Geweldig!

Ik heb mijn bestelling om 19.50u geplaatst en de volgende dag was het in huis. Goed verpakt en super snel. Een bedank kaartje erbij met een pakbon. GEWELDIG!!

Great

Amazing service and product!

Prima laagste prijs! Leuk aanbod!

De Xiaomi band 7 besteld. Helaas door PostNL wat vertraging. Daar kan techpunt niks aan doen. Simpele site met leuk aanbod. Zeker als je huis gadget fan bent.

• Levertijd

Topsite en super snelle levering.

Zeer goede site .Snelle levering zelfs naar Belgié. Toppie, doe zo verder jongens .

Top Service

Mit meiner Bestellung ist alles einwandfrei gelaufen ... von Holland in die Schweiz; vielen Dank !

Mooie site, snel besteld, helaas wel apart verzonden

Ik heb op de site mijn Xiaomi P1 55" TV en de Xiaomi Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite besteld voor mijn nieuwe woning. Goede reviews gelezen op zowel Techpunt.nl als andere sites, dus gelijk besteld. Bestellen ging snel en soepel, alsook het betalen. Enige minpuntje dat ik heb is dat de pakketen apart van elkaar en op aparte dagen waren geleverd, maar daar heeft Techpunt.nl mogelijk geen invloed op. Ondanks dat zeer tevreden tot nu toe.

Alles top

Super Ware, schneller Versand. Immer wieder!!

Adequate behandeling en afwikkeling.

Nette en perfectie behandeling. Heel correct.

• Levertijd

Duidelijke & eenvoudige administratie, alswel de leveringoverzicht!

Easy online bestellen & en on time delivery!

Perfekt

Top Ware und super schneller Versand

Goed geholpen Aardige mensen

goed en snel

de juiste spullen binnen de juiste termijn, netjes verpakt!

Super schnelle Lieferung ! Top Preise und Produkte

Habe eine Handyhalterung und ein Scheibenbremsenschloss bestellt! Super schnell geliefert zu einem spitzen Preis. Jederzeit wieder!!!

Super fast delivery

The delivery experience was great - ordered on Friday afternoon, item arrived the next day with no problem. The item I ordered was in line with what was advertised and had no damage.

• N/A

• Levertijd

Zeer perfect service snelle bezorging naar 2daagjes weer een ander toestel besteld

Ik raad techpunt aan

Prima verlopen

Prima alles volgens afspraak, en vriendelijk personeel

• Levertijd

snelle service en scherpe prijzen

Ik had snel een tv box nodig na telefonisch contact prima advies gekregen. Na invoeren bestelling kon ik heb direct ophalen bij het magazijn. Was prima geregeld.

ik ben er erg blij mee

Snelle levering en het product voldoet helemaal aan mijn verwachting

• Levertijd

Een origineel MI bandje en niet zoals bij zoveel aanbieders een nepper

Blij dat het een origineel MI bandje is ( anders past het vaak net niet) en dat voor een gunstige prijs. Levering supersnel! Ik ga zeker nog een bandje met een andere kleur bestellen!

Snelle levering!

‘S avonds besteld en de dag erna in huis. TOP!

• Levertijd

Snelle service, goedkoop en goed product

Goed product voor de juiste priks, daarnaast een snelle levering, top!

Scherpe prijs, snel geleverd

Snelle goede service

Prima bedrijf. Snelle service en duidelijke communicatie.

Een fijne pomp,

Alles goed en vlot geregeld.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld