Facile à commander, vite reçu

Très bien

Snelle levering voor een goede prijs

Gewoon goed

• Levertijd

Techpunt.nl is betrouwbaar gebleken!

Tot mijn grote verbazing werd mijn bestelling binnen 1 week op het juiste adres geleverd. Erg blij met de correcte verpakking en uiteraard de snelheid waarmee dit proces werd afgehandeld. Top!

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung

Snel geleverd, prima informatie

Mijn (inmiddels 4e) ventilator werd snel geleverd en ik werd via de mail keurig op de hoogte gehouden van de status van bezorging. Website is overzichtelijk en bestelproces snel.

• Levertijd

Over heel de lijn een positieve ervaring

Duidelijke webshop Vlotte bestelling en snelle levering

• Levertijd

Snelle incomplete levering maar na telefonisch contact de volgende dag de rest binnengekregen.

Zeer snel geleverd,helaas ontbrak er een item,maar na telefonisch contact en een email werd de powerbank de vplgende dag alsnog geleverd.

• Levertijd

Vlotte levering van het bestelde artikel

Prima bedrijf

Artikel top, schnell geliefert

Der Artikel ist Top-Qualität und wurde superschnell geliefert! Hier bestelle ich jetzt alles, was ich für meine Xiaomi Gadgets brauche

Duidelijk en snel

Communicatie was goed en bezorging was snel. Helaas was ik op het moment zelf niet thuis, maar er werd toen duidelijk doorgecommuniceerd dat het pakketje bij een Post-NL punt af te halen was. Dat ging ook makkelijk en snel

Einfach Super

Ich bin total zufrieden. Blitzschnell losgeschickt, tolle Wahre. Ein super Service.

Goed product - lage prijs

Goed product en tegen een hele lage prijs ten opzichte van andere. Voordelige verzendkosten. Ga zo door

COMMANDE FACLIE

COMMANDE FACILE, RESPECT DE LA COMMANDE ET DU DELAI DE LIVRAISON TRES RAPIDE

Goed bereikbaar voor vragen Goede levering Ontzettend blij met de mooie walking pad

Snel en keurig afgeleverd

Bedankt

• Levertijd

Great service and fast shipping.

The product arrived in good order and properly packaged.

Top service!

Zoals altijd snel geleverd en naar verwachting. Product is top.

Uitstekend.

Goed product, snel geleverd.

Uitstekende Webshop.

Na een verkeerde bestelling van mijn kant, werd ik prima geholpen zowel telefonisch als via de mail.

Das sind Profis!

Ich würde über alles auf dem laufenden gehalten. Alles lief perfekt. Schnell, Preiswert und gut!

Correcte afhandeling, juiste product

Gevraagde product is correct, prijs ok, levertermijn ok. Alles in orde!

Sitz Super, aber

Ich musste doch ca 15 minuten tüfteln bis ich ihn zusammenbauen konnte da eine Anleitung fehlt aber ansonsten bis jetzt alles super

• k.A.

Na de bestelling een dag later in huis.

De webpagina is volkomen duidelijk. De bestelling en betaling verliep vlekkeloos en een dag later was de bestelling daadwerkelijk in huis. Het bestelde artikel voldoet 100%.

Tolle Angebote und übersichtliche Website

2x leider vor 20 Uhr bestellt und die Lieferung kam dennoch nicht innerhalb des nächsten Tages sondern nach 2

Goede prijs, snelle levering

Ik heb een bewakingscamera besteld: Techpunt had de laagste prijs en ook nog eens heel snel geleverd! Niets op aan te merken - prima!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld