Zeer snelle verzending

Om circa 18.15 uur iets besteld op de webshop... Volgende dag circa 14.00 uur bezorgd ... Dat is zeer snel.. Product is in goede orde ontvangen. Succes

goed ???

ik heb een deurbel besteld maar helaas was het niet wat ik zocht . Ik heb een retour brief aan gevraagt en zal even wachten tot het naar me gestuurd word ?? Verder kan ik wel zeggen ondanks ik het verkeerde heeft besteld dat de bestelling snel was geleverd (perfect) Ik zal zeker zo weer een bestelling doen . Vriendelijke groet J Wijmans

• Levertijd

Erg goede ervaring met uiterst snelle levering na klein misverstand die keurig en vlot werd opgelost

• Levertijd

Great products & super super fast delivery

I’m so happy with my xiaomi smart kettle and the service of techpunt is always amazing. So happy with my purchase. Thank you.

everything perfect

Very fast, super prices

Snelle levering en goed verpakt

....

Alles super!

Schnelle Lieferung, gutes Produkt, funktioniert alles einwandfrei!

• k.A.

Précommande :Livraison rapide après 2 semaines

Un peu inquiet au début car l'objet était en précommande et pas de nouvelles pendant plusieurs jours. Puis la livraison est arrivée très rapide. Merci

perfect service

great product and great service all round. very fast shipping. my son is delighted and says it has changed his life. thank you

Goede ervaring

Snelle levering en scherpe prijzen.

• Levertijd

Es lohnt sich aufjedenfall, würde ich nochmal machen.

-Ihr seit Freundlich -Ihr Antwortet auf die Emails -Ich würde nochmal bei euch bestellen.

• k.A.

Excellente expérience

J’ai commandé un filtre pour un purificateur Mi 3c et j’ai reçu dans un délai très satisfaisant un filtre d’origine via Chronopost. Le prix global était moins cher que sur Amazon et le passage de commande très rapide. J’avais regardé les avis et cela m’avait aidé à faire choix. Merci

Goed kopen

Goede kwaliteit TV voor een klein bedrag

• Levertijd

Top bedrijf, snel e-mail antwoord op vragen, snelle levering

Heb de smart fan van Xiaomi besteld, goede prijs, prima verpakking, snel geleverd. Technische vragen per mail werden snel en correct behandeld. Kom zeker terug.

Correcte afhandeling en levering

Website werkt goed en is makkelijk. Bestelling zeer snel geleverd. Zeker een aanrader om weer te bestellen. Prijzen zijn zeer goed.

• Levertijd

Good price, delivery on the next working day

Also the guest checkout didn't ask too much data.

• N/A

site serieux et rapide

très bien c`est du sérieux

Snelle levering perfect verpakt

Mini compressor voor fiets en auto band besteld. Snel geleverd tegen een mooie prijs . Hier houd ik van .

Snelle verzending!

Snelle verzending, makkelijk te vinden op internet.

• Levertijd

Wat bestelt en goed aangekomen

Magnifique

Très content. L'envoi très rapide et l'appareil fonctionne très bien. Merci Tech Punt

Een fijne webshop. Duidelijk en snelle levering

Helaas moet ik dit horloge retourneren, TechNet verkeerde besteld. Maar ik vertrouw er op dat het retourneren goed zal verlopen.

100% Recommendet

Szybko i sprawnie ,produkt 100% zgodny z opisem, paczka doszła bardzo szybko ,polecam....

vlot en eerlijk, zoals wij als consument dat ook graag willen

Wereldse snelle verzending

lijkt mij een aanrader