Op tijd

Good working product!

I've never purchased anything from Techpunt before. But I definitely will again! The m365 motor I purchased works like a charm so far. My delivery was fast without issues.

Super snelle en goede service

Probleem met levering. Direct opgelost, uiteraard eerst gevraagd om het te retourneren, was in dit geval niet nodig. Medewerkers vriendelijk en reageren meer dan optijd! Vanaf nu bestel ik alles wat ik hier kan bestellen, hier!

Zeer snelle bezorging.

Duidelijk omschrijving en mijn ervaring ze zijn de goedkoopste op de internet.

Makkelijk bestellen, goed geleverd

De bestelling verliep eenvoudig. De afwerking met betrekking tot het verzenden was top.

Snelle en correcte levering

Op een nalevering na is alles snel en correct geleverd

• Levertijd

Geen klachten verliep volgens afspraak

Zoals beloofd

Gewoon goed

• Levertijd

Snelle service en kwaliteit.

Zeer snelle levering. Prima product.

• Levertijd

Zeer snelle levering. Geen originele producten maar perfect passend en werkend. Top

Een goede ervaring

Bestellen / betalen / afhandelen prima in orde Aflevering / verpakking - netjes verzorgt Tussentijdse status emails - prima

Supersnelle levering

Ik kende Techpunt niet. Onze chime van de deurbel deed het niet meer. Na mijn bestelling was de levering de volgende dag

• Levertijd

Producten voor goede prijs, alleen de site kan iets duidelijker

Orginele xiaomi producten voor uitstekende prijs. Alleen de site was een beetje onduidelijk. Powerbank besteld, bij het selecteren van de kleur die ik wilde stond pre-order terwijl er ook stond dat deze op voorraad was en de volgende dag geleverd zou kunnen worden. Bleek die kleur na bestellen dus toch inderdaad niet op voorraad te zijn, maar op mijn verzoek aan de klantenservice keurig en snel de andere kleur die wel op voorraad was ontvangen.

Very good

I buy a camera and arrived vet quickly and everything work

Parfait,

produit commandé le mercredi soir et livré le vendredi matin . 20% de différence au final par rapport à toutes les offres du marché

Snelle afhandeling, verzending en beantwoording vragen.

Een miband gekocht, vraag werd snel en correct afgehandeld. Product arriveerde snel

• Levertijd

Was de enige die de originele xiaomi hoes had geweldig

Fijne website en een correcte levering. Ben blij met deze originele hoes is veel beter van kwaliteit

Jó árak, gyors szállítás

Azért 4,5 csillag, mert a rendelt eszköz nem a honlapon szereplő színben érkezett (feketét kaptam acél helyett). A honlapon nem volt lehetőség a választásra (nem is tudtam, hogy van színválaszték), és nekem a képen megjelenített színben jobban megfelelt volna.

• Ajánlnál minket? Yes

Alles bestens, gerne wieder

Super schnell, vielen Dank

Contact rapide, service parfait

J’ai envoyé un mail car je devais être rassuré de recevoir ma commande avant de partir en voyage et ils m’ont répondu rapidement et le colis a été livré très rapidement Je recommande

Prima snelle levering

Goed en snel geleverd

• Levertijd

A500s 70mai camera besteld en snel geleverd 20 euro goedkoper dan bij anderen webshops.

• Levertijd

Schneller Versand. Top Qualität !

Schneller Versand. Top Qualität !

Commande conforme, livraison rapide, efficace.

Rien de négatif à signaler, excellent traitement de la commande, rapide & conforme.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prima gedaan

Het was een kadootje voor mezelf

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld