niks gehad ,waar blijf dan voor 20.00 besteld volgende dag bezor

• Levertijd

Van bestelling tot levering top geregeld!

Van bestelling tot levering top geregeld!

• Levertijd

Pre-order status beetje onduidelijk, verder prima

Xiaomi earbuds gekocht via techpunt. Was met afstand de goedkoopste leverancier die ik kon vinden voor het product. Via de website leken ze op voorraad, hoewel er ook ergens ‘pre-order’ vermeld stond. Na bevestiging van bestelling kreeg ik de volgende dag een e-mail met mededeling dat het een pre-order betrof (en dat ze dus zelf nog moesten bestellen bij hun leverancier). Het omdat mijn bestelling geen haast had vond ik dat prima. Na 3 weken werden de earbuds geleverd, dat ging verder allemaal prima.

• Levertijd

Ik koop voor het eerst bij jou.

Ik vond het leuk. Ik zal met je blijven samenwerken.

Perfecte service,Proficiat!!!

Perfecte service, heel snel geleverd bijna onmogelijk, proficiat!!!

• Levertijd

Een prima product en snelle levering top

Fijne communicatie over de levering we zijn erg tevreden .

• Levertijd

Guter Preis und sehr schnelle Lieferung Top !

Guter Preis und sehr schnelle Lieferung Top ! Und gute Qualität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Artikel besteld en inderdaad, dit werd de volgende dag geleverd. Prima service dus en de prijs was ook in orde.

Hassle free and quick

Quick and hassle free transaction, decent enough delivery time

Snelle levering. Bij de bestelling miste 1 item. Was niet vermeld dat deze niet voorradig was en later geleverd zou worden. Na een mailtje werdt dit verteld . Dat stukje communicatie zou beter kunnen.

Product niet compleet geleverd

De achtercamera uit een set van voor en achter dashcam bleek niet op voorraad. Dit werd pas duidelijk bij ontvangst en niet in het bestelproces.

Super tolle Preise und schneller Versand

Super tolle Preise schnelle Lieferung. Es wird original Zubehör verkauft zu wirklich angemessenen Preisen. In Zukunft werde ich hier all meine Ersatzteile für meinen Xiaomi Pro2 kaufen da Preis Leistung alles stimmt ich hatte bei dem größten Versandhaus bestellt und hatte für mehr Geld nur eine billige nachmache bekommen hier bekommt man für 5€ weniger sogar ein originales Netzteil! Fairerweise muss man dazusagen das dafür die Lieferzeit bei mir 3 Tage dauerte was annehmbar ist und normal hat man so oder so viele Ersatzteile auf Vorrat zuhause.

Hele goede ervaring

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb, als Xiaomi fan. Hele aangename prijzen en een snelle levering.

• Levertijd

Duidelijke website en snelle levering

In 1 woord goed geregeld

• Levertijd

Snelle verzending en wekt goéd.

Ik ben tevreden van de aankoop.

Prima service snelle levering

Snelle levering goede kwaliteit

Efficace

Service de communication impeccable et livraison rapide.

Tutto perfetto.

Tutto perfetto.

Outstanding service

Hello there I met by chance this firm while looking for original parts for my roboroc. I must recommend them based on fast shipments and client assistance. I’ll buy more from them.

Kann das Unternehmen weiterempfehlen

Sehr gute Kommunikation freundlich und schneller Versand.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super nice products. I am a big fan of MI!!!

Nice !

Anthonie Fokkerstraat 59 C