Quick delivery, product as described.

• Levertijd

Goed advies, snel geleverd, goede prijsstelling

Eerst gebeld met een aantal vragen. Medewerker dacht mee en gaf goede tips. De bestelling was er de volgende dag. De prijs was lager dan bij andere bedrijven. De website is overzichtelijk.

topproduct en snelle levering

Fijne webshop die de bestelde producten vlot geleverd heeft. Voldoet aanverwachting.

Excellent

Very good shop with many products, decent prices and extremely good shipping!

Overzichtelijk en razendsnel

Overzichtelijke en zeer gebruiksvriendelijke website. Snelle en correcte levering.

Bestellung war sehr einfach, Preise gut und Lieferung sehr schnell

Der Bestellprozess lief super und einfach und die sehr, sehr gute Ware wurde innerhalb von zwei Tagen geliefert. Klasse!

• k.A.

Easy and simple. To Portugal

A bit though to find the website via Google in Portugal. But managed to do it and the rest was really smooth.

• N/A

livre dans les delais et conforme.merci

livre dans les delais et conforme.merci

Superb!

Zondagavond besteld, maandagochtend al vroeg een reactie terug. Dinsdag geleverd. Allemaal supersnel. Top! Én een fjn product

• Levertijd

Mooi en goed produkt en snel geleverd

Werkt buiten gewoon op mijn iptv kastje Heel blij mee Super

• Levertijd

Mijn gezochte product voor de beste prijs

Mooi scherpe prijs en inderdaad de volgende dag in huis.

• Levertijd

Prima shop, leuk en slim assortiment

Via de site een slimme lamp gekocht en deze in Barneveld opgehaald. Prima verlopen, goede site en vriendelijke mensen.

Was perfect.

Snel besteld snelle levering en was precies wat ik wou.

prijs conform andere aanbieders

alles klopte en werd in no time geregeld

Doen wat ze beloven

Al eerder producten besteld en zeer tevreden. Ditmaal was het product niet op voorraad en er stond duidelijk bij wanneer het product wel zou worden geleverd. Heldere communicatie en het product (Xiaomi elektrische verwarming) werd in de beloofde periode geleverd. Zeer tevreden.

• Levertijd

Good product with some issues with delivery

Nice site, good products, reasonable price

Sehr guter Preis aber etwas langsame Lieferung

Der Preis war der beste den man im Internet finden konnte. Leider hat die Lieferung etwas länger gedauert (ca. 14 Tage durch Vorbestellung). Ansonsten kam alles gut an und ich bin zufrieden.

Very fast shipping and excellet price!

Put an order in on friday afternoon. Item was shipped same day and arrived from Netherlands to Finland in 4 days. Everything went really well! More than happy!

Goede communicatie over de bestelling en de bezorging

Razendsnel

Mijn bestelling werd de volgende ochtend in prima staat afgeleverd.

Jammer

Ik heb een bericht gestuurd met een vraag , krijg ik een totaal andere bericht , waarvan ik dacht , het kan toch niet zo moeilijk zijn om dit te beantwoorden , uiteindelijk een ander product gekocht, bij dit bedrijf , Jammer dus .

Mijn order snel ontvangen

De website is overzichtelijk en gemakkelijk om te vinden wat je nodig heb Het wordt snel en netjes ingepakt en verstuurd Je wordt ook netjes p de hoogte gebracht dat je pakje onderweg is met de tracé code Kort gezegd is goed geregeld

• Levertijd

Un peu d appréhension car je ne connaissais pas ce site. Commandé chargeur trotinette le mardi soir à plus de 22h reçu en France le vendredi. Très bien suivi en plus avec le lien. Produit conforme testé et approuvé.... à suivre sur long terme

Zeer goede service en snelle levering

Een hele goede ervaring

Anthonie Fokkerstraat 59 C