Goed product gekocht en snelle levering!!!

Kom zeker terug !!!

• Levertijd

Goede service snelle levering en ook niet onbelangrijk hele concurrerende prijzen.

Gewoon een goed bedrijf

• Levertijd

Prijs kwaliteit top. Snelle levering.

Goed product, snel bezorgd

goed product snelle levering

eerste indruk het werkt goed

Topsnelle levering

Prima product, ventilator is toch wel een uitkomst in deze warme dagen. Ideaal, op afstand aan te sturen met een app.

Uitstekende service

Had een bestelling gedaan, maar kwam een week later in plaats van volgende werkdag geleverd. Had een mailtje gestuurd om te horen waar mijn bestelling bleef. De dag later bestelling thuis ontvangen. Een foutje kan bij eenieder overkomen, en al even snel rechtgezet worden. Hiervoor van mij een dikke 10 punten score, voor uitstekende service, waarvoor dank.

Lieferung unvollständig, Firma reagiert nicht auf Mail

Erste Bestellung war einwandfrei bei der zweiten Bestellung war die Lieferung unvollständig. Trotz mehrfacher Anfragen reagiert TechPunt nicht und liefert auch nicht nach. Es kann immer passieren das eine Lieferung nicht in Ordnung ist. Dann muss der Lieferant auf Anfragen sofort das Problem lösen. Kein seriöser Händler.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • k.A.

prima, zo moet online kopen zijn :)

zeer snel geleverd :)

Snel en correct

Snel en correct geleverd. Producten waren in orde, tot zover niks op aan te merken

• Levertijd

Bei nächsten Defekt komme ich wieder!

Hat alles wunderbar geklappt, Versand hat zwar 1 Tag länger gedauert als angegeben, Aber das war überhaupt nicht schlimm ging Trotz all dem total reibungslos und Schnell. Die Qualität stimmt auch! Alles in alles Top!

Gewoon perfect!

Xiaomi 70mai A800S 4k Dashcam gekocht, %100 tevreden, volgende huis netjes geleverd. Super camera en goede prijs. Zeker een aanrader...

Sehr gute Qualität zum kleinen Preis

Ich benötigte dringend einen Ersatzreifen und Schlauch für meinen E-Scooter Xiaomi Pro 2 ! Also habe ich bei Techpunkt ein komplettes Rad inclusive Felge zu einem sehr guten Komplett-Preis bestellt, welches schon 3 Tage später geliefert wurde ! Phänomenal

Overzichtelijk prima webshop

Op werkdagen voor een bepaalde tijd besteld, volgende dag bezorgd? Ja en nee, zijn natuurlijk afhankelijk van derden Zondag besteld woensdag in huis. Je wordt keurig op de hoogte gehouden met track & tracé en per e-mail. Product is normaal veel goedkoper maar tegenwoordig met invoerrechten btw en verzendkosten…… dat ligt en komt door de overheid. Kan de webshop niets aan doen.

Goede klantenservice

Ik kreeg een gratis nieuwe opgestuurd

Juste parfait

La disponibilité de l'article, le choix sur le site et également le prix ont déterminé l'achat sur ce site.la livraison a été super rapide. Bravo techpunt.

• N/A

Perfecte service!

Alles perfect verlopen.

Correct en professioneel!

Techpunt is een aangename en overzichtelijke webshop die werkt op een correcte en professionele manier. Top!

Echt een goede zaak

Echt een goede zaak

• Levertijd

Lekker snel geleverd en goed verpakt

Keurige communicatie en snel geregeld

Super RMA omruilservice

Bestel ik vol overtuiging een technisch onderdeel voor mijn Xiaomi Scooter Pro 2… past het niet, bleek voor Xiaomi M365 te zijn. Een mailtje gestuurd met ordernummer en situatie uitgelegd ontvang ik een Retourlabel per mail. Geen onbeantwoorde mails, geen vragen, gewoon service. Top mannen

Niets op aan te merken

No nonsens- zeer snelle levering

• Levertijd

Dinsdag bestelt, woesdag in huis.

• Levertijd

Sehr gute Ware zum fairen Preis.

Schnelle Lieferung. Immer gerne wieder :-)

Top service.

Heb mij onderdelen besteld voor een XIAOMI PRO step. Vlotte behandeling vie hun website. De dag er na werd het geleverd. Helaas ontbrak er een onderdeel (wat natuurlijk kan). Mail gestuurd en zonder probleem werd dit onderdeel na gestuurd. Wat mij betreft een 5 sterren waard

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld