Mijn ervaring is goed

Voldoet aan de verwachtingen.

• Levertijd

Super snelle, goede afhandeling van de bestelling

Zie boven

• Levertijd

Perfecte dienstverlening : correct en snel.

Idem als hiervoor

Goed en snel.

Mooie producten besteld en snel geleverd.

Alles top!

uitstekend advies, mooie producten aan scherpe prijs en uiterst snelle verzending ... wat wens je nog meer?

Vlot geleverd.

Jammer dat niet in de beschrijving staat dat er nog een micro SD kaartje bij hoort.

• Levertijd

Goed assortiment, goed geprijsd en snelle levering

Techpunt had het artikel dat ik zocht (op voorraad) en tevens de laagste prijs. Gelijk bestelt en de volgende dag geleverd.

Perfect volgens afspraak

Product goed verpakt volgens afspraak geleverd

• Levertijd

Ik heb nog geen pakketje ontvangen

Mijn bestelling is nog niet aangekomen

• Levertijd

Prima service en snelle verzending!

Makkelijk te vinden producten op de webshop, snelle verzending! Ga hier weer bestellen voor als ik weer onderdelen nodig heb.

Bargain prices & fast shipping

Bargain price and very fast shipping and so easy to buy from there online store

Perfect. Gladly again!

Fast Delivery. Customer Service also responded to my Questions in a timely manner and was very nice. Good Quality. Gladly again!

topservice

prima producten en zeer goede communicatie . Snelle levering!

• Levertijd

I live in a three pin country. The receiver provided was a two pin model. Disappointing.

Beyond the above, everything else was satisfactory. However some of the detail provided was in the Dutch language which I do not understand: Review the following points. About TECHPUNT.

• Would you recommend us? No

Super Preis-Leistungsverhältnis

Alles Super. Ware genau wie vorgestellt. Kann ich nur weiter empfehlen. Macht weiter so. Vielen Dank.

Super Fast

• Levertijd

Super schnelle Lieferung, sehr guter Ablauf. Vielen Dank für Service. Gerne wieder!!!

Super Firma, immer wieder gerne!!!!

Snelle verzending

Goed verpakt.. Top!

• Levertijd

Goede ervaring met levering zoals beloofd

Zie hierboven

Snelle levering, goed product

Betrouwbare levering, van goede producten.

Goed!

Goed en supersnelle levering door Techpunt

Rapide, conforme, bonne qualité

J étais très satisfait de la commande, rapide et matériel qui fonctionne encore mieux de ce que j avais, matériel dont la batterie je pourrais changer dans 6 ans détachables contrairement à l ancien modèle dont je n arrive plus à la retrouver en batterie, merci

Alles Top

Schneller Versand und Anlieferung

Duidelijke website met grote keuze uit goede producten.

Duidelijke website met grote keuze uit goede producten. Snelle levering. Niet te duur; dat komt waarschijnlijk dat er geen Afterpay/Klarna betaling mogelijk is.

Livraison rapide et conforme

J'ai été agréablement surprise par le service. J'ai commandé le produit (une caméra extérieure) mardi soir, il a été livré vendredi midi depuis les Pays-Bas. Le prix de la commande est très compétitif et le produit est conforme

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld