Het bestelde product snel ontvangen

• Levertijd

Good quality and very fast delivery

The delivery was amazingly fast (less than 24h). The quality of my products were so good.

• N/A
  • N/A

Snel levering en goede communicatie

Zoals zojuist omschreven. Alles duidelijk en geen onduidelijkheden.

Goed en snel geleverd

Zo als aangegeven voor zolang besteld volgende dag geleverd

• Levertijd

Snel geleverd enkel geen gebruiksaanwijzing

Super snel geleverd alleen zonder gebruiksaanwijzing en een hoop extra onderdelen (denk ik)

• Levertijd

Heb een monitor light besteld. Volgende dag gewoon thuis.

Absolutely worth to buy!

Xiaomi C3 air purifier do the great job! My son is allergic to pollens and dust and only a few nights with it and I could see the difference. Previously borrowed from friend and I bought exactly the same. Delivery was fast, only 4 days, all well secured. Definitely recommend!!!

Top Ware, schneller Versand, bin zufrieden

Übersichtlicher Shop, schnelle Bestellung und Versand.

Super duidelijke web shop

Super duidelijke web shop. Snelle en voor duidelijk leveringen

Fast Delivery of Genuine Product

I have ordered the spare filters for Vacuum Robot Cleaner. The order was delivered the next day to my home in Belgium.

alles snel en goed!

Snelle levering, snelle antwoorden op vragen en snel geïnstalleerd.

Schnell und gut, Ware wie beschrieben

Schnell und gut, Ware wie beschrieben

Gewoon oké

Makkelijk te bestelling en betaling.. geen enkel probleem gehad..

Xiaomi Filter bestellt, schnell nach Deutschland geliefert

Gab ein gutes Angebot für original Xiaomi Luftfilter, die man in Deutschland nicht ansatzweise so günstig bekommt. Alles wurde sehr schnell bearbeitet und auch verschickt. Kann es wirklich nur wärmstens empfehlen!

Gewoon prime

Gewoon prima, besteld , bezorgd , zoals je mag werwachten.

• Levertijd

kwalitatief goed product, snel verzonden, productkennis en informatie kan beter

70mai A800S 4k Dashcam gekocht + de hardwire kit UP02. Tevreden met producten en alles is gelukt met wat kennis van elektronica en op internet lezen hoe anderen het aan hebben gesloten. Producttekst bij hardwire kit UP02 "de zekeringsadapter niet meer nodig is" klopt niet of kan door techpunt zelf niet goed uitgelegd worden. Per e-mail kreeg ik te horen dat alles in het pakket zat om het aan te sluiten en dat het direct op de accu aangesloten dient te worden. Dat is niet zo. Sluit de hardwire kit aan op een zekeringkast met zekeringsadapters (los ergens bestellen, let op juiste zekeringtype), voor de parkeermodus is een door accesoirestand geschakelde voeding nodig.

Snel en goed

Techpunt heeft goede tarieven, levert snel en goed

• Levertijd

Goede prijs en snel geleverd

Bestellen ging gemakkelijk en snel. Prijs was goed en werd snel geleverd.

Très bonne première commande

En général quand les prix sont attractifs, la commande tarde à être livrée. Ce n’est pas du tout le cas pour Techpunt. La livraison se déroule avec le suivi de la commande par étape en moins de 48 heures. Emballage correct et suffisant. Produits conformes à la description.

Prima fitnesstracker en een scherpe prijs

Een goede aanvulling op mijn Apple Watch voor de wat meer “brute” sportactiviteiten en voor zwemmen. Snelle verwerking van het order. Helaas liet de verzending door PostNL veel te wensen over. Maandag besteld en verwerkt, dus normaliter op dinsdag geleverd. Helaas, door wat geknoei door de koerier pas op zaterdag ontvangen. Heeft ook enkele telefoontjes met de klantendienst van PostNL gekost. Daarom een punt minder op de review. Maar dat valt Techpunt natuurlijk niet aan te rekenen.

• Levertijd

Snelle levering van het product en goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus. Product (zadel voor Xiaomi pro 2 step) was niet de kwaliteit die ik gewenst had, maar daar kan de verkoper niets aan doen.

Sehr zufrieden

Wahr meine erste Bestellung

Sitz für den Xaiomi E Scooter

Tolles Produkt. Nur die Sechskantschlüssel die dabei sind, sind zu klein im Durchmesser und es gibt keine Bedingsanleitung. Beim 2. Mal aufbauen brauche ich bestimmt weniger als 5min, weil ich jetzt alles weiß, davor habe ich 15min gebraucht, weil ich auch Werkzeug selber holen musste. Das Produkt finde ich aber sehr hochwertig und erfüllt seinen Zweck. Der 2. war für ein Arbeitskollegen, der mich gefragt hat ob ich ihn auch ein besorge. Fazit: Tolles Produkt zum fairen Preis Werkzeuge passen aber nicht und eine Aufbauanleitung fehlt. Deswegen nur 4 Sterne.

Schnell und günstig

Schnelle Lieferung, kostengünstig, leider Bezahlung auf Rechnung nicht möglich, dieses könnte Man über z.B. Klarna lösen. Würde hier aber trotzdem immer wieder was bestellen.

• k.A.

Duidelijke website en snelle levering.

Mini-compressortje gekocht voor op de motor. Scherpe prijs en snel geleverd. Product werkt naar behoren.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld